Ντρεπόμαστε ως ομογενείς με την κατάντια κάποιων Οργανισμών

SHARE:


Η Ομογένεια ΗΠΑ, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να απομονώσει-αποβάλει τους αποτυχημένους τυχοδιώκτες-απατεωνίσκους Βοστώνης (και τους ολίγους συνεργάτες-υποστηρικτές τους), που ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ και διέσυραν την Ομογένεια, τον Ελληνισμό, παίζοντας άτιμα-βρώμικα παιχνίδια με τον πόνο ενός άσχημα κακοποιημένου κοριτσιού.

Βοστώνη, ''έρανος για την Μυρτώ'' - Ο επίλογος της πρώτης δίκης!

Στο ''ανώτερο Δικαστήριο'' Μασσαχουσέττης (Superior Court, case #17-00195) έκλεισε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου '17, ο πρώτος κύκλος της υπόθεσης ''έρανος για την Μυρτώ'', με κατηγορούμενη την FHASNE (''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας'', με έδρα τη Βοστώνη).

Με δικαστική απόφαση-επικύρωση, η Οργάνωση θα δώσει και το υπόλοιπο ποσό στον λογαριασμό του εράνου (45.000 δολ.) για τις ανάγκες της κακοποιημένης Μυρτώς. Η πλευρά των κατηγορούμενων (Ομοσπονδία) προσπάθησε, με πονηρό τρόπο, να ματαιώσει την δίκη και να κάνει ''εξωδικαστικό συμβιβασμό'' την παραμονή (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου '17), για να κερδίσει χρόνο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, επειδή η πλευρά των κατηγόρων ''δεν τους εμπιστευόταν'' πλέον.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι, η πλευρά των κατηγορούμενων ήθελε έμμεσα, για μήνες -μέσω του φερόμενου ως νομικού σύμβουλου της Ομοσπονδίας Δημ. Ιωαννίδη- να προστατευτούν το ''νοσοκομείο Παίδων'' και η ''φιλάνθρωπος'' Μπέσσυ Πάππας, ζητώντας πολλές φορές να βγουν από το ''κάδρο''. Φυσικά, τα αιτήματά τους, που ήταν νομικώς ερασιτεχνικά, απορρίπτονταν, ενώ η τακτική αυτή δημιούργησε εύλογα ερωτηματικά για το βάθος της υπόθεσης. Γι' αυτό τώρα, το επόμενο νομικό-δικαστικό βήμα θα έχει στόχο το νοσοκομείο, την ''φιλάνθρωπο'', την Ομοσπονδία και τους νομικούς της Ομοσπονδίας, επειδή συνωμότησαν εις βάρος της Μυρτώς, για διάπραξη απάτης.

Η Ομοσπονδία Βοστώνης, με διάφορες προφάσεις γιά 3 χρόνια, αρνιόταν να δώσει τα χρήματα του έρανου (131.500 δολ., έγινε στα τέλη 2013), χρήματα δωρητών, Ομογενών κ.ά. στην δικαιούχο Μυρτώ, με αποτέλεσμα, η υπόθεση, να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, τον Ιανουάριο του 2017, με μηνύτρια την μητέρα της Μυρτώ (που ζει στην Ελλάδα) και πληρεξούσιό της στις ΗΠΑ, για το νομικό μέρος, τον κ. Γιώργο Γιαλτουρίδη.

Η τακτική αυτή της ''καθυστέρησης'', με διάφορες προφάσεις, δηλ. της μη απόδοσης των χρημάτων του εράνου, από την Ομοσπονδία στην δικαιούχο, την βάναυσα κακοποιημένη Μυρτώ, για την οποίαν και έγινε ο έρανος, είχε ως αποτέλεσμα η Ομογένεια να αντιληφθεί ότι πρόκειται για Οργάνωση με δόλιους, άνομους σκοπούς, που στόχευε -χωρίς αμφιβολία- στην ''αρπαγή'' των χρημάτων (υπάρχει και προηγούμενο με τα χρήματα για πυρόπληκτους στην Ελλάδα, από έρανο της Ομοσπονδίας τον χρόνο 2007, χρήματα που ακόμα ''αγνοούνται'').

Στην Οργάνωση των ''μόνιμων ηλικιωμένων καρεκλοκένταυρων'', που ταλαιπωρούν και διασύρουν την Ομογένεια Βοστώνης, παραμένουν, ως μέλη, ολίγοι ημιαδιαλυμένοι σύλλογοι.

Η ''Οργάνωση απατεωνίσκων Βοστώνης'' (όπως αποκαλεί την Ομοσπονδία η Ομογένεια), ΟΥΔΕΠΟΤΕ έδωσε οικονομικό απολογισμό για τα χρήματα του εράνου στην Ομογένεια και στην οικογένεια της Μυρτώ.


Την υπόθεση με τον έρανο γιά Μυρτώ, είχε αποκαλύψει 2 Ιαν. '14, το ''ΚΑΛΑΜΙ'' (μέσω της ''θυγατρικής'' του έκδοσης, ''Πρωϊνή''). Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' είχε αποκαλύψει και την υπόθεση ''απάτη με τον έρανο για τους πυρόπληκτους''.

Σύντομα θα αρχίσει -νομικά- το δεύτερο μέρος της υπόθεσης, αφού υπάρχει εμπλοκή με ύποπτες συναλλαγές του ''νοσοκομείου Παίδων'' Βοστώνης (Childrens Hospital), όπου εγχειρίστηκε η Μυρτώ, της Ομοσπονδίας και της φερόμενης ως φιλανθρώπου Βασιλικής (Μπέσσυ) Πάππας, στο οποίο δόθηκαν 50.000 δολ., χρήματα του έρανου, με παράτυπες και παράνομες διαδικασίες. Αργότερα, θα ακολουθήσει και το τρίτο μέρος, με τις αστικές, προσωπικές ευθύνες αξιωματούχων της Οργάνωσης, νομικών συμβούλων της Οργάνωσης, γιά δικαστικά έξοδα κ.ά.

Υπάρχει και ένα ακόμα μέρος, αυτό με τα εκατομ. δολάρια που διοχετεύτηκαν στο νοσοκομείο από τέλη δεκαετίας '80, με την μεσολάβηση της κ. Πάππα, γιά νοσήλεια εκατοντάδων παιδιών από Ελλάδα επιλεκτικά και ΜΟΝΟ στην Βοστώνη στο ''νοσοκομείο Παίδων'', με υπερκοστολογημένα τιμολόγια (διπλάσια και τριπλάσια του κόστους), που πλήρωνε το ελληνικό Δημόσιο, μέσω του γεν. προξενείου Βοστώνης. Αλλά με αυτό το ζήτημα, στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, λοιποί κρατικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα και ''διάφοροι'' στην Βοστώνη (μεταξύ αυτών και δύο πρώην γεν. πρόξενοι), ασχολούνται οι ομοσπονδιακές Αρχές των ΗΠΑ.

Η άρνηση της διαλυμένης Οργάνωσης των ''ισόβιων προεδροπαραγόντων'', που εναλλάσσονται στις ''καρέκλες'' οι ίδιοι για πολλά χρόνια (υποτίθεται ως αντιπρόσωποι συλλόγων), να πράξει το αυτονόητο με τα χρήματα του εράνου, είχε ως αποτέλεσμα να της στοιχίσει η δικαστική υπόθεση, κοντά 20.000 δολ. Στην όλη δικαστική διαδικασία, αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι η ''ομάδα των εγκάθετων'', που ταλαιπωρεί την Ομοσπονδία για χρόνια και διασύρει την Ομογένεια Νέας Αγγλίας, ΔΕΝ ενημέρωνε τα μέλη της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ημερήσια εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης ''Εθνικός Κήρυξ'', που υπερπροβάλει την διαλυμένη Ομοσπονδία, δεν έγραψε ποτέ ''κουβέντα'' για την δικαστική υπόθεση του εράνου για Μυρτώ, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

πηγή: http://www.kalami.us/2017/omogeneia/mirto_Vs_fhasne-10nov17.html
Name

Admin Says,739,Break News,10324,History,553,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,997,Interesting,2562,Movies,13,Nature-Travel,530,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,557,Social Media,137,Sports,996,Video,29,Άρθρα,549,Αστυνομιία-Έγκλημα,1268,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,279,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12416,Ηealth - Μedicine,1221,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,752,Μουσική,206,Νίκος Ράμμος,241,Ομογένεια,878,Συγγραφείς,147,
ltr
item
TGBNEWS: Ντρεπόμαστε ως ομογενείς με την κατάντια κάποιων Οργανισμών
Ντρεπόμαστε ως ομογενείς με την κατάντια κάποιων Οργανισμών
https://2.bp.blogspot.com/-RouRqf4C8pk/WgiXP0fJZUI/AAAAAAAAeJg/u4yih5KkSEgu_qV0g36OmZTaKGHA03rewCLcBGAs/s640/2017-11-12_13-46-18.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-RouRqf4C8pk/WgiXP0fJZUI/AAAAAAAAeJg/u4yih5KkSEgu_qV0g36OmZTaKGHA03rewCLcBGAs/s72-c/2017-11-12_13-46-18.jpg
TGBNEWS
http://www.tgbnews.com/2017/11/blog-post_939.html
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2017/11/blog-post_939.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy