Την άνοδό του στην Α2 διεκδικεί ο Κόροιβος στο Βόλευ - Σπουδαία αθλητική διογάνωση στην Αμαλιάδα [video & φωτογραφίες]

SHARE:


Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση φιλοξενεί η Αμαλιάδα από τις 16 έως τις 20 Μαΐου. Οι καλύτερες ομάδες βόλεϊ θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α2 εθνική κατηγορία.

Για το τουρνουά δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, στην Αμαλιάδα.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την διοργάνωση στον δήμο Ήλιδας του τουρνουά ανόδου στην Α2 κατηγορία των ανδρών και με τη συμμετοχή της ομάδας του Κοροίβου. Η διοργάνωση αυτή γίνεται με τη συμμετοχή και του δήμου Ήλιδας. Είναι ένα σημαντικότατο γεγονός για τον δήμο διότι αυτή η διοργάνωση σκοπό έχει η ομάδες οι οποίες ήταν καλύτερες στην κατηγορία τους, τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά και οι καλύτεροι να ανέβουν κατηγορία και ευελπιστούμε στις 16 με 20 που γίνονται οι αγώνες από όλους τους δήμους που θα συμμετέχουν να έχουμε συμμετοχή. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για την πόλη της Αμαλιάδας, καταλαβαίνετε τι σημαίνει για το αθλητικό μας κέντρο, α ανέβει ο καλύτερος. Θέλουμε να είναι ο Κόροιβος ο οποίος θα περάσει στην Α2 κατηγορία μεταξύ των άλλων. Πάντοτε στόχος μας είναι να ανεβαίνουν κατηγορία οι ομάδες μας.

Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά, πιστεύω, όπως με έχει ενημερώσει ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας, ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην διοργάνωση, να ευχηθώ να γίνει ένας αγώνας όπου θα επικρατήσουν οι καλύτεροι και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές διότι καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει να προετοιμάζεται μια ομάδα και να προετοιμάζεις μάλιστα κι ένα τέτοιο γεγονός. Ευχαριστώ και πάλι, καλή επιτυχία. Όλοι αυτοί που θα έρθουν θέλω να μείνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ήθελα να γεμίσει το στάδιο από κόσμο για μνα αποδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι το αξίζουμε και πρέπει να ανέβουμε κατηγορία.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΚΟΣ 
ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΟΙΒΟΥ 

Με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Ήλιδας, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όλους τους χορηγούς διότι μας στηρίζουν και μας δίνουν έτσι τη δυνατότητα να φέρουμε στην Αμαλιάδα μια πολύ σημαντικ΄'η διοργάνωση, μια διοργάνωση που στέλνει τους καλύτερους των κατηγοριών στην Α2 εθνική κατηγορία και συγχρόνως θα φέρει παιδιά στο γήπεδο και τον κόσμο για να παρακολουθήσει όλους αυτούς τους αγώνες. Οι ομάδες που θα έρθουν είναι υψηλού επιπέδου και σαφώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όλους να παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες που θα έχουν και τρομερή σημασία. Από την άλλη βέβαια η έναρξη αυτής της διοργάνωσης έρχεται σε μία στιγμή που δεν είναι καλή για τον αθλητισμό της Αμαλιάδας.

Όλοι ξέρουμε ότι το τμήμα του μπάσκετ χθες υποβιβάστηκε από την Α1 κι αυτό μας λυπεί όλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα για την πορεία του μέχρι τώρα και να πω ότι πρέπει να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν αυτό που έχουν αρχίσει. Όπως γνωρίζετε και το τμήμα του βόλεϊ είχε φτάσει μια ανάσα από την Α1, δεν τα κατάφερε, όμως συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και με το ίδιο σθένος για το τμήμα αυτό. Θέλω να πω ότι η εφορεία του τμήματος δεν έχει αυτοσκοπό την άνοδο. Έχουμε κάνει ένα μείγμα νέων παικτών, στηρίζουμε τον αθλητισμό της πόλης μας κι έχουμε παίκτες που είναι μόνο από τον τόπο μας, Αμαλιαδιοτόπουλα και παίζουν αφιλοκερδώς, αφήνουν τις δουλειές τους για να φέρουν την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Βέβαια, πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, οι ικανότητές μας είναι πολύ μεγάλες, πιστεύουμε ότι αξίζουμε την άνοδο στην Α2. Να πω ότι δεν υπάρχει εισιτήριο στο γήπεδο, υπάρχει μόνο μια οικονομική ενίσχυση, για όποιον θέλει και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα.
 


ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑΣ 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές που ήταν η αιτία να έρθει η διοργάνωση στην Αμαλιάδα. Είμαστε μια ομάδα η οποία τα 5 τελευταία χρόνια το έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές κι ελπίζω να το ξανακάνουμε. Έρχονται 4 πρωταθλητές και ο καθένας θα διεκδικήσει επί ίσης όροις αυτό που αναλογεί. Το βόλεϊ είναι ένα δίκαιο άθλημα και πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία για να καταφέρει αυτό που όλοι θέλουμε και ευελπιστούμε.

Έχουμε μια άπειρη ομάδα διότι έχουμε κάποια παιδιά μικρής ηλικίας, είμαστε από 15 έως 18 χρονών, οι 5-6 παίκτες, αλλά έχουμε κι έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε κατηγορίες και τις ξέρουν. Σε αυτά τα τουρνουά κάποιος προπονητής είχε πει ότι μπορεί να βγεις πρώτος αλλά μπορεί να βγεις και τελευταίος. Παίζει ρόλο η διαχείριση η σωματική, η ψυχολογική, η τύχη, η ημέρα... όλα αυτά είναι στο παιχνίδι. Σημαντικό για μας είναι το πρώτο παιχνίδι με την Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα για την πόλη μας, για τους εαυτούς μας, για τη φανέλα που φοράμε κι έχει μεγάλη ιστορία και θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να καταφέρουμε αυτό που όλοι θέλουμε. Τρεις ομάδες θα προβιβαστούν από τις 5 γι αυτό όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Θέλουμε τον κόσμο να βοηθήσει.


ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ 
ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τον δήμο Ήλιδας, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και την διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας που ανέλαβε να διοργανώσει αυτή την εκδήλωση, αυτή την γιορτή για το βόλεϊ που θα γίνει στην Αμαλιάδα. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά καλή επιτυχία και θέλω να καλέσω τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας να συμμετέχει σε αυτή την γιορτή και να μας στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτούς τους αγώνες, ειδικά την Τετάρτη που θα δώσουμε τον πρώτο αγώνα στις 8.00 θέλω το γήπεδο να είναι γεμάτο από κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια αυτής της διοργάνωσης.

Είναι καθοριστικής σημασίας. Εμείς οι παίκτες θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, όπως είπε και ο προπονητής μας και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε την άνοδο. Πιστεύω ότι την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαστε στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Name

Admin Says,741,Break News,10324,History,560,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1004,Interesting,2585,Movies,13,Nature-Travel,536,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,558,Social Media,137,Sports,1002,Video,29,Άρθρα,555,Αστυνομιία-Έγκλημα,1305,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,284,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12570,Ηealth - Μedicine,1251,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,775,Μουσική,210,Νίκος Ράμμος,243,Ομογένεια,880,Συγγραφείς,148,
ltr
item
TGBNEWS: Την άνοδό του στην Α2 διεκδικεί ο Κόροιβος στο Βόλευ - Σπουδαία αθλητική διογάνωση στην Αμαλιάδα [video & φωτογραφίες]
Την άνοδό του στην Α2 διεκδικεί ο Κόροιβος στο Βόλευ - Σπουδαία αθλητική διογάνωση στην Αμαλιάδα [video & φωτογραφίες]
https://1.bp.blogspot.com/-JUWbRA3QIl8/WvmFJNIM2AI/AAAAAAACopA/nLCo9L0pB6gEaJcXBRimS4jlBF8IpyPKwCLcBGAs/s640/P1120971.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-JUWbRA3QIl8/WvmFJNIM2AI/AAAAAAACopA/nLCo9L0pB6gEaJcXBRimS4jlBF8IpyPKwCLcBGAs/s72-c/P1120971.JPG
TGBNEWS
http://www.tgbnews.com/2018/05/2-video.html
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2018/05/2-video.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy