Δέκα κρυφές αλήθειες για τους Ιλλουμινάτι – Την πιο γνωστή μυστική οργάνωση του κόσμου

SHARE:


Σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες για τους αγαπημένους των συνομωσιολόγων. Παρόλο που θεωρείτα μυστική οργάνωση, λίγο πολύ όλοι έχουν ακούσει για τους Ιλλουμινάτι. Κατά καιρούς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεωρητικών συνωμοσίας, ενώ πιστεύεται ότι είναι μια μυστική κοινωνία αποτελούμενη από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο που ελέγχουν κρυφά τα παγκόσμια γεγονότα που συμβαίνουν.

Μάλιστα, λέγεται πως όλες οι κυβερνήσεις είναι απλά οι «μαριονέτες» τους και όλοι κατά κάποιο τρόπο εξαρτώνται από αυτούς, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να αποφασίζουν για το τί θα συμβεί στον κόσμο. Αν και η παρουσία τους είναι γνωστή, κανείς δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή τη μυστική οργάνωση. Πολλοί διάσημοι πολιτικοί και πρόσωπα του θεάματος λέγεται πως είναι μέλη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί ποτέ κάτι.

Παρακάτω ακολουθούν τα δέκα πιο μυστικά γεγονότα για τους Ιλλουμινάτι:


10. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ένα από τα πιο ισχυρά γεγονότα που θα ήθελαν να καλύψουν οι Ιλλουμινάτι είναι ότι μπορεί και να μην υπάρχουν πια. Μετά την ίδρυσή τους στη Βαυαρία το 1776, η οργάνωση είχε διάρκεια ζωής μόνο 9 χρόνια πριν τεθούν εκτός νόμου. Φαίνεται ότι η Εκκλησία και η Βαυαρική κυβέρνηση ανησυχούσαν για τον αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν οι διδασκαλίες τους. Φυσικά, πολλοί υποστηρίζουν ότι ενώ η αρχική οργάνωση διαλύθηκε, ορισμένα μέλη σχημάτισαν τις δικές τους μικρές ομάδες, οι οποίες ελέγχουν σήμερα τον κόσμο. Η άλλη θεωρία, φυσικά, υποστηρίζει ότι δεν διαλύθηκαν ποτέ.


9. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ "ΤΑΞΕΙΣ"

Λίγο καιρό μετά την ίδρυση της οργάνωσης, οι Ιλλουμινάτι άρχιζαν να δημοσίευουν πληροφορίες σχετικά με τη δομή τους το 1782. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει ένα σύστημα τριών «τάξεων» που λειτουργούν μέσα στην οργανωση. Συνεπώς, υπάρχει μια σαφής πορεία εξέλιξης για τα μέλη καθώς και μία ιεραρχία αμάμεσά τους. Εάν οι Ιλλουμινάτι εξακολουθούν να υπάρχουν, τότε είναι πολύ πιθανό οι «τάξεις» αυτές να υπάρχουν ακόμα και σήμερα.


8. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μία από τις αλήθειες που πιθανώς να μη θέλουν να γνωρίζουμε είναι ότι ελέγχουν όλες τις τράπεζες στον κόσμο και τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως.


7. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν δηλώσει δημόσια πως η οργάνωση βρίσκεται πίσω από τα πιο διαβόητα και σημαντικά γεγονότα της ιστορίας. Από τη δολοφονία του Τζ. Κένεντι μέχρι τις επιθέσεις των Δίδυμων Πύργων στην Αμερική. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από αυτές τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου κρύβεται η οργάνωση, η οποία θέλησε να προωθήσει τα δικά της σχέδια.


6. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Πολλοί συνομωσιολόγοι προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι ο έλεγχος των κοινωνιών βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών κυβερνήσεων, ωστόσο λόγω της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων δεν κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν τη θεωρία αυτή. Από την πλευρά τους, μάλιστα, τονίζουν πως η δημιουργία των Ιλλουμινάτι και η υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ συνέβησαν περίπου την ίδια εποχή. Κατά τους συνομωσιολόγους, αυτή η σύμπτωση οδήγησε ορισμένους να πιστέψουν ότι οι Ιλλουμινάτι ασχολήθηκαν έντονα με την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και από τότε βρίσκονται σε υψηλές θέσεις με μεγάλη δύναμη παγκοσμίως.


5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ

Ορισμένοι θεωρούν πως οι Ιλλουμινάτι λειτουργούν μαζί με τους Ελευθεροτέκτονες και πιστεύουν ότι είναι ένας οργανισμός. Όμως, είναι στην πραγματικότητα δύο εντελώς ξεχωριστές οντότητες, αν και υπάρχει κάποια διανομή αρχών. Οι Ελευθεροτέκτονες είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτεροι σε ιεραρχία από τους Ιλλουμινάτι.


4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη μυστική αυτή κοινωνία σε ταινίες ή βιβλία, όπως ότι τα μέλη της πραγματοποιούν θυσίες αίματος ή σατανικές τελετές, ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν αληθεύει.


3. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως το σύμβολό τους είναι το «γνωστό μάτι» ή μία πυραμίδα. Όμως, από την αρχή της ίδρυσης της οργάνωσης, τα μέλη επέλεξαν ως σύμβολο μία κουκουβάγια, η οποία θεωρείται πως αντιπροσωπεύει τη σοφία και τη γνώση. Καθώς ο οργανισμός λέγεται ότι ιδρύθηκε για να διαδώσει τη γνώση και τη διαφώτιση, τότε εξηγείται η επιλογή τους εδώ.


2. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ένα βασικός λόγος που πολλοί πιστευόυν ότι οι Ιλλουμινάτι ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι η παρουσία τους στα χαρτονομίσματα. Όπως έχουμε ήδη παρατηρήσει σε πολλά χαρτονομίσματα, στη σύγχρονη εποχή το σύμβολο «All Seeing Eye» και η Πυραμίδα συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τους Ιλλουμινάτι. Το «All Seeing Eye», πάνω στην πυραμίδα πιστεύεται ότι είναι ένα σαφές μήνυμα σε όλα όσα βλέπουν οι ίδιοι και ελέγχουν τα πάντα. Η παρουσία αυτών των συμβόλων σε ένα κεντρικά εκδοθέν τραπεζογραμμάτιο από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα ότι η Fed λειτουργεί υπό την επίβλεψη της οργάνωσης.


1. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ

Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι κυκλοφορούν τις περισσότερες από τις ιστορίες τους στο διαδίκτυο, προκειμένου να μπορούν να ελέγχουν και να αποπροσανατολίζουν το κοινό σχετικά με το ποιοι είναι και τι κάνουν.

  www.fortunegreece.com
Name

Admin Says,739,Break News,10313,History,590,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1064,Interesting,2821,Movies,13,Nature-Travel,614,Reportage-Exclusive,68,Sience - Technology,581,Social Media,138,Sports,1094,Video,29,Άρθρα,623,Αστυνομιία-Έγκλημα,1530,Βιβλία-Εκδόσεις,77,Γιώργος Φάκος,307,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,13359,Ηealth - Μedicine,1387,Καταγγελίες,209,Λογοτεχνία,17,Λογοτεχνία.,8,Μαγειρική-συνταγές,911,Μουσική,225,Νίκος Ράμμος,249,Ομογένεια,918,Συγγραφείς,155,
ltr
item
TGBNEWS: Δέκα κρυφές αλήθειες για τους Ιλλουμινάτι – Την πιο γνωστή μυστική οργάνωση του κόσμου
Δέκα κρυφές αλήθειες για τους Ιλλουμινάτι – Την πιο γνωστή μυστική οργάνωση του κόσμου
https://2.bp.blogspot.com/-3cFiSOD9D94/Wz4D8_rAhPI/AAAAAAACyQ8/caaoSL48SMMQJerAHyprB2iAMC-ajTmsACLcBGAs/s640/illuminati2.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-3cFiSOD9D94/Wz4D8_rAhPI/AAAAAAACyQ8/caaoSL48SMMQJerAHyprB2iAMC-ajTmsACLcBGAs/s72-c/illuminati2.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/07/blog-post_44.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/07/blog-post_44.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy