Danforth - Πορεία και επιμνημόσυνη δέηση - Μέγας απών το Ελληνικό κράτος

SHARE:


Τελικά το Greektown BIA με τις πρωτοβουλίες του Προέδρου του κ. Ντίνου Βοϊδονικόλα, μπορεί και κάνει θαύματα. Κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε μόλις 3 ημέρες πάνω από 30.000 κόσμου (κάθε φυλής που ζει εδώ), σε μια πορεία και επιμνημόσυνη δέηση στη Ντάνφορθ, για τα θύματα της Κυριακής.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΩΝ, όπως πάντα, το ελληνικό κράτος.
Πάντα ανύπαρκτο όταν το χρειάζεσαι, ή το πολύ πολύ να το δείς από καμιά φορά να σε παρακολουθεί κρυφά από κάποια γωνιά ή ακόμη και ανακατεμένο με το πλήθος, αλλά, είπαμε, ..."ανεπίσημα".

Απών ο κ. Πρέσβης. Παρών μεν ο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, αλλά ως απλός πολίτης, δίχως την ιδιότητα του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Τορόντο.
Άφαντος ο Μητροπολίτης του Καναδά, διότι είχε λέει άλλες, πιό σοβαρές "υποχρεώσεις". Και οι τρείς λοιπόν, αρνήθηκαν την πρόσκληση του Greektown BIA. Την αγνόησαν επιδεικτικά.

Εύγε! Να σας βαρέσουμε παλαμάκια τώρα, ή να αφήσουμε πρώτα να γίνουν τζάκποτ και χειροκροτάμε μετά;

The Honourable Elizabeth Dowdeswell, Liutenant Governor of Canada
with Mr Ntinos Voidonicolas, President of Greek Town BIA 
Δεν αγνόησαν όμως την πρόσκληση του Προέδρου του Greektown BIA  οι επίσημοι του Καναδά, μιας και στην εκδήλωση αυτή, παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της όλης χώρας και της επαρχίας του Οντάριο, όπως η The Honourable Elizabeth Dowdeswell, Liutenant Governor of Canada, ο πρόσφατα εκλεγείς Πρωθυπουργός του Οντάριο Doug Ford, ο Δήμαρχος του Τορόντο John Tory, η ηγεσία της αστυνομίας του Οντάριο, ο Δήμαρχος του Markham, Frank Scarpitti, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, όπως η κυρίες Μαίρη Φραγγεδάκη και Paula Fletcher, Πρέσβεις και Γενικοί Πρόξενοι άλλων κρατών, ο Πρόεδρος της ελληνικής Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης και πλήθη κόσμου από κάθε εθνικότητα.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Τορόντο, ναι μεν ήταν εκεί, αλλά δεν ήρθε επίσημα, ως Γενικός Πρόξενος εκπροσωπώντας την χώρα μας, απλά, ήταν ανάμεσα στο πλήθος "ως απλός πολίτης". Ντρέπεται για τον τίτλο του μήπως;

Ο μητροπολίτης -εδώ κι αν απορώ- γιατί δεν ήρθε; Ποιά η δικαιολογία του; Ο πνευματικός πατέρας των Ορθοδόξων Ελλήνων του Καναδά να λάμπει δια της απουσίας του, προφασιζόμενος ότι έχει "άλλες υποχρεώσεις";
Ο πολυεκατομμυριούχος "άγιος" της εκκλησίας μας που ξέρει μόνο να επαναλαμβάνει την παραβολή του πλουσίου, πηγαίνει μόνον εκεί που έχει να λαβαίνει χρήμα; ή ήταν κάτι "άλλο";

Και μην προφασιστεί ότι η αιτία ήταν δήθεν πως θα παρευρίσκοντο "κι άλλοι κληρικοί άλλων θρησκειών και δεν ήθελε να συλλειτουργήσει μαζί τους", γιατί ο προϊστάμενός του, ο Πατριάρχης στο Φανάρι, μια χαρά συλλειτούργησε με αντιπροσώπους όλων των άλλων θρησκειών, οπότε, ας τα πει αλλού αυτά.

Και δεν είναι μόνον αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος του Greektown BIA, ο κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας είχε ασκήσει προσωπικά Βέτο, ζητώντας να είναι ο Αρχιεπίσκοπος της ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας στον Καναδά κ.κ. Σωτήριος, "ο μόνος θρησκευτικός ομιλητής και αυτός που θα τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση", και το αίτημά του έγινε δεκτό. Μόνο που ο ...«άγιος» την έκανε με ελαφρά.
Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος είναι άγιος. Δεν έχει κανένα "βάρος".. Ούτε ο λόγος του, ούτε γενικώς. Εξαϋλώνεται μπροστά στα μάτια σου.

Από ότι γνωρίζουμε οι παροικούντες στο Τορόντο, ο κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας, είναι αναμφισβήτητα ο μόνος Πρόεδρος παροικιακού Οργανισμού που επί σειρά ετών έχει προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες και ενίσχυσε οικονομικά όπου υπήρχε άμεση ανάγκη, και βοήθησε άπειρες φορές με κάθε τρόπο τον Ελληνισμό «ένθεν και κείθεν», στηρίζοντας νοσοκομεία, ελληνική Κοινότητα, φιλανθρωπικούς Οργανισμούς, γηροκομεία, συλλογικά και ατομικά και η λίστα δεν έχει τέλος.
Είναι ο μόνος καταξιωμένος Πρόεδρος στην ιστορία του Greektown BIA, ο οποίος ανέβασε τον Οργανισμό στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και με κάθετη ανοδική πορεία κάθε χρόνο.

Κύριοι... «για άλλη μια φορά κληθήκατε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και για άλλη μια φορά αποτύχατε οικτρά. Και ο κόσμος τα παρατηρεί όλα αυτά και σας κρίνει. Πολεμάτε με μένος το Greektown BIA, το παρατηρούμε χρόνια τώρα, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο ούτε και κρύβεται. Αγνοώντας και πολεμώντας έναν ελληνικό Οργανισμό, σε μια προσπάθεια να υποβιβάσετε και να απαξιώσετε το Greektown BIA, απαξιώνετε και πολεμάτε όλο τον ελληνισμό, διότι και το Greektown BIA, κομμάτι του ελληνισμού είναι. Σ' αυτόν εδώ τον ελληνισμό ανήκει, γι αυτόν δημιουργήθηκε και αυτός ωφελείται. Δεν ανήκει σε καμία ελληνική κυβέρνηση και σε κανένα ελλαδικό Υπουργείο».
Τα καμώματά σας και τα παιχνίδια σας με τον ελληνισμό, μόνο οργή προκαλούν.
Αν αυτό που επιθυμείτε, είναι να εξοργίσετε  τον ελληνισμό, τότε είστε σε καλό δρόμο, συνεχίστε έτσι.

σ.σ. Αληθεύει ότι, «κατόπιν εντολής (non paper σίγουρα) του Υπ.Εξωτερικών, η Πρεσβεία, το Προξενείο και μητρόπολη, έχουν λάβει ρητή εντολή να μην έχουν σχέση με το Greektown ΒΙΑ και να απέχουν από κάθε του εκδήλωση;»
Διότι κάποιοι "αξιωματούχοι", έτσι διαδίδουν. Θα μαθευτεί σίγουρα μια μέρα!

Ρωτάμε, γιατί μας ενδιαφέρει και άμεσα μάλιστα. Διότι διαλύσατε την Ελλάδα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν, "μήπως βαλθήκατε να διαλύσετε και τον ελληνισμό της διασποράς;" Γιατί γίνατε συνώνυμο της διάλυσης, όπου πατεί το πόδι σας, ακολουθεί κακός χαμός, ξεπούλημα, διάλυση και ισοπέδωμα..!

....Η συνέχεια, λίαν συντόμως!!


Name

Admin Says,740,Break News,10320,History,586,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1033,Interesting,2705,Movies,13,Nature-Travel,570,Reportage-Exclusive,68,Sience - Technology,564,Social Media,137,Sports,1051,Video,29,Άρθρα,585,Αστυνομιία-Έγκλημα,1404,Βιβλία-Εκδόσεις,77,Γιώργος Φάκος,291,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,12945,Ηealth - Μedicine,1303,Καταγγελίες,210,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,7,Μαγειρική-συνταγές,839,Μουσική,218,Νίκος Ράμμος,249,Ομογένεια,901,Συγγραφείς,151,
ltr
item
TGBNEWS: Danforth - Πορεία και επιμνημόσυνη δέηση - Μέγας απών το Ελληνικό κράτος
Danforth - Πορεία και επιμνημόσυνη δέηση - Μέγας απών το Ελληνικό κράτος
https://3.bp.blogspot.com/-0-bvLDCpArE/W1wE0DSbDSI/AAAAAAAAgzc/FnqlXxPeG0gfEDimXluLKM5fOEUk8QE3ACLcBGAs/s640/1.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-0-bvLDCpArE/W1wE0DSbDSI/AAAAAAAAgzc/FnqlXxPeG0gfEDimXluLKM5fOEUk8QE3ACLcBGAs/s72-c/1.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/07/danforth_28.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/07/danforth_28.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy