ΚεντρίσματαΑπό πότε γράφεται η στήλη ..."στύλη" με ύψιλον ορέ Ζιμπαμπουίνοι;
Ευχαριστούμε για τα μαθήματα ανορθογραφίας μεν, αλλά, "πάλει τα καταφαίραται να μας βγάλαιται τα μάτοια". Σε ποιό σχολείο είπατε ότι πήγατε; Όχι τίποτε άλλο, αλλά, να πάμε κι εμείς, να ράψουμε κανένα κοστούμι ρε παιδί μου.

Πάμ' παρακάτ'..

Βλέπουμε να επαναλαμβάνει μια αγγελία, ότι "δήθεν" ζητάει "υπάλληλο" για την εφημερίδα του.
Δύο είναι τα τινά:
1. Πάει να ξαναφέρει πίσω τον κιοφτέ με πόδια που δεν της έκατσε όσο κι αν έκατσε, ούτε την βοήθησαν οι μεγάλες γνωριμίες κι οι φαρδιές πολιτικές πλάτες, ούτε οι πλακέτες!.
2. Βρήκαν κάποιο θύμα να του βγάλουν δήθεν χαρτιά (σε συνεργασία με "υψηλά ιστάμενα προσώπατα σε θέσεις κλειδιά) και τάχα θα το προσλάβουν στην εφημερίδα του(ς), επειδή τάχα δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί "ντόπιοι" υποψήφιοι. Τις γνωρίζετε όλοι άλλωστε τις αγγελίες "μαϊμού".
Στην ουσία, η θέση είναι ήδη "κλειδωμένη" και όποιος κι αν πάρει τηλέφωνο, δεν θα λάβει ποτέ απάντηση, ή θα του πούν "σόρρυ αλλά βρήκαμε".
Περιμένετε και θα δείτε ότι η αγγελία αυτή, είναι άλλη μια απάτη.

Πάμ' πιό παρακάτ'..

Προσπαθεί κάποιο χάπατο να με κάνει να σχολιάσω σ' ένα ανύπαρκτο blog. Τζάμπα χαλάς φαιά ουσία μούλε, δεν τσιμπάνε τα "παιδοβούβαλα". Βλέπεις, δεν είμαστε χάνοι σαν και του λόγου σου.
Άρον το κουβαδάκι σου λοιπόν και άμε τον πούλο σε άλλη παραλία.. πανύβλακα σχιζοφρενή!

Πάμ' ακόμα πιο παρακάτ'...

Φαγώθηκε κάποιος γόνος ρασοφόρου, να μας ενημερώνει αδιάκοπα για την μητρόπολη, λες και δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τίποτε σημαντικότερο. Ο μητροπολίτης αυτό, οι παπάδες εκείνο, κι όχι φεύγει ο μητροπολίτης και έρχεται άλλος, και εμείς θα σας πούμε τα νέα, κανείς άλλος.. Και άντε ξανά μανά και πάλι από την αρχή. Μας τα έκανε μην πω τι τα... συκώτια. Έχει πάρει "φασόν κατ' αποκοπή" τα ιερατικά, λες και τα χρεώθηκε με 108. Μαζεύτε τον κάποιος, άρχισε να τα χάνει.

Ε, να μην πάμ' και λίγο πιό παρακάτ' ;

Ολόκληρο κατεβατό έκατσε και έγραψε ο φίλος μου ο Τζώρτζ, υπογράφοντας όμως ως "Εθνικό" στο τέλος, άσχετα που το ύφος και η γραφή φωνάζουν το όνομά του. Αυτός και ο πίπης γράφουν Ομηρικά έπη επειδή έπεσε πίχί μια μύγα στο γάλα Άσε που ο πίπης δεν το 'χει με το λέγειν και συνεχώς σαχλαμάρες ακούς. Αυτός ξέρει από εκλογική "κοπτοραπτική", έχοντας μοναδικές "εκλογομαγειρικές" ικανότητες και κρεατάκια στη μύτη, τίποτε άλλο!
Λοιπόν φίλε Τζώρτζ, γράφεις, γράφεις, αλλά στην ουσία, τζάμπα γράφεις, δεν μας λες τίποτε που δεν ξέραμε. Αυτά όμως που σας ρωτήσαμε τόσες και τόσες φορές, ποτέ δεν τα απαντήσατε, παρά τα αποφεύγετε ΠΑΝΤΑ και μάλιστα, αριστοτεχνικά.
Μας κατηγορείς ότι δεν ήρθαμε να ρωτήσουμε "και εσάς", παρά πήραμε μόνο την άποψη της μιας πλευράς. Σοβαρά ε; Και γιατί στα άρθρα μας δεν στείλατε ποτέ καμία απαντητική επιστολή, από αυτές που στέλνετε σωρηδόν -και για ψύλλου πήδημα- στην φιλικά προσκείμενή σας φυλλάδα -που και πάλι στείλατε- και μας απαντάτε δια μέσου εκείνης, αντί απ' ευθείας σ' εμάς που σας ρωτάμε και απαντήσεις δεν παίρνουμε κι ούτε πρόκειται να πάρουμε ποτέ; Άρα μας αγνοούσες επίτηδες και απαξίωνες επιδεικτικά να μας δώσεις την όποια σημασία, πόσο μάλλον απαντήσεις.
Που λές φίλε μου Τζώρτζ, ο ίδιος ο "εκλεγείς (και για δεύτερη φορά) Πρόεδρος της εκτελεστικής και εφορευτικής επιτροπής του κογκρέσου" κ. Βαγγέλης Κωνσταντακάκος, δήλωσε πεντακάθαρα σε βίντεο που ανάρτησε στο facebook (και το έχουμε στο αρχείο μας) ότι "δεν ορκιστήκατε ενώπιόν του εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας και άρα είσασταν παράνομοι και έκπτωτοι και θα έκανε καταγγελία στις αρχές". Τα ξέχασες ή δεν τα είχες παρακολουθήσει; Τι έγινε τελικά, τον "ψήσατε" ή ορκιστήκατε κρυφά του; Γιατί στο "κόψε ράψε αναμεταξύ μας" είστε τζιμάνια.
Επίσης, δεν μας είπες ποτέ και το γιατί οι "5 τρακαδόροι" -όπως τους ονομάζεις-, δεν πλήρωσαν τις εισφορές τους (ως ένδειξη διαμαρτυρίας); Μήπως επειδή δεν είδαν ποτέ κανέναν αναλυτικό οικονομικό απολογισμό των τελευταίων ετών από τα πάρε δώσε του κογκρέσου εκτός από κάτι "χαρτοπετσέτες" με ορνιθοσκαλίσματα στο γόνατο από τον πίπη;
Καλή η λογοδιάρροια φίλτατε, αλλά να μένει και κάτι.
Όσο για τις ιαχές "ντροπή", "καρέκλες" και λοιπά, άσε τις κατά μέρος, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
(σ.σ. Αλήθεια, είχες δηλώσει σε μένα προσωπικά ότι "το κογκρέσο για μένα έχει τελειώσει, δεν ξαναβάζω υποψηφιότητα", θα μας πείς λοιπόν γιατί ξανάβαλες; Σίγουρα όχι για την καρέκλα, πρός Θεού... Αλίμονο!)
Όσο για το απόφθεγμα του Πλάτωνα (δικό του είναι κι άσε τις γενικολογίες του στιλ "οι αρχαίοι", να είσαι πιο συγκεκριμένος μ' αυτά) το σωστό είναι: "Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις". Ξέρεις, στα αρχαία σοφά αποφθέγματα, κι ένα γράμμα μόνο ν' αλλάξεις, χάλασες όλη τη μαγιά.
Λοιπόν!! Περιμένουμε να μας δείξετε τώρα και τους οικονομικούς απολογισμούς των τελευταίων ετών που ζητάνε να δουνε διακαώς, όχι μόνον οι.. "τρακαδόροι", αλλά και όλοι εμείς, οι απλοί ομογενείς για να δικαιωθείτε πλήρως, όλοι ομαδικώς, στα μάτια όλου του ελληνισμού στον Καναδά!
Άϊντε μπακαλούμ κι άσε τις φιλοσοφίες, από επίδειξη χρήσης σπανίων λέξεων χορτάσαμε!

Όσο για παρακάτ, φτάνει για σήμερα, δεν έχει άλλο παρακάτ'...!!!

(Υ.Γ. οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα, πράγματα κλπ κλπ, είναι εντελώς συμπτωματική)
Name

Admin Says,737,Break News,10324,History,549,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,987,Interesting,2501,Movies,13,Nature-Travel,513,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,549,Social Media,137,Sports,986,Video,29,Άρθρα,540,Αστυνομιία-Έγκλημα,1215,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,268,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12210,Ηealth - Μedicine,1195,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,12,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,725,Μουσική,199,Νίκος Ράμμος,237,Ομογένεια,871,Συγγραφείς,147,
ltr
item
TGBNEWS: Κεντρίσματα
Κεντρίσματα
https://3.bp.blogspot.com/-r4TQP3ehrxA/WamWMgC9EyI/AAAAAAAAdOk/Vian9dnUy5UvWVIA8-pC550uW6MCPZltgCLcBGAs/s640/reportage.PNG
https://3.bp.blogspot.com/-r4TQP3ehrxA/WamWMgC9EyI/AAAAAAAAdOk/Vian9dnUy5UvWVIA8-pC550uW6MCPZltgCLcBGAs/s72-c/reportage.PNG
TGBNEWS
http://www.tgbnews.com/2017/09/blog-post_1.html
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2017/09/blog-post_1.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy