«Ο Βασιλακόπουλος παρομοίασε Γιάννη και Θανάση Aντετοκούνμπο με... αρκούδες»

SHARE:


Ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου και αποκάλυψε ένα περιστατικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αντεπίθεση πέρασε ο ατζέντης του «Greek Freak», μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, που ανέφερε πως η παρουσία του «Giannis» στα παρκέ της Κίνας είναι θέμα μάνατζερ.

Ο Γιώργος Πάνου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του υπογράμμισε πως ο πελάτης του θέλει να είναι «παρών» στην Εθνική, όμως τα βιώματά του από τις συναναστροφές του με ανθρώπους της ομοσπονδίας δεν είναι τα καλύτερα. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια συνάντηση των Αντετοκούνμπο με τον Βασιλακόπουλο και υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ τους είχε παρομοιάσει με «αρκούδες με χαληνάρι», παρουσιάζοντάς τους έτσι σαν άβουλα όντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»: 

Για την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο και τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Να πούμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση και στο τεχνικό επιτελείο. Σε ό,τι αφορά το τηλεφώνημα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω εκ μέρους του Γιάννη, αλλά ως Γιώργος Πάνου. Ξέρω τον Γιάννη από 14-15 χρόνων. Βγήκα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Άκουσα τρομερές ανακρίβειες. Είναι προσβλητικές. Ο Γιάννης δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να τον παρουσιάζει σαν πιόνι.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος, κρίνοντας από τον τρόπο που λειτουργεί, προσβάλει για άλλη μια φορά έναν από τους καλύτερους παίκτες και τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Δίνει την εικόνα πως ο Γιάννης είναι άβουλο ον. Συμβαίνει το αντίθετο. Προφανώς θυμάστε τις περσινές δηλώσεις. Θυμάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ πέρυσι; Μας μίλησαν για σκευωρία των Μπακς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιάννης ήταν κομμάτι της. Φέτος οι κακοί είναι οι ατζέντηδες. Προ διετίας δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλινάρι. Έγινε στην ομοσπονδία. Μας κάλεσε και πήγαμε ένα πρωινό.

Ο κόσμος δεν έχει την άνετη να ζήσει τον Γιάννη. Τα παιδιά περνούν τα δικά τους μηνύματα, κατά του ρατσισμού και τα λοιπά. Ακόμα και σε αυτά τον προσέβαλλαν, λέγοντάς του πως άλλοι αποφασίζουν και τον περιφέρουν σαν αρκούδα με χαλινάρι. Έτσι τον παρουσίασε, μπροστά του. Από τότε ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει, σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό πως μετά δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν μπορούν να συμβιώσουν έτσι δύο άνθρωποι. Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος. Γι' αυτό και ο Γιάννης μόνος του, με δική του απόφαση, ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του. Ήταν εκεί, δεν κρύφτηκε. Αλλά δεν άφησε να βγει το θέμα από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεται.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος και πολλοί συνάδελφοι ξεχνούν ότι αναφέρεται σε έναν αθλητή που άφησε 106 εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι το 2016. Πάγωσε τα πάντα για να πάει να παίξει προκριματικά στο Τορίνο. Αυτό το έχουμε αφήσει, δεν ξέρω πού το έχει γράψει. Τότε οι κακοί Μπακς γιατί δεν τον έπεισαν να μείνει πίσω; Ήταν δική του απόφαση και δικό του ρίσκο. Ρίσκο και γι' αυτόν και για την οικογένειά του. Θα λέγαμε απ' έξω πως είναι μια αντιεπαγγελματική απόφαση. Πήρε και μερίδιο ευθύνης για τις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό και υπέγραψε μετά». Για το αν η ΕΟΚ βοήθησε για να βγουν τα διαβατήρια των Αντετοκούνμπο και το αν ο Γιάννης «χρωστάει» στην Ελλάδα: «Είναι απίστευτο ότι λένε πως η ΕΟΚ έβγαλε τα διαβατήρια. Στον Θανάση έλεγαν ότι από μέρα σε μέρα βγαίνει. Αδικούν οι δηλώσεις του τον δικηγόρο που μας πήρε από το χέρι και έτρεξε όλες τις διαδικασίες. Πήρε μια παρατημένη υπόθεση.

Ο τότε βουλευτής κύριος Ιωαννίδης είχε πει πως είναι τελειωμένη υπόθεση. Εμείς ανακοινώσαμε στην ομοσπονδία πως είμαστε έτοιμοι. Στο μεσοδιάστημα είχε έρθει και η ομοσπονδία της Ισπανίας και της Νιγηρίας. Του έκαναν προτάσεις, σε ένα παιδί που τότε δεν είχε βγάλει ευρώ. Είχε την υπομονή να περιμένει τη διαδικασία για να παίξει με την Εθνική του, την Εθνική της χώρας του. Είχε την αποφασιστικότητα να μην πάρει τον εύκολο δρόμο. Σήμερα που είναι στο Top 5 ξαφνικά τον χειρίζονται οι Μπακς, ο Πάνου και οι σπόνσορες. Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Επειδή μίλησαν και για το ποιος χρωστάει σε τι. Ο Γιάννης όντως αισθάνεται ότι χρωστάει στην Ελλάδα. Το δηλώνει παντού. Έτσι αισθάνεται. Μεγάλωσε εδώ.

Η Ελλάδα του έδωσε το δικαίωμα, παρότι δεν είχαν χρήματα και δεν ήταν νόμιμοι εδώ, να πάνε στο σχολείο και να μορφωθούν. Σίγουρα χρωστάει, 101% στην εκκλησία, στους γειτόνές του και τους φίλους του, που είναι ακόμα τα ίδια παιδιά. Είναι ακόμα δίπλα του, από Γιαννάκης σε Μέγας Αντετοκούνμπο. Είναι ο ίδιος τύπος. Σε αυτούς χρωστάει.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος και η ομοσπονδία δεν μπορούν να ταυτίζονται με την Ελλάδα ποτέ». Για την επικοινωνία για το «παράθυρο» του Σεπτέμβρη και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας: «Υπήρχε μια επικοινωνία όντως. Είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι. Μιλάω ως Πάνου. Αυτή τη στιγμή οι Μπακς είναι σε νέα εποχή. Δεν μπορεί να λείπει ο αρχηγός, όταν κάτι νέο χτίζεται. Πρέπει να γυρίσει και εκείνος πίσω κάτι σε κάποιους που του άλλαξαν τη ζωή, να πει "εδώ είμαι". Το ίδιο θα δηλώσει για την Εθνική. Αν τον καλέσουν, θα είναι "παρών" στο Παγκόσμιο, όπως έκανε όταν τον κάλεσαν και μπορούσαν. Το αν το πιστεύει ο κόσμος ή ο κύριος Βασιλακόπουλος και το αν πονούσε πέρυσι είναι δικό τους πρόβλημα. Θέλει να είναι στο Παγκόσμιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα τον κάνει να μην θέλει να παίζει στην Εθνική.

Τον συνέκριναν με τον Σλούκα, που παίζει από τα 13. Αδικούν αυτά και τον Γιάννη και τον Κώστα. Ο Γιάννης κλήθηκε όταν πήρε διαβατήριο. Όταν το 2012 η Ελλάδα είχε ανάγκη από παίκτη, τότε είχε πάρει τον Μποχωρίδη. Δεν είναι ότι τον κάλεσαν και δεν ήθελε. Οι σχέσεις χτίζονται με βιώματα. Τα βιώματα του Γιάννη με τη συναναστροφή του με κάποιους από την ομοσπονδία δεν είναι τα καλύτερα. Αν τον θέλουν, θα είναι παρών. Δεν θα του κόψει κάποιος την Εθνική, ούτε θα πει ο ίδιος "δεν είμαι εδώ"».

  iefimerida.gr
Name

Admin Says,742,Break News,10320,History,588,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1049,Interesting,2739,Movies,13,Nature-Travel,584,Reportage-Exclusive,68,Sience - Technology,565,Social Media,137,Sports,1069,Video,29,Άρθρα,597,Αστυνομιία-Έγκλημα,1449,Βιβλία-Εκδόσεις,77,Γιώργος Φάκος,295,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,13086,Ηealth - Μedicine,1332,Καταγγελίες,210,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,7,Μαγειρική-συνταγές,866,Μουσική,223,Νίκος Ράμμος,249,Ομογένεια,913,Συγγραφείς,152,
ltr
item
TGBNEWS: «Ο Βασιλακόπουλος παρομοίασε Γιάννη και Θανάση Aντετοκούνμπο με... αρκούδες»
«Ο Βασιλακόπουλος παρομοίασε Γιάννη και Θανάση Aντετοκούνμπο με... αρκούδες»
https://2.bp.blogspot.com/-Z4wU7jM5WoQ/W6Enc4f058I/AAAAAAADAu4/trAT6BkhSaoKIMeQczjX-GgPgOIS4R99wCLcBGAs/s640/ast234.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-Z4wU7jM5WoQ/W6Enc4f058I/AAAAAAADAu4/trAT6BkhSaoKIMeQczjX-GgPgOIS4R99wCLcBGAs/s72-c/ast234.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/09/blog-post_422.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/09/blog-post_422.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy