Θλιβερή περίπτωση - κάποιων οι μάσκες αργούν να πέσουν


Οι μάσκες κάποιων, λες και είναι κολλημένες με ψαρόκολλα στα πρόσωπα και στις ψυχές τους. Κάποιοι άλλοι πάλι, έχουν ψαρόκολλα στα μάτια και στον εγκέφαλό τους. Επιμένουν να μη βλέπουν την σαπίλα που 'χουν μέσα τους κάποια υποκείμενα και την άκρατη κακία που κρύβεται επιμελώς πίσω από την όποια εμφάνισή τους.

Μια τέτοια, ήταν και η περίπτωση μιας "Θλιβερής New/Shortcomer".

Διαβάζω το δακρύβρεχτο που ανάρτησε στον τοίχο της και μου 'ρχεται να ξεράσω και να χτυπάω το δικό μου κεφάλι στον τοίχο, γιατί, εκτός την σιχαμερή υποκρισία της που γεμίζει εφτά βαπόρια, βλέπω από κάτω και κάτι "ψαροκολλημένα" απολειφάδια να την επαινούν κι από πάνω και να της λένε με δάκρυα στα μάτια το πόσο την εκτιμούν και πόσο θα τους λείψει.
Λυπάμαι που αρνούμαι περήφανα να λάβω μέρος στον θρήνο σας, και, μάλλον θα πρέπει να είμαι ο πρώτος -αν όχι ο μόνος- που το καταχάρηκε που πήρε δρόμο αυτό το σίχαμα από εδώ πέρα.. το ερπετό με τα "ύπουλα" φιδίσια μάτια, την γεμάτη προσποίηση φωνή και τον ελεεινό χαρακτήρα.

Στα τσακίδια.. βρωμιάρα οχιά!

Ίσως επειδή τα όσα έκανε "ΣΕ" μένα, δεν τα έκανε σε κανέναν άλλο.. δεν ξέρω, ίσως.
Ότι πιο βρώμικο έζησα στη ζωή μου, ακόμα και από αυτά που μου έσουρε ο Βαγγέλας -που κι αυτά εξ αιτίας της έγιναν. Να βγάζει δήθεν προσωπικά μου στη φόρα, να λέει ιστορίες με δράκους που έβγαζε κάθε τόσο το αρρωστημένο μυαλό της και τις διηγούνταν στον διψασμένο για εκβιασμούς και διαφημίσεις Θανάση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τη θεωρήσει "πηγή σπουδαίων αποκαλύψεων", μπας και του βουλώσει λίγο τη μύτη, μιας και μέχρι τότε έλεγε παντού γι αυτήν ότι "μυρίζει άσχημα επειδή δεν πλένεται".

Και τα κατάφερε στο τέλος, όχι μόνο του τα βούλωσε όλα, μα τιμήθηκε και με πλακέτες...

Πάει στα αζήτητα και ο Ρούντολφ το ελαφάκι, που τον έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες σε "άλλη αγκαλιά" να ξεγνοιάσουν από τις ζήλιες του, βάζοντάς τον να βγάζει βόλτες το σκυλάκι κάποιας, πάνε και κάποιες φίλες και κάποιοι φίλοι που την τάιζαν και την κοίμιζαν επί ένα μήνα σπίτι τους, όταν οι συγγενείς του Ρούντολφ τους πέταξαν απηυδισμένοι στους δρόμους μια νύχτα,  πάνε και κάποιοι άλλοι που έπιαναν γνωστούς και φίλους τους για να τους δώσουν κάποια δουλειά ώστε να έχουν ένα πιάτο φαγητό και να μην πεθάνουν της πείνας.. Πάνε όλοι, διαγράφηκαν με τη μια!!

Και όχι μόνο "πάνε", μα τους κατηγορούσε κι από πάνω στον απατεώνα τον Τανάς, τους έβριζε μέρα νύχτα, του διηγούνταν ιστορίες της κρεβατοκάμαράς τους, πότε πηδιόντουσαν και με ποιούς, λες και την είχαμε βάλει να βαστάει φανάρι στις κρεβατοκάμαρές μας.
Τους βάφτιζε στο τέλος και απατεώνες που δήθεν πήγαν να την εκμεταλλευτούν για να το παίξει και θύμα να τη λυπηθεί ο απατεώνας και η κλίκα του.. και καπάκι παρίστανε και την μητέρα Τερέζα σε κάτι γεροντοχάπατα, κι εκείνα παίρνανε με τις χούφτες τα χάπια τους από την ταραχή, τη ζαλάδα και τη συγκίνηση που τους προξενούσε η "στενή επαφή" έκτου τύπου μαζί της και.. λόγω δυνατής κολόνιας ταυτόχρονα.

Βλέπεις, πίστεψε το βλήμα, πως, γνωρίζοντας τον τιτανοανύπαρκτο εκδότη των εκδοτών, μιας αποτυχημένης κίτρινης σαπροφυλλάδας, ότι έπιασε τον πάπα απ τα.. παπάκια, μόνο που ο πάπας αυτός, δεν έχει παπάκια.. Παπάκι είναι ο ίδιος, κι έχει κι ένα ακόμα μαζί του, αυτό με τα δέκα στυλό στην τσέπη και πάνε πάντα ζευγάρι, χεράκι-χεράκι.

Δείτε λοιπόν μερικούς ..."λυγμοί" και το ποίημα θα σας το πω μετά..
Πρώτος και καλύτερος ο μέγας χορηγός δημοσιογραφικών ταυτοτήτων, δια βίου πρόεδρος
κάποιου οργανισμού "ημετέρων", διάβασε στο πρόσωπό της
την χαρισματικότητά της και της είπε ότι θα πάει μπροστά..
Από κάτω έτρεξε -μη χάσει- κι ο ...καθηγητής, ο μέγας γόης και παντοτεινός θαυμαστής αιθέριων υπάρξεων (Τζίζες), ο οποίος καθηγητής δεν έμαθε ακόμα -δυστυχώς- να γράφει με τόνους, και να της πεί πόσο θλίβεται για την μεγάλη αυτή απώλεια ωϊμέ κλάψ και σλούρπ!!..
..και της έστειλε ένα κοτζάμ δέντρο για τη θλίψη και για τις ευχάριστες εμπειρίες που μοιράστηκε μαζί της
Ναι κύριοι, θα πάει "μπροστά" το άτομο, γιατί πατάει επί πτωμάτων..
«Μακρυά όμως, δεν θα πάει!»

Τα όνειρά του είναι φτηνά, και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να τα κατακτήσει, ευτελείς.
Όχι, και λυπάμαι που θα κάνω κι εγώ τον προφήτη -για άλλη μια φορά-, αλλά τέτοια άτομα μακρυά δεν πάνε, και ψηλά δεν ανεβαίνουν ποτέ. Πάντα καταλήγουν στο βούρκο που τους αξίζει.

Η ζωή σε πληρώνει ΕΔΩ, ότι κι αν κάνεις. Άλλους τους πληρώνει επί τόπου, σε άλλους αργεί. 
Μα ποτέ δεν αφήνει κανέναν απλήρωτο. Life's a Bitch!

Δεν με αφήνει η οργή μου να ξεχάσω όλα όσα μου έκανε. Όλα όσα με συκοφάντησε.
Το πόσο προσπάθησε με την κλίκα της να με διώξουν από τον Καναδά, τα τόσα άρθρα που με συκοφαντούσαν και με προσέβαλλαν από δικές της "αφηγήσεις", οι τόσες προσβολές και βρισιές της στο 521, οι προσπάθειές της να με πάρει σε βίντεο για να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να με τρέχουν στα δικαστήρια, ή που έπιανε ένα σωρό άτομα και με διέβαλε και με συκοφαντούσε με ένα σωρό ανυπόστατες κατηγορίες και ψέματα.. κι άπειρα άλλα, που για να τα γράψω χρειάζομαι ώρες.

Στο τέλος αντί να διώξει εμένα και κάποιους ακόμα, πήρε δρόμο η ίδια. Στα τσακίδια!!
(..το Κάρμα που έλεγα)

Δεν ξεχνάω επίσης κι όλα όσα έκανε σε τόσους άλλους (άντρες και γυναίκες), για να είναι πάντοτε αρεστή στον χλιμίντζουρα που την περιμάζεψε και της έταζε λαγούς με πετραχήλια. Ούτε χαρτιά της έβγαλε στο τέλος, ούτε πλούσια την έκανε, ούτε τη συμπάθησε ποτέ κανείς, πέρα της δικής τους κλίκας. Για αυτούς τους λαγούς και αυτά τα πετραχήλια, δεν δίστασε ούτε μια φορά να κάνει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσε σε άλλους ή να τους προσβάλει ακόμα και δημόσια, αρκεί να κάνει "εκδούλευση" σε έναν βρωμιάρη.

Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι πάντα στη ζωή της, μια μίζερη, κακιασμένη και μια που θα πατάει επί πτωμάτων για όσο θα βρίσκει θύματα να εκμεταλλεύεται.. και λίγα λέω!
Ας βάλει τώρα τις πλακέτες και τις ταυτότητες εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Μόνο μη μάθω ποτέ, ότι πήγε με δαύτα να ξεγελάσει κανέναν στην Ελλάδα και να παραστήσει τη δημοσιογράφο σε κάποιο ΜΜΕ, γιατί θα γελάσει το παρδαλό αρκούδι. Είπαμε, η εκδίκηση τρώγεται παγωμένη!


Αρκετά λοιπόν με τις υποκρισίες σας, αρκετά με το δούλεμα και αρκετά με τα σάλια σας, ελεεινοί!
ΝΑΙ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΦΙΔΙ.. ΤΕΛΟΣ!!!!

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
Name

Admin Says,733,Break News,10324,History,447,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,941,Interesting,1976,Movies,13,Nature-Travel,367,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,507,Social Media,134,Sports,795,Video,29,Άρθρα,460,Αστυνομιία-Έγκλημα,689,Βιβλία-Εκδόσεις,66,Γιώργος Φάκος,157,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,10328,Ηealth - Μedicine,994,Καταγγελίες,210,Λογοτεχνία,10,Λογοτεχνία.,5,Μαγειρική-συνταγές,498,Μουσική,166,Νίκος Ράμμος,236,Ομογένεια,806,Συγγραφείς,125,
ltr
item
Greek Canadian Online Media: Θλιβερή περίπτωση - κάποιων οι μάσκες αργούν να πέσουν
Θλιβερή περίπτωση - κάποιων οι μάσκες αργούν να πέσουν
https://1.bp.blogspot.com/-O49OoPpV6s8/WLJIvIoggWI/AAAAAAAAaSU/DMPuD8eva2A9tZLqatCks0nhMcTipueaQCLcB/s640/2017-02-25_22-13-02.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-O49OoPpV6s8/WLJIvIoggWI/AAAAAAAAaSU/DMPuD8eva2A9tZLqatCks0nhMcTipueaQCLcB/s72-c/2017-02-25_22-13-02.jpg
Greek Canadian Online Media
http://www.tgbnews.com/2017/02/blog-post_257.html
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2017/02/blog-post_257.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy