Υπερθέαμα στο ΑΕΘΛΙΟΝ-Αποθέωση για τον Δημήτρη Μάλλιαρη που κατέκτησε ακόμη έναν μεγάλο τίτλο στη πλούσια αγωνιστική του καριέρα [video, φωτογραφίες, δηλώσεις]

SHARE:


Υπερθέαμα στο κλειστό στάδιο Ανδραβίδας "ΑΕΘΛΙΟΝ" 

Σπουδαίοι αγώνες-Δυνατές "μάχες" 

Δημήτρης Μάλλιαρης: Αυτό το παιδί έχει ψυχή και καρδιά λιονταριού... Αποθεώθηκε από 600 και πλέον θεατές... 

Γέμισε χθες το κλειστό στάδιο της Ανδραβίδας, "ΑΕΘΛΙΟΝ" από εκατοντάδες θεατές που πραγματικά απόλαυσαν σπουδαίους αγώνες kick boxing, τόσο από Έλληνες όσο και τους ξένους αθλητές που συμμετείχαν. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι αγώνες γυναικών, όπου πράγματι έπεσε πολύ "ξύλο.

Φυσικά, όλοι περίμεναν τον πρωταθλητή Δημητρη Μάλλιαρη, να αγωνιστεί εναντίον του Γερμανού πρωταθλητή Alexander Poppeck  και ο οποίος λόγω του άγχους του ήταν από νωρίς στο στάδιο, εμψυχώνοντας τους αθλητές του Αντώνη Γιαννακόπουλου [στου οποίου την ομάδα ανήκει και ο Μάλλιαρης] που αγωνίζονταν.
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο άλλωστε που ένας από τους αθλητές, αμέσως μετά τη νίκη του, του αφιέρωσε τη νίκη!

Περίπου στις 1.00 τη νύχτα, το στάδιο σείστηκε όταν ανακοινώθηκε ο αγώνας του Μάλλιαρη με τον τον Γερμανό. Περισσότεροι από 600 θεατές, στη κυριολεξία, τον αποθέωσαν όρθιοι καθώς κατευθυνόταν στο ρινγκ, στο οποίο ήδη είχε ανέβει ο Γερμανός και τον περίμενε.
Απόλυτα ήρεμος ο Μάλλιαρης και με το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη του απολάμβανε την αποθέωσή του και καλά έκανε. Άλλωστε, μιλάμε για ένα υπέροχο παιδί που "λατρεύεται" απ' όλο τον κόσμο κυρίως για τον χαρακτήρα του.

Ανεβαίνοντας στο ρινγκ, ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι της Γερμανίας πρώτα κι εν συνεχεία της Ελλάδας. Αμέσως μετά οι δύο πρωταθλητές πλησίασαν το κέντρο του ρινγκ για να λάβουν τις οδηγίες από τον διαιτητή, με τον Γερμανό πιο ψηλό από τον Μάλλιαρη. Στη συνέχεια επέστρεψαν στις γωνίες του για να πάρουν τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους.

Και τότε ακούστηκε το καμπανάκι που σήμανε την έναρξη του 1ου γύρου...


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΓΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

"Καλωσωρίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το open championship του κικ μπόξινγκ. Οι αγώνες έχουν αρχίσει από το πρωί, συμμετέχουν πάνω από 250 αθλητές κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να υπάρχει υποδομή στο άθλημα.

Το πρωί είχαμε τους διασυλλογικούς αγώνες, το απόγευμα θα έχει αγώνες επιδείξεων και τους αγώνες των μεγάλων κατηγοριών, με τον Δημήτρη Μάλλιαρη τον πρωταθλητή της Ελλάδας με τους μεγάλους τίτλους και ξένους αθλητές που θα δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο σε όλη αυτή την διαδικασία.

Από την πλευρά του δήμου έχουν γίνει πολλές ενέργειες, έχει φυσικά παραχωρηθεί το κλειστό στάδιο, κάποιες άλλες διευκλολύνσεις στους αθλητές και πιστεύουμε πως το πρωτάθλημα θα γίνει θεσμός για την περιοχή".


ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

"Από το πρωί ξεκίνησαν οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος. Εχουμε πει ότι θέλουμε να ανεβάσουμε το διασυλλογικό πρωτάθλημα που είναι το μέλλον και η βάση για να εξελισσόμαστε και να κάνουμε βραδιές σαν την αποψινή.

Είχαμε μεγάλη συμμετοχή, ευελπιστούμε κάθε χρόνο και καλύτερα. Θα σας αποκαλύψω και κάτι. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλήματα με μεγαλύτερη συμμετοχή ξένων αθλητών που θα παίζουν με τους Ελληνες αθλητές.

Οσο για την βραδιά των επιλέκτων, απόψε έχουν έρθει αθλητές οι οποίοι είναι υψηλής ποιότητας. Θα δει ο κόσμος μοναδικό θέαμα μαζί με το σόου που θα προσφέρει γενικότερα η διοργάνωση"

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗ-POPPECK

Ήταν ένας αγώνας ο οποίος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "τεχνικός", με τη στενή έννοια του όρου, όπως αναφέρουν οι ενασχολούμενοι με τις μαχητικές τέχνες, αλλά είχε την ψυχή και το πάθος που χρειαζόταν ο Έλληνας πρωταθλητής για να κερδίσει τον αντίπαλό του.

Ο Μάλλιαρης μπήκε πολύ δυνατά "εξουδετερώνοντας" τη στρατηγική του Γερμανού που ήθελε να χρησιμοποιήσει τα πόδια του αλλά δεν έβρισκε τον χώρο. Ο Μάλλιαρης κατάφερε να τον παίζει στη κοντινή απόσταση χρησιμοποιώντας κυρίως τις γροθιές του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γερμανός δυο-τρεις φορές βρέθηκε πεσμένος στο καναβάτσο και με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του από το πάθος του αντιπάλου του.

Ο αγώνας ήταν των τριών γύρων, από 3 λεπτά ο καθένας και μόνο όποιος έχει ανέβει σε ρινγκ μπορεί να καταλάβει την πίεση και το άγχος που διακατέχει τους αθλητές, κάτι που ο Μάλλιαρης μπόρεσε να κυριαρχήσει και τελικά να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, μέσα σε έναν πανζουρλισμό που δημιούργησαν οι θεατές.

Μία ακόμη μεγάλη νίκη, μια ακόμη μεγάλη διάκριση, μια ακόμη ζώνη για τον 32χρονο Έλληνα πρωταθλητή και μια... πρόσκληση από τον Γιώργο Περγιάλη τον Οκτώβριο στη Σαντορίνη να διεκδικήσει ακόμη έναν μεγάλο τίτλο!

VIDEO: Ο 3ος γύρος 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΛΛΙΑΡΗ-POPPECK


Ο Δημήτρης Μάλλιαρης, ο προπονητής του Αντώνης Γιαννακόπουλος
και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας περιμένουν να ακούσουν από τα μεγάφωνα να
καλούν τον πρωταθλητή στο ρινγκ για τον αγώνα του

Ο διαιτητής του μεγάλου αγώνα

Ο Γερμανός πρωταθλητής έχει ανέβει στο ρινγκ περιμένοντας τον αντίπαλό του

Ο Μάλλιαρης, μέσα σε αποθέωση, οδηγείται στο ρινγκ

Όλη η ένταση και η αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Α. Γιαννακόπουλου

Ο Alexander Poppeck

Ο Δημήτρης Μάλλιαρης

Οι οδηγίες του διαιτητή στους δύο μονομάχους

Η όμορφη κοπέλα με το πλακάτ αναγγέλλει τον 1ο γύρο του αγώνα
Η "μάχη" μόλις ξεκίνησε...
Οι απαραίτητες "τελευταίες" ανάσες πριν την έναρξη του τρίτου και καθοριστικού γύρου

Η αναγγελία του 3ου και τελευταίου γύρου

Ο αγώνας μόλις τελείωσε και οι δύο αθλητές αγκαλιάζονταιH ANAKΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...


Ο Αντώνης Γιαννακόπουλος με τον Δημήτρη Μάλλιαρη

Ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος με τους γιους του

Ο γνωστός ιδιοκτήτης γυμναστηρίων bodybulding Δημήτρης Σταθάς, με τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο

Ο Μάλλιαρης παρακολουθεί την προσπάθεια συναθλητή του στο ρινγκ

Ο Α. Γιαννακόπουλος ενώ δίνει οδηγίες σε αθλητή του

Ο Γιώργος Περγιάλης με την σύζυγό του

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Δημήτρης Χάρδας δεν θα μπορούσε να
λείψει από τον αγώνα του γιου τού καλύτερού του φίλου

Ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος

Κατάμεστο το ΑΕΘΛΙΟΝ από κόσμο όλων των ηλικιών


Δύο από τους Ιταλούς αθλητές

Η αγωνία του πατέρα πριν την αναμέτρηση του γιου του.
Ο Διονύσης Μάλλιαρης, όρθιος την ώρα που ο γιος του ανεβαίνει στο ρινγκ.
Η αγωνία του κορυφώθηκε όταν άρχισε ο αγώνας του Δημήτρη. 


Δημήτρης Χάρδας-Διονύσης Μάλλιαρης

Επίδειξη ομάδας αθλητών 

Παρών και ο δήμος Πηνειού με τους δημοτικούς συμβούλους
Νίκο Παρασκευόπουλο και Αντώνη Aποστολόπουλο

Η Σιμόνα, σύζυγος του Α. Γιαννακόπουλου και η Αθανασία, πρόεδρος
του Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ με την σύζυγο του Γ. Περγιάλη. Και οι δύο βραβεύτηκαν
από τους διοργανωτές για την βοήθειά τους.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς. Δεξιά ο ένας εκ των διοργανωτών, Δημήτρης Κατσιάρας

Ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ με τους αντιδημάρχους Ανδρέα Χαμουζά και Ανδρέα Μίγκο.
Και οι δύο αντιδήμαρχοι βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Name

Admin Says,741,Break News,10322,History,580,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1020,Interesting,2660,Movies,13,Nature-Travel,552,Reportage-Exclusive,69,Sience - Technology,563,Social Media,137,Sports,1027,Video,29,Άρθρα,577,Αστυνομιία-Έγκλημα,1381,Βιβλία-Εκδόσεις,76,Γιώργος Φάκος,290,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12820,Ηealth - Μedicine,1278,Καταγγελίες,211,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,6,Μαγειρική-συνταγές,820,Μουσική,216,Νίκος Ράμμος,249,Ομογένεια,900,Συγγραφείς,151,
ltr
item
TGBNEWS: Υπερθέαμα στο ΑΕΘΛΙΟΝ-Αποθέωση για τον Δημήτρη Μάλλιαρη που κατέκτησε ακόμη έναν μεγάλο τίτλο στη πλούσια αγωνιστική του καριέρα [video, φωτογραφίες, δηλώσεις]
Υπερθέαμα στο ΑΕΘΛΙΟΝ-Αποθέωση για τον Δημήτρη Μάλλιαρη που κατέκτησε ακόμη έναν μεγάλο τίτλο στη πλούσια αγωνιστική του καριέρα [video, φωτογραφίες, δηλώσεις]
https://4.bp.blogspot.com/-fvmmOJILgpQ/WzDzT8PZYDI/AAAAAAACwfo/uGg4MZWm1CwAFXnf9BlugP-zlra9dSVuACLcBGAs/s640/P1140264.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-fvmmOJILgpQ/WzDzT8PZYDI/AAAAAAACwfo/uGg4MZWm1CwAFXnf9BlugP-zlra9dSVuACLcBGAs/s72-c/P1140264.JPG
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/06/video_41.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/06/video_41.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy