Η αθλιότητα ενός κουκουλοφόρου!

SHARE:


Γίναμε τις τελευταίες εβδομάδες [τουλάχιστον από τότε που εγώ το αντιλήφθηκα] μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κατάστασης στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

Συγκεκριμένα, κάποιος "κύριος", δημιούργησε ομάδα στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο με την επωνυμία "Ενδείξεις-Αποδείξεις", μέσω της οποίας έβριζε, απειλούσε, συκοφαντούσε και προκαλούσε πολιτικά πρόσωπα και αυτοδιοικητικές ομάδες του δήμου Πύργου.

Επειδή ο συγκεκριμένος τίτλος μου ανήκει από το 1999, και τον χρησιμοποίησα τόσο στις τηλεοπτικές μου εκπομπές όσο και στις ραδιοφωνικές μου, όπως και τώρα στο site, newsgf.net, λογικό ήταν κάποιοι να θεωρούν ότι πίσω από αυτή την ομάδα κρυβόμουν εγώ.

Αξίζει να σημειώσω ότι ΠΟΤΕ κανένας δεν διανοήθηκε να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία οπουδήποτε, αφού όλοι γνωρίζουν πως είναι απόλυτα συνδεδεμένη μαζί μου!

Επίσης, ο ίδιος, δημιούργησε και προφίλ, με την ονομασία Ilias Pyrgos, όπου κι εκεί συνέχιζε το άθλιο παιχνίδι της πολιτικής και προσωπικής συκοφαντίας!

Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα προσωπικά μηνύματα από αναγνώστριες του site, μία από την Ζάκυνθο, μία από την Αμαλιάδα, που με ρωτούσαν αν η συγκεκριμένη ομάδα ήταν δική μου. Αναγκάστηκα αρκετές φορές να δημοσιεύσω κείμενο όπου ανέφερα ρητά και κατηγορηματικά, ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν ήταν δική μου. Αυτό όμως μπορεί να το έβλεπαν οι "φίλοι" μου, δεν μπορούσαν να το δουν οι άνθρωποι, με τους οποίους δεν ήμασταν "φίλοι" στο facebook.

Μέχρι που φτάσαμε στη προχθεσινή ημέρα: Εντελώς τυχαία, διάβασα μια ανάρτηση στη σελίδα του facebook, 'Νέα ilia', όπου ο διαχειριστής της σελίδας με κατηγορούσε για όσα γράφονταν στη συγκεκριμένη ομάδα "Ενδείξεις-Αποδείξεις" και στο profil Ilias Pyrgos.
Απόλυτα λογικό αφού δεν γνώριζε ο ίδιος, ούτε πήγε το μυαλό του, ότι κάποιος άλλος μπορεί να είχε κλέψει την ονομασία και τη χρησιμοποιούσε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτό όμως, ευτυχώς για μένα, το είχε καταλάβει η ομάδα Επτά Δεκαεννιά, η οποία προς τιμή της ανέφερε ότι ενώ στην αρχή νόμιζαν πως είμαι εγώ, εντούτοις από το ύφος γραφής κατάλαβαν πως αφορούσε άλλο πρόσωπο.

 Αναγκάστηκα, λοιπόν, να δημοσιεύσω στην σελίδα του 'Νέα ilia' κείμενο όπου τους διαβεβαίωνα πως δεν ήμουν εγώ που κρυβόμουν και βέβαια μίλησα τόσο με τον διαχειριστή της σελίδας όσο κι εκείνης του Επτά Δεκαεννιά και κατάλαβαν ότι δεν είχα καμία ανάμειξη σε όλη αυτή την ιστορία. 

Αξίζει να σημειώσω το εξής: Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί μου για όσα έλεγα και τώρα γράφω. Αυτό είναι το απόλυτο συστατικό της δημοκρατίας. ΠΟΤΕ όμως, μα ποτέ, δεν τόλμησα να κρυφτώ για να δημοσιεύσω το οποιοδήποτε. Πάντα είχα το θάρρος να λέω ή να γράφω με το όνομά μου!!!

Πριν λίγες εβδομάδες και πριν βγει το προφίλ "Ilias Pyrgos", είχα "φίλο" στο facebook κάποιον με τον οποίο ποτέ δεν είχα μιλήσει. Μέχρι τη στιγμή που έκανε σχόλιο για κείμενό μου που αφορούσε τον δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή. Τότε μπήκα στο προφίλ του και ανακάλυψα την ομάδα "Ενδείξεις-Αποδείξεις". Αμέσως επικοινώνησα μαζί του και του ζήτησα να αφαιρέσει την επωνυμία. Ο ίδιος όχι μόνο μου πούλησε "τρέλα" αλλά και με διέγραψε. [Τα στοιχεία του και όλα όσα πρέπει, βρίσκονται στη δικηγόρο μου].
Λίγο καιρό μετά εμφανίστηκε το προφίλ "Ilias Pyrgos" [ίσως να υπήρχε και να μη το είχα αντιληφθεί], ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιούσε φωτό του Bruce Lee, σε μια ακόμη προσπάθειά του να με εμπλέξει περισσότερο στο άθλιο παιχνίδι του, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες περισσότερο από 30 χρόνια!

Όταν μάλιστα το 'Νέα ilia' αναφέρθηκε σε μένα [πριν τις διευκρινήσεις] ο ίδιος επίτηδες άφησε να αιωρείται ότι εγώ κρυβόμουν από πίσω. Δεν τόλμησε να βγει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μετά τη συνομιλία που είχα, αμέσως ενημέρωσα τη δικηγόρο μου η οποία και θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Δηλώνω δε τα κάτωθι.. 

1. Το γεγονός ότι  ο Ilias Pyrgos και η ομάδα Ενδείξεις-Αποδείξεις δεν εμφανίζονται πλέον στο facebook, δεν σημαίνει ότι προσωπικά θα σταματήσω τις νόμιμες ενέργειες.

2. Επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο εν λόγω "κύριος" θα έχει κι άλλο profil και μας διαβάζει, τον ενημερώνω για το εξής: Κάθε ανάρτηση που κάνουμε αφήνει ένα διαδικτυακό ίχνος. Το δυστύχημα γι αυτόν είναι ότι όλες μου οι σελίδες και τα site που διατηρώ ελέγχονται από τον Καναδά όπου εκεί ανιχνεύονται αυτά τα διαδικτυακά ίχνη. Τον πληροφορώ, λοιπόν, ότι όχι μόνο θα βρεθεί ποιος είναι αλλά του υπόσχομαι ότι η φωτογραφία του θα δημοσιευτεί για να μάθουν όλοι ποιος κρυβόταν κι προχωρούσε σε συκοφαντικές δυσφημίσεις εναντίον προσώπων και σε σπίλωση της προσωπικής και κοινωνικής τους υπόστασης.

3. Είναι η πρώτη φορά που θα καταφύγω σε τέτοια μέσα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο κι ελπίζω ότι δεν θα ξανασυμβεί. Όμως, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα προχωρήσω όσο δεν παίρνει για να σταματήσει η όρεξη σε κάποιους που νομίζουν ότι κρυβόμενοι μπορούν να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

4. Ο συγκεκριμένος, ο οποίος εμφανιζόταν ως κουκουλοφόρος, θυμίζοντας έντονα τους δοσιλόγους στην κατοχή, υποστήριζε συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό πρόσωπο του Πύργου. Διερευνάται η συμμετοχή του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου στην όλη αυτή άθλια ιστορία.

Τέλος, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη!!!!!
Name

Admin Says,739,Break News,10314,History,589,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1056,Interesting,2767,Movies,13,Nature-Travel,597,Reportage-Exclusive,68,Sience - Technology,569,Social Media,138,Sports,1082,Video,29,Άρθρα,607,Αστυνομιία-Έγκλημα,1484,Βιβλία-Εκδόσεις,77,Γιώργος Φάκος,297,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,13168,Ηealth - Μedicine,1351,Καταγγελίες,209,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,7,Μαγειρική-συνταγές,888,Μουσική,224,Νίκος Ράμμος,248,Ομογένεια,914,Συγγραφείς,155,
ltr
item
TGBNEWS: Η αθλιότητα ενός κουκουλοφόρου!
Η αθλιότητα ενός κουκουλοφόρου!
https://1.bp.blogspot.com/-mKPXBe1vwpQ/W32gUolEGDI/AAAAAAAC7NM/-tzqOBOxOQsYiGTzp1RpMFgCYHtlhE8RwCLcBGAs/s640/38427270_10213184116019870_7527316814901018624_n.png
https://1.bp.blogspot.com/-mKPXBe1vwpQ/W32gUolEGDI/AAAAAAAC7NM/-tzqOBOxOQsYiGTzp1RpMFgCYHtlhE8RwCLcBGAs/s72-c/38427270_10213184116019870_7527316814901018624_n.png
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/08/blog-post_436.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/08/blog-post_436.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy