Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..


Αρχίσατε και τις απροκάλυπτες επιθέσεις τώρα; Εύγε! είστε σε πολύ καλό δρόμο

Χτές στον προαύλιο χώρο του Αη Γιάννη όπου λαμβάνει χώρα το Κοινοτικό φεστιβάλ, δέχθηκα μια αήθη φραστική επίθεση από τον εκδότη της 'εβδομάδας', Βασίλη Σκλάβο, μπροστά στα μάτια των φίλων και συναδέλφων μου.

Ο εν λόγω εκδότης, έχοντας φανερά ενοχληθεί από κάποια άρθρα μου, και ενώ περνούσε από δίπλα μου συνοδευόμενος από τον σοφέρ του και ιδιοκτήτη ενός ανώνυμου Blog, ονόματι Χρήστος Γουγάς, με πλησίασε και με δυνατή φωνή με έβρισε απρόκλητα, με τη φράση "εσύ είσαι πολύ μεγάλος μαλ***ας" και με απειλητικό ύφος: "εμένα δεν με ξέρεις καλά, να με προσέχεις", για να συνεχίσει αμέσως μετά, αποκαλώντας με "κω**παιδο" και άλλες εξ ίσου ιταμές και χυδαίες εκφράσεις που συνηθίζει μάλλον να χρησιμοποιεί όπως φαίνεται.

Όταν του είπα να σηκωθεί και να φύγει από κοντά μου γιατί απειλές σε μένα δεν περνάνε, άρχισε να παραμιλάει, λες και είχε παραισθήσεις και έβλεπε δράκους, λέγοντάς μου: "Τι; θέλεις να με χτυπήσεις; χτύπα με", αναγκάζοντάς με να του απαντήσω πως δεν σηκώνω ποτέ χέρι σε 80 ετών γέροντες. Απλά ήταν πολύ ενοχλητικός και ήθελα να σηκωθεί να φύγει και να με αφήσει ήσυχο, να συνεχίσω την πολύ σοβαρή επαγγελματική συζήτηση που είχα ως εκείνη τη στιγμή, με τους φίλους και συναδέλφους μου.

Αμέσως μετά, ο εκδότης και ο σοφέρ του, έχοντας ανά χείρας εκτυπωμένα αντίγραφα από άρθρα μου (αυτά που τους "ενόχλησαν" μάλλον), έπιαναν ωρυόμενοι σαν "Κατίνες" έναν έναν με τη σειρά τον κόσμο, όπως τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Τ. καθώς και κάποια άλλα μέλη του Δ.Σ. επίσης, και με έντονο ύφος, που πρόδιδε άτομα σε παράκρουση (ειδικά ο σοφέρ) κουνούσαν έντονα τα χέρια, κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις, δείχνοντας μια τα χαρτιά και μια εμένα.

Θέλω να πω δυό λόγια σ' αυτούς τους δύο, να τελειώνουμε με αυτήν την φαρσοκωμωδία μια για πάντα.

Επί δεκαετίες, κανένας δεν σήκωσε μπροστά σας το ανάστημά του και να σας τα πεί κατάμουτρα κατά πώς έπρεπε, άλλοτε από φόβο για το τι θα γράφατε κατόπιν στις φυλλάδες σας, άλλοτε από σεβασμό που δεν τον αξίζατε, άλλοτε λόγω φιλίας με κάποια άτομα της οικογένειάς σας, που δεν έφταιγαν σε τίποτα, και άλλοτε πάλι, για χάρη κάποιων αξιόλογων προσώπων του στενού σας περιβάλλοντος, ώστε να μην πικραθούν.

Εσείς όλα τα παραπάνω, τα εκλάβατε ως αδυναμία, ή ως ηλιθιότητα από πλευράς των άλλων, και στο τέλος, σαν ποντίκια που έλειπε ο γάτος, στήσατε τρελό χορό, αφού κάνατε ότι γουστάρατε -πάντα εκ του ασφαλούς και πάντα ανώνυμα-, όντας γνώστες καυτών λεπτομερειών και "μυστικών" της Παροικίας, κινούμενοι πάντοτε κατά πώς φυσάει ο άνεμος και, ανάλογα, από ποιές χαραμάδες έμπαινε παραδάκι στις τσέπες σας. Μόνο που, μυστικά δεν γνωρίζατε μόνο εσείς, αλλά κι ο κόσμος.

Το ότι κάνατε ότι μπορούσατε, για να βγάλετε χρήματα ή για να κάνετε "στενές γνωριμίες" με σημαίνοντα πρόσωπα της Παροικίας και του Καναδά, όντως πολύ καλά κάνατε, ήταν δικαίωμά σας και δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο, ούτε και το κατακρίνω.

Το ότι όμως, προσπαθήσατε άπειρες φορές να κάνετε ζημιά σε άτομα που δεν συμπαθείτε, μισείτε ή φθονείτε, όπως εμένα παράδειγμα (και σε άτομα του κύκλου μου), με δόλιους τρόπους και μεθοδεύσεις, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επηρεάσετε αρνητικά ανθρώπους που κινούν τα νήματα και να τους στρέψετε εναντίον μου (κάτι που εν μέρει το καταφέρατε με κάποιους), σας καθιστά κατάπτυστους και ΑΚΥΡΟΥΣ σε όλη την παροικία.

Το ότι χωρίς ντροπή φτάσατε να περιφέρετε αντίγραφα άρθρων μου δείχνοντάς τα σε μέλη της Ε.Κ.Τ. (όπως κάνατε και με άλλων τα κείμενα δείχνοντάς τα "αλλού"), και το να επιτίθεστε με ύβρεις σε άτομα που σας τα λένε κατάμουτρα αλλά δεν μπορείτε να διαψεύσετε, δείχνει πασιφανέστατα το ποταπό ποιόν σας. Δυστυχώς για σας, όπως κάποιων ακόμα, έτσι κι οι δικές σας οι μάσκες, έπεσαν.


Σαν ΜΜΕ είστε ΑΚΥΡΟΙ, αλλά και σαν οι πάλαι ποτέ "κάποιοι" της παροικίας, πνέετε τα λοίσθια.
Κατίνες είστε, ύπουλες, που χτυπάτε κάτω από τη ζώνη όποιον δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε ευθέως, κάνοντας μέχρι και ανίερες συμαχίες, αρκεί να βγείτε από πάνω.

Το διαισθάνεστε διότι πολλοί σας γυρίζουν ήδη την πλάτη και το γεγονός αυτό σας πανικοβάλει.
Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι ένας "Newcomer" σαν τον Νίκο Ράμμο τόλμησε και μπήκε στα χωράφια σας (έτσι τα θεωρείτε ακόμα) κι ότι το κάνει καλύτερα από εσάς τους... δεινόσαυρους.

Βλέπετε αξιόλογους ανθρώπους να καταδέχονται να μου μιλάνε, να μου σφίγγουν το χέρι ή να μου δέχονται να μου δώσουν συνεντεύξεις και αρρωσταίνετε από φθόνο. Τρέχετε σαν παλαβοί κατόπιν να τους τηλεφωνήσετε ή να τους συναντήσετε, βάζοντας όλη την τέχνη της συκοφαντίας, της ρουφιανιάς και της διαστρέβλωσης, μια τέχνη που τελειοποιήσατε στα τόσα χρόνια της μίζερης ζωής σας, με σκοπό να τους πείσετε να μην μου ξαναμιλήσουν, παρά να μιλάνε μόνο σε σάς.

*Εδώ κολλάει και το περί "μικροψυχίας" στο βιογραφικό σας και όλα όσα έγραφα περί ομοψυχίας, ομόνοιας και ενότητας, που αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχετε αμφότεροι αλλεργία σ' αυτά.

Το να γυρνάτε με τα εκτυπωμένα άρθρα μου, δείχνοντάς τα εδώ κι εκεί και σκούζοντας σαν γριούλες, δεν με πτοεί, αντίθετα αυτοδιαψεύδεστε, ξανά και ξανά, όταν διατείνεστε με στόμφο πως τάχα δεν με διαβάζετε. Είστε από τους πρώτους που με διαβάζουν καθημερινά, και το τι λέτε εδώ κι εκεί, κανέναν δεν πείθει και ποσώς με νοιάζει. Απλούστατα, αυτο-ακυρώνεστε καθημερινά. Τόσο απλά!

Αντί όμως να περιφέρετε σαν ιερά λείψανα, άρθρα που σας τσούζουν, καλύτερα ψάξτε να βρείτε τυχόν αποδεικτικά στοιχεία, που να τα διαψεύδουν, και εγώ υπόσχομαι πως θα τρέξω να σας ζητήσω συγνώμη. Εμπρός λοιπόν, ελάτε να με διαψεύσετε. Τολμήστε το... γιατί δεν δοκιμάζετε;


Υ.Γ.1 Μήπως τώρα να αντιπαραθέταμε τα κείμενά μου, με κείμενα και των δυό σας;
Μήπως να πάμε να διαβάσουμε όλα εκείνα που γράψατε εσείς τελευταία και ειδικά ο... σοφέρ;
Να δούμε επιτέλους και το "ποίος εστί ο τον λίθον πρώτος βαλέτω" για να ξέρουμε και τι λέμε.
Δεν θα μας βγάλετε εσείς τρελούς στο φινάλε.

Υ.Γ.2 Άμετε τώρα να εκτυπώσετε κι αυτό και αρχίστε να τρέχετε παίρνοντας σβάρνα τις ρούγες...

Νίκος Ράμμος
Name

Admin Says,737,Break News,10324,History,544,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,987,Interesting,2493,Movies,13,Nature-Travel,511,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,548,Social Media,137,Sports,983,Video,29,Άρθρα,539,Αστυνομιία-Έγκλημα,1205,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,263,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12173,Ηealth - Μedicine,1191,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,12,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,721,Μουσική,197,Νίκος Ράμμος,237,Ομογένεια,871,Συγγραφείς,147,
ltr
item
TGBNEWS: Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..
Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..
https://2.bp.blogspot.com/-rGHSdldXNHU/WVtMSHp1YgI/AAAAAAAAcKE/As_DL-vpfzAKDhuKWyVYiZge3KLEDS98gCLcBGAs/s640/2017-07-04_3-41-36.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-rGHSdldXNHU/WVtMSHp1YgI/AAAAAAAAcKE/As_DL-vpfzAKDhuKWyVYiZge3KLEDS98gCLcBGAs/s72-c/2017-07-04_3-41-36.jpg
TGBNEWS
http://www.tgbnews.com/2017/07/blog-post_5.html
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2017/07/blog-post_5.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy