UPDATED σχετικά με το επεισόδιο στον Ι.Ν. της Παναγίτσας του Μόντρεαλ

SHARE:


Στο προηγούμενο άρθρο, σχετικά με το επεισόδιο στον Ι.Ν. της Παναγίτσας του Μόντρεαλ, σας υποσχέθηκα ότι θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν νεώτερα.

Έστειλα λοιπόν, μετά από συζήτηση με στενούς φίλους και συνεργάτες από το Μόντρεαλ, 2 Emails ένα στον ιερέα του ναού, π. Νικόλαο Παπαγεωργόπουλο, και ένα στον κ. Ιωάννη Θεοδοσόπουλο.
Ο κ. Θεοδοσόπουλος μου απάντησε αμέσως θα έλεγα και μάλιστα τηλεφωνικώς.

Δήλωσε τα εξής:

«Μπήκε ο ιερέας στο ναό, αν και δεν επιτρέπεται λόγω ασφαλείας, παρ' όλα αυτά, τον αφήσαμε να μπεί χωρίς να πούμε κάτι. Θεωρήσαμε ότι θα φύγει, όπως έκανε πάντα, μετά από μερικές φωνές και λοιπά. Αντ' αυτού, είχε πλησιάσει έναν νεαρό συνεργάτη μου και κάτι του έλεγε, κι εγώ άκουγα τον συνεργάτη μου να του απαντά για τρίτη συνεχόμενη φορά, "κύριε, ότι θέλετε ρωτήστε τον υπεύθυνο κ. Αχιλλέα (σ.σ. πρόκειται για τον κ. Αχιλλέα Νικόπουλο, μέλος του Σ.Σ. του Ιερού Ναού και υπεύθυνο για τις εργασίες αποκατάστασης του ναού). Στην τρίτη λοιπόν φορά, γυρίζω και λέω του πάτερ, "καλά σου λέει πάτερ, άσε τον άνθρωπο ήσυχο και πες μου, εγώ είμαι ο προϊστάμενός του". Τότε έρχεται με φόρα ο ιερέας, με πιάνει από το λαιμό και με χτυπάει δυνατά στο πρόσωπο με το αριστερό του χέρι. Έτρεξε τότε ο κ. Νικόπουλος και του λέει "πάτερ, τι κάνεις εκεί;", με αποτέλεσμα να ορμήσει και σ' εκείνον και να τον χαστουκίσει στο πρόσωπο ξανά με το αριστερό του χέρι, καθ' ότι αριστερόχειρ. Κάποιος όμως από τους επιστάτες, είχε ήδη τηλεφωνήσει στην αστυνομία, η οποία κατέφθασε εντός 3 λεπτών. Εξηγήσαμε στους αστυνομικούς τι συνέβη, κι όταν μας είπαν ότι μπορούμε να κάνουμε καταγγελία (Press Charges) είπαμε ότι θα θέλαμε πρώτα να το σκεφτούμε, θέλοντας να αποφύγουμε την περαιτέρω διένεξη με έναν ιερέα, θέλοντας να ξεχαστεί ότι έκανε. Όταν όμως λάβαμε κάποια Email του, στα οποία, αντί να ζητήσει έστω μια απλή συγνώμη, πήγαινε να βγεί "και από πάνω" και πως εμείς του επιτεθήκαμε, είπαμε ως εδώ, και, δυστυχώς αναγκαστήκαμε εκ των πραγμάτων να προχωρήσουμε σε καταγγελία του ιερέα, για επίθεση και χειροδικία»

Επικοινώνησα λοιπόν -επίσης τηλεφωνικά- και με τον κ. Νικόπουλο.
Ο κ. Αχιλλέας Νικόπουλος μου είπε τα ίδια, επιβεβαιώνοντας τον κ. Θεοδοσόπουλο, και συμπλήρωσε επιπλέον, πως, «όλη η συνομιλία, που έλαβε χώρα κατά το επεισόδιο, είναι καταγεγραμμένη με το κινητό του, και πως στο χώρο τη στιγμή εκείνη, εκτός τον ίδιο, τον κ. Θεοδοσόπουλο και τον ιερέα, βρίσκονταν ακόμη 5 μάρτυρες (εργάτες)».

Δυστυχώς, από την πλευρά του ιερέως, ναι μεν έλαβα -όχι ένα αλλά- 3 Email, τα οποία όμως δεν έδειχναν πουθενά καμία διάθεση να δώσει κάποιες εξηγήσεις, ή έστω την δική του άποψη, παρά κάτι ακαταλαβίστικα, τα οποία και δεν θα εκλάβω σοβαρά υπ' όψιν, λυπάμαι.

UPDATED
Έλαβα ουσιαστικά τα παρακάτω 3 Email:

email1:
Οικουμενικό Πατριαρχείο
Μητρόπολη Τορόντο - Καναδά
Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ
Ιερός Ναός " Κοίμησης της Θεοτόκου "
Montreal, Quebec H3N 2E6

Γραφείο Ιερέως.

Aξιότιμε κ. Ράμμο

Συνοδά άρθρου.......; Πρωθύστερο.....!

Ως έγκριτος δημοσιογράφος που είστε, θεωρώ ότι το να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να μάθετε αυτό που σας ενδιαφέρει, σχετικά με το επεισόδιο το οποίο πληροφορηθήκατε από ομογενείς, θα ήτο καλό να γνωρίζω το περιεχόμενο του άρθρου σας.

Αυτό βέβαιο προκειμένου να βοηθήσει να μην βρεθείτε στην άχαρη ανάγκη της διόρθωση, και κατ΄επέκταση των συνεπειών του νόμου.
Ουδέποτε αρνήθηκα να απαντήσω προφορικώς ή γραπτώς στην όποια έκφανση της ζωής μου....

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση πολύ k' ειλικρινή

Ιερεύς Νικόλαος Ε. Παπαγεωργίου
[ 5η συνεχής Λευϊτική ]

υ.γ. Είστε από την Αρκαδία ;


email2:
κ. Ράμο

Παρακαλώ

Επωνύμως !

Τη πηγή των πληροφοριών σας.


Ερωτώ : Δημοσιεύτηκε το άρθρο σας ;

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση

Ιερεύς Νικόλαος Ε. Παπαγεωργίου

υ.γ. "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" [ Φωκυλίδης ο Μιλήσιος ]


email3:
ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ :

***************************************************************************
“ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ” [Ιωάν. 8,32]

“YOU WILL KNOW THE TRUΤΗ AND THE TRUΤΗ WILL SET YOU FREE” [ John 8: 32 ]
*****************************************************************************

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ΄ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ΄ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΦΑΖΕΙ …………

π.νικόλας


Και συνέχισε να με ρωτά αν το δημοσίευσα το άρθρο (το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα εκ των υστέρων ουσιαστικά), χωρίς να μου δίνει καμία απάντηση στην ερώτηση του "τι συνέβη". Αν όμως παρ' όλα αυτά, αποφασίσει στην πορεία ο ιερεύς να μου στείλει την άποψή του, θα τη δημοσιεύσω πάραυτα και αυτούσια έστω και εκ των υστέρων.

Νίκος Ράμμος
Name

Admin Says,741,Break News,10324,History,567,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1008,Interesting,2617,Movies,13,Nature-Travel,541,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,559,Social Media,137,Sports,1013,Video,29,Άρθρα,560,Αστυνομιία-Έγκλημα,1330,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,285,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12663,Ηealth - Μedicine,1257,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,786,Μουσική,214,Νίκος Ράμμος,244,Ομογένεια,887,Συγγραφείς,149,
ltr
item
TGBNEWS: UPDATED σχετικά με το επεισόδιο στον Ι.Ν. της Παναγίτσας του Μόντρεαλ
UPDATED σχετικά με το επεισόδιο στον Ι.Ν. της Παναγίτσας του Μόντρεαλ
https://2.bp.blogspot.com/-qZ3XOqIvIA8/Wfe_VLNsHWI/AAAAAAAAd-o/a4G9t6MU5usZsag_ZrAQATzFR6hRQ-nXwCLcBGAs/s640/1-14-768x576.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-qZ3XOqIvIA8/Wfe_VLNsHWI/AAAAAAAAd-o/a4G9t6MU5usZsag_ZrAQATzFR6hRQ-nXwCLcBGAs/s72-c/1-14-768x576.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2017/10/update.html
https://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/
http://www.tgbnews.com/2017/10/update.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy