Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Oλα έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση αγώνων Κικ Μπόξινγκ - Μια υπέροχη βραδιά υποσχέθηκαν οι διοργανωτές [φωτογραφίες]

SHARE:


*200 αθλητές θα πάρουν μέρος, ανάμεσά τους και αθλητές του εξωτερικού 

*Έτοιμος δηλώνει ο Δ. Μάλλιαρης που θ' αγωνιστεί για ευρωπαϊκό τίτλο με Γερμανό πρωταθλητή

* Ναμπίλ Μοράντ: "Στον αθλητισμό όλοι είναι κερδισμένοι...."

* Ανδρέας Μίγκος: "Θα παραχωρηθεί στον σύλλογο μια μεγάλη αίθουσα στο νέο πολιτιστικό κέντρο..."

* Αντώνης Γιαννακόπουλος: "Ο βασικός μας στόχος είναι να προωθήσουμε τον αθλητισμό μέσω της σωστής συμπεριφοράς..." 


Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχειακό μέγαρο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στα Λεχαινά, με αφορμή την διοργάνωση των αγώνων Κικ Μπόξινγκ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο της Ανδραβίδας "ΑΕΘΛΕΙΟΝ".

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και ο Γερμανός πρωταθλητής Alexander Poppeck που θα διεκδικήσει, μαζί με τον Δημήτρη Μάλλιαρη, τον ευρωπαικό τίτλο της WKF, καθώς και οι Ιταλοί αθλητές που θα αγωνιστούν με Ελληνες.

Ολους τους αθλητές και διοργανωτές, καλωσώρισε πρώτος ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ ο οποίος, εκτός των άλλων, εξέφρασε τη χαρά του που για δεύτερη συνεχή χρονιά μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενείται στον δήμο, ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία.


ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

"Βλέπω πάρα πολύ κόσμο σήμερα εδώ. Είναι μεγάλη η χαρά για τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που για δεύτερη φορά θα φιλοξενήσει μια διοργάνωση κορυφαία στην Ελλάδα από αθλητές του κικ μπόξινγκ αλλά και από αυτούς που αγαπάνε το συγκεκριμένο άθλημα.

Όντως, αυτό το άθλημα, είναι από τα πολύ αγαπημένα, ειδικότερα που έχουμε και δικό μας πρωταθλητή, τον Δημήτρη Μάλλιαρη, αλλά έχουμε και άλλα παιδιά που έχουν διακρίσεις.

Θέλω να καλωσορίσω όλους τους αθλητές σε αυτή την διοργάνωση -αθλητές που έχουν έρθει και από το εξωτερικό.
Θα είναι μεγάλη ημέρα η Κυριακή. Από το πρωί θα υπάρχουν πολλοί αγώνες, δυνατοί αγώνες, με πολλές εκπλήξεις.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος όπως ξέρετε στον αθλητισμό όλοι θα είναι κερδισμένοι. Σας ευχαριστώ για την καλή συνεργασία που είχαμε πέρυσι αλλά και φέτος και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους".ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΜΟΥΖΑΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

"Να καλωσορίσω κι εγώ τους αθλητές, τον κ. Κατσιάρα και τον κ. Θεοδωρόπουλο, που είναι οι διοργανωτές του open championship, μια διεθνής διοργάνωση.
Είναι τιμή για τον δήμο μας και όλο το νομό που φιλοξενούμε μια τέτοια διοργάνωση και αθλητές τέτοιου επιπέδου.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι αγώνες αρχίζουν το πρωί, με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, στα οποία θα φιλοξενηθούν και μικρότερης ηλικίας παιδιά, γιατί έτσι ξεκινάει και η παραγωγή για τον πρωταθλητισμό.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στον Δημήτρη Μάλλιαρη, που είναι φίλος μου, καλή επιτυχία στους ντόπιους αθλητές.
Κάνω κάλεσμα σε όλους τους Ηλείους να γεμίσουν το γήπεδο, όπως πέρυσι και να υποστηρίξουν όλους τους αθλητές και λίγο περισσότερο τους δικούς μας".


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΓΚΟΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

"Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να καλωσορίσω τους αθλητές, τους διοργανωτές, τον κ. Περγιάλη ιδιαιτέρως μαζί με τον κ. Κατσιάρα και τον κ. Θεοδωρόπουλο.

Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία φέτος πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στο δήμο μας και πιστεύω πως θα είναι καλύτερη από την περσινή.

Το κικ μπόξινγκ είναι ένα άθλημα που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή κι αυτό οφείλεται κυρίως στον Δημήτρη Μάλλιαρη που έχει κατακτήσει πολύ μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της σχολής του κ. Αντώνη Γιαννακόπουλου, ο οποίος επί πολλά χρόνια παλεύει σε αντίξοες συνθήκες να τα καταφέρει με το άθλημα που ασχολείται.

Ελπίζουμε στον δήμο να μπορέσουμε τελικά -είναι και βούληση του δημάρχου και όλης της δημοτικής αρχής- να παραχωρηθεί μια μεγάλη αίθουσα στο νέο πολιτιστικό κέντρο που θα γίνει στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, έτσι ώστε εκεί να μπορεί να γίνεται σε ακόμη καλύτερο επίπεδο η δουλειά του".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 

"Να πω αρχικά και για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους δύο καλούς φίλους και διοργανωτές, τον Δημήτρη Κατσιάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά.
Ευχαριστώ τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, επίσης.

Να πούμε για το κλου της βραδιάς που είναι ο τοπικός ήρωας, πρωταθλητής της ομοσπονδίας WKF, Δημήτρης Μάλλιαρης, πρωταθλητής το 2016, 2017, Μεσογειονίκης, θυμόμαστε πέρυσι που κέρδισε τον Τούρκο αντίπαλό του. Φέτος διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο της WKF απέναντι στον Γερμανό αθλητή ο οποίος είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, επαγγελματίας από τον χώρο του ΜΜΑ και με πολύ καλό παλμαρές, και πολύ καλή υποδομή στο χώρο του κικ μπόξινγκ.

Προς τιμή του συγκεκριμένου αθλητή, μετά από αποχώρηση λόγω ασθένειας του Σλοβένου που διεκδικούσε τον ευρωπαϊκό τίτλο μαζί με τον Δημήτρη και πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα που απεδέχθη εντός 24αώρου για να βρίσκεται εδώ σε αυτή την μεγάλη αναμέτρηση.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς, που είναι το πιο σημαντικό απ' όλα".


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ 

"Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι με τους σπουδαίους αυτούς ανθρώπους και τους πολύτιμους αθλητές. Νιώθουμε πολύ έτοιμοι εγώ και ο Δημήτρης για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ξεκινάω με τον Δημήτρη που παρ' όλες τις αντιξοότητες που προέκυψαν από μια εγχείρηση κι ένα πρόβλημα που τον βασάνιζε από τον Νοέμβρη, προετοιμάστηκε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια κι έτσι θα βρεθεί πάλι στο ρινγκ όπως ο ίδιος γνωρίζει να κάνει και βέβαια όλοι θα τον στηρίξουμε.

Στην βραδιά έχουμε φυσικά και άλλους αθλητές του σωματείου μας, αυτή την φορά περισσότερους από πέρυσι. Είναι κι εκείνοι πανέτοιμοι.
Αξίζει να διευκρινίσω ότι η νίκη δεν είναι ο σκοπός μας, αλλά φυσικά θα την επιδιώξουμε. Ο βασικός μας στόχος είναι να προωθήσουμε τον αθλητισμό μέσω της σωστής συμπεριφοράς.

Θέλω, επίσης, να πω ότι ένα σημαντικό γεγονός ακόμα είναι πως αύριο Σάββατο, το βράδυ, θα γίνει η ζύγιση στην κεντρική πλατεία της Γαστούνης. Παρ' όλο που έχουμε πολύ μεγάλη στήριξη από τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ, όσο μπορούμε το δείχνουμε κι έμπρακτα, και με την βοήθεια των διοργανωτών κάνοντας αυτή ακριβώς την διοργάνωση, θέλαμε να κάνουμε έναν μικρό διακτινισμό, επειδή έχουμε και αθλητές από την Γαστούνη και είναι τιμή για το σωματείο μας αλλά και για τον δήμο που αυτοί οι αθλητές έρχονται εδώ και προπονούνται.

Εμπλέξαμε λοιπόν και τον δήμο Πηνειού, που είναι φιλικά προσκείμενος προς εμάς και προς τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οπότε εκεί θα γίνει η τελετή ζύγισης των αθλητών.
Κάνω ανοικτή πρόσκληση προς όλο τον κόσμο ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα με την κορύφωση φυσικά την Κυριακή στο ΑΕΘΛΕΙΟΝ.
Καλή επιτυχία σε όλους μας, χωρίς τραυματισμούς, όπως είπε και ο πρόεδρος. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ ωραία"


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 

"Είμαι και φέτος, όπως πέρυσι, στη μεγάλη διοργάνωση του open championship. Πέρυσι, όπως ξέρετε, αγωνίστηκα με Τούρκο αθλητή, ενώ φέτος με Γερμανό αθλητή, αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο με τον Τούρκο. Είμαι έτοιμος και καλώ όλους να έρθουν και να ευχαριστηθούν απ' όλα όσα δουν.

Φυσικά, υπάρχει άγχος επειδή αγωνίζομαι στο τόπο μου, μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους, στους συνδημότες μου, όμως όταν ανεβαίνεις στο ρινγκ το άγχος εξαφανίζεται.

Να πω ακόμα πως εκτός από τον Γερμανό αθλητή θα αγωνιστούν και Ιταλοί αθλητές αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών. Θα είναι μια βραδιά πολύ μεγαλύτερη από την περσινή".
ALEXANDER POPPECK 
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ 
[την μετάφραση έκανε η Mona Hul]

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας και θα αγωνιστώ εδώ στην Ελλάδα.

Εύχομαι κι ελπίζω σε έναν δίκαιο και ωραίο αγώνα το βράδυ της Κυριακής"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

"Η φετινή διοργάνωση δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Όπως θα διαπιστώσουν όλοι, οι αθλητές που έχουν έρθει και από την Γερμανία και την Ιταλία, αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Θα είναι δύσκολοι αγώνες για τους Έλληνες αθλητές, αλλά όμως όλα είναι πιθανά. Θα είναι μια βραδιά που κυρίως βασίζεται σε αυτούς τους αγώνες.

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Περγιάλη, που άμεσα ανταποκρίθηκε, μετά την ακύρωση που είχαμε από τον Σλοβένο και μας βρήκε αμέσως τον Γερμανό αθλητή.

Αυτό που θέλουμε είναι να έρθει όλος ο κόσμος, να δουν τους αγώνες γιατί αυτά που φέτος θα παρουσιαστούν δύσκολα θα τα ξαναδούν. Πρόκειται για μία διοργάνωση που μπορώ να πω ότι φέτος θα είναι καλύτερη ακόμα και από αυτές των Αθηνών".


ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 

"Να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή που μας φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά. Όπως έχω δηλώσει από την αρχή, εμείς θέλουμε να εξελίξουμε την διοργάνωση αυτή, να τη φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα έρχονται περισσότεροι ξένοι αθλητές εναντίον αθλητών απ' όλη την Ελλάδα.

Όποιος δεν έχει δει κικ μπόξινγκ από κοντά ή ακόμα και αν έχει δει θα πρέπει να έρθει την Κυριακή για να παρακολουθήσει κάτι διαφορετικό και πολύ καλύτερο.

Να ευχαριστήσω, επίσης τον σύλλογο ΑΡΤΕΜΙΣ που στηρίζει τις προσπάθειές μας, να ευχαριστήσω τον κ. Περγιάλη που παρά τα απρόοπτα, ανταποκρίθηκε αμέσως λύνοντάς μας το πιο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με την ακύρωση συμμετοχής του Σλοβένου.

Μιλώντας κι εκ μέρους των Ιταλών αθλητών, θέλουν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές, τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής που τους φιλοξενεί εδώ και όποιον άλλον είναι υπεύθυνος γι' αυτή την διοργάνωση. Υπόσχονται να προσπαθήσουν να δείξουν την αξία τους το βράδυ της Κυριακής".ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΡΑΝΤΖΑΛΟΥ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι αγώνες μας γίνονται πάλι στον τόπο μας.
Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τους αθλητές που ήρθαν από το εξωτερικό και μας τιμάει ιδιαίτερα αυτό.

Να ευχαριστήσουμε και τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον δήμο Πηνειού για την συνεργασία τους.

Θα χαρούμε πολύ να έρθει όλος ο κόσμος από το νομό, και όχι μόνο, επειδή πιστεύω ότι πράγματι αξίζει τον κόπο".

COMMENTS

Name

Admin Says,741,Break News,10322,History,580,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1018,Interesting,2660,Movies,13,Nature-Travel,552,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,563,Social Media,137,Sports,1027,Video,29,Άρθρα,576,Αστυνομιία-Έγκλημα,1381,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,290,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12819,Ηealth - Μedicine,1278,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,820,Μουσική,216,Νίκος Ράμμος,248,Ομογένεια,896,Συγγραφείς,151,
ltr
item
TGBNEWS: Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Oλα έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση αγώνων Κικ Μπόξινγκ - Μια υπέροχη βραδιά υποσχέθηκαν οι διοργανωτές [φωτογραφίες]
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Oλα έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση αγώνων Κικ Μπόξινγκ - Μια υπέροχη βραδιά υποσχέθηκαν οι διοργανωτές [φωτογραφίες]
https://4.bp.blogspot.com/-j7QPwpbyhTo/Wy0MS6yG5ZI/AAAAAAACv4Q/HxN6IHl1yBYhU_7tQEFnk3ZwBEPgtxsYwCLcBGAs/s640/P1130952.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-j7QPwpbyhTo/Wy0MS6yG5ZI/AAAAAAACv4Q/HxN6IHl1yBYhU_7tQEFnk3ZwBEPgtxsYwCLcBGAs/s72-c/P1130952.JPG
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/06/o_22.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/06/o_22.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy