''Οι κυβερνήσεις φεύγουνε, η Ομογένεια μένει''

SHARE:


«Ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε καλώντας την ομογένεια να παίξει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ανοικοδόμησης της ισχυρής Ελλάδας του αύριο. Τόνισε ότι σε αυτή τη διαδικασία έχουν θέση όσοι το επιθυμούν και πως από την πλευρά της κυβέρνησης θα υπάρξει κάθε δυνατή συνδρομή σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια για συμβολή σε αυτό το κρίσιμο έργο» (απόσπασμα ομιλίας του στην δεξίωση με συμμετοχή Ομογενών, που παράθεσε το γεν. Προξενείο στην Νέα Υόρκη 26 Σεπ. '18).

Και επειδή η Ομογένεια ''συνδράμει'' -αφιλοκερδώς- ας δούμε, με γεγονότα, πως ''ανταποκρίνονται'' οι ''παπατζήδες'', ΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ πολιτικοί Αθήνας (πρωθυπουργός-κυβέρνηση, υπουργεία).

Υποτίθεται ότι ο πρωθυπουργός ''ενδιαφέρεται'' γιά το καλό της Ελλάδας και του λαού της.
Το ταξίδι Τσίπρα στην Νέα Υόρκη και η απαράδεκτη-προκλητική αδιαφορία γιά δεκαπλασιασμό εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ
- Κοντά 34.000 οι ''αγορές τροφίμων'' στην Αμερική. Ούτε ένα ελληνικό προϊόν, εισαγώμενο από Ελλάδα, υπάρχει στα ''ράφια'' τους (με εξαίρεση τα ολίγα ελληνικά καταστήματα τροφίμων στις ελληνικές παροικίες).

- Η αδιαφορία του πρωθυπουργού και υπουργείων, πιστοποιεί ότι είναι ''τυχοδιώκτες-παπατζήδες'', που ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά τον σκληρά δοκιμαζόμενο -οικονομικά- λαό της Ελλάδας.

(Πριν ασχοληθούμε με το θέμα και την ουσία, μιά σύντομη αναφορά στο ταξίδι Τσίπρα στην Νέα Υόρκη)-
Συνοδευόμενος από την σύντροφό του ''Μπέ.μπα'' (Μπε-τυ Μπα-ζιάνα), τον ''υπουργό Διαστήματος'' και άλλους, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε μία ακόμα επίσκεψη στη Νέα Υόρκη (23-28 Σεπτεμβρίου '18), με αφορμή την 73η Σύνοδο της γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ. O πρωθυπουργός, είχε και συναντήσεις, όπως π.χ. με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος έθεσε θέμα ''τουρκικής μειονότητας'' στην Θράκη, ενώ ο κ. Τσίπρας έθεσε θέμα... ''επαναλειτουργίας θεολογικής Σχολής Χάλκης''!!! ('Αγνωστο παραμένει υπό ποία ιδιότητα ήταν παρών και ο υπουργός Διαστήματος Ν. Παππάς).

Επίσης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Βολιβίας, 'Εβο Μοράλες, με τον οποίον συζήτησε ''περί Αριστεράς''. 'Αλλες συναντήσεις με αρχηγούς κρατών-κυβερνήσεων, δεν υπήρξαν, ούτε προβλέπονταν στις 5 ημέρες παρουσίας του στην Νέα Υόρκη, γεγονός που πιστοποιεί την ''φτώχια'' του 5ήμερου πρωθυπουργικού ταξιδιού, εξαιτίας κάκιστης και πρόχειρης προετοιμασίας. Και ενώ όλοι οι αρχηγοί κρατών-κυβερνήσεων επιδεικνύουν κινητικότητα στην Νέα Υόρκη, με συναντήσεις, επαφές, 3-4 συνεντεύξεις σε αμερικάνικα ΜΜΕ κλπ, ο 'Ελληνας πρωθυπουργός έδειχνε να είναι σε ''χαλαρωτική απραξία''.

Ιδιαίτερη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα δεν έγινε, όχι επειδή ''ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα συναντηθεί με ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων'' (συναντήθηκε με μερικούς π.χ. Μακρόν, Σίσι κ.ά.), όπως έγραφαν-έλεγαν, παραπληροφορώντας, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Αθήνα, αλλά, επειδή, οι ΗΠΑ πήραν αυτά που ήθελαν από τους ''πρόθυμους'' στην Ελλάδα (''Μακεδονικό'', στρατιωτικές και άλλες διευκολύνσεις, αναβάθμιση πολεμικών αεροσκαφών κ.ά.), χωρίς να δώσουν ουσιαστικά-πρακτικά ανταλλάγματα (ούτε τους ζητήθηκαν) και τώρα αδιαφορούν, περιοριζόμενες σε ''καλά λόγια'' μέσω του πρέσβη τους στην Αθήνα. Γιά να ακριβολογούμε, τα ''ανταλλάγματα'' ήταν και είναι μόνο ''καλά λόγια'', παρουσία στην ΔΕΘ και πολλά ''ΘΑ'', γενικά και αόριστα, γιά δήθεν ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', ενώ γνωρίζουν άριστα ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι απαγορευτικές, εξαιτίας φορολογίας και γραφειοκρατίας. Μόνο λίγες περιπτώσεις υπάρχουν να αγοραστούν γιά ''ένα κομμάτι ψωμί'' χρεοκοπημένες κρατικές επιχειρήσεις.

Μην ξεχνάμε την ''κοινή διαπίστωση'' στην Ουάσιγκτον την τελευταία τριετία: ''Τέτοια φιλοαμερικάνικη, πρόθυμη κυβέρνηση στην Αθήνα, είχαν να δουν οι ΗΠΑ από την εποχή του εμφύλιου στην Ελλάδα''. Η Ελλάδα, χάρη στην τωρινή κυβέρνηση, μετατράπηκε σε ''αποικία'' των ΗΠΑ.

Ο πρωθυπουργός, έχοντας δίπλα του τον ''υπουργό Διαστήματος'', συναντήθηκε και με στελέχη δύο αμερικάνικων τραπεζικών Ιδρυμάτων, που ενδιαφέρονται να αρπάξουν περιουσίες των Ελλήνων σε ''τιμή ευκαιρίας'', ευελπιστώντας στην βοήθειά τους, γιά έκδοση ομολόγων. Οι συναντήσεις ''βαφτίστηκαν'', ψευδέστατα, όπως συνηθίζεται και ως επαφές γιά... ''προσέλκυση επενδύσεων''!!!.

Και οι ''αφελείς'' αναρωτιούνται: Πολλαπλά τα ταξίδια στις ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια των ''μνημονίων'', πολλαπλές οι δηλώσεις γιά ''προσέλκυση'' επενδύσεων, γιά ''συνωστισμό μεγάλων ξένων επενδυτών στην Αθήνα'', αλλά οι επενδύσεις φαίνεται ή χάθηκαν στο διάστημα ή πνίγηκαν στον Ατλαντικό. 'Ετσι δικαιολογείται και η παρουσία του (αναρμόδιου) υπουργού Διαστήματος, που ασχολείται και με... ''προσέλκυση επενδύσεων'' από αρχές 2015, με μηδενικά αποτελέσματα.

Και φυσικά, δεν υιοθετούμε τους ''κακόπιστους'' που ισχυρίζονται ότι ο ''διαστημικός υπουργός'' ζητά και ''δώρο'' γιά ''μεσολαβήσεις'', ώστε να παρακαμφθεί η ''πατροπαράδοτη'' ελληνική γραφειοκρατία και ''να προωθηθεί η επένδυσή τους''. Ούτε δίνουμε προσοχή στο άσχημο ''στόλισμα'' που του κάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Υόρκη.


Ο πρωθυπουργικός περίγυρος, έκανε και το ''θαύμα'' του. Η δεξίωση (26 Σεπ.'18) ''προς τιμήν του πρωθυπουργού'' που συνηθίζεται με το γεν. Προξενείο οικοδεσπότη και προσκεκλημένους -από το Προξενείο- Ομογενείς (είναι πάντα οι ίδιοι ''παράγοντες-γλάστρες'', στην πλειοψηφία τους ''παντός καιρού'' τυχοδιώκτες), μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ελληνική αποστολή, κοντά στα Ηνωμένα 'Εθνη, όπου τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, είναι μεγάλα και αυστηρά. Και αυτό, γιά να μην βρεθεί ο κ. Τσίπρας αντιμέτωπος με Ομογενείς διαδηλωτές γιά το ''Μακεδονικό'', έξω από το γεν. Προξενείο και ''χαλάσει η εικόνα'' του στην Ελλάδα.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, παρουσίασε μιά Ελλάδα ''ιδανική'' για επενδύσεις, μία Ελλάδα ''προοδεύουσα''(χάρη στην διακυβέρνησή του!!!), δείχνοντας ότι πραγματικά πιστεύει τα ''παραμύθια'' του γιά ''τεράστιο έργο στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του'', με αποτέλεσμα οι Ομογενείς να τον θεωρήσουν ασοβάρευτο και ''γραφικό'', ενώ αρκετοί σχολίασαν τα λεγόμενά του, πολύ αρνητικά.

Στο μεταξύ, η Ελλάδα, είναι τελευταία από τις δυτικές χώρες στην λίστα του ινστιτούτου Fraser που αποτυπώνει την ''οικονομική ελευθερία'': Bρίσκεται 90 θέσεις κάτω από την Κύπρο, 88 θέσεις κάτω από την Ρουμανία και 74 κάτω από την Αλβανία!

Στην πρωθυπουργική αποστολή και ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που δείχνει να έχει ''απέχθεια'' γιά την ελληνική Ομογένεια, φροντίζει πάντα να συναντιέται με την ηγεσία των εβραϊκών-ΙσραηλινοΑμερικάνικων Οργανώσεων (AJC), στα ταξίδια του στις ΗΠΑ, όπως έπραξε και τώρα που συναντήθηκε με τους ΑJC (25 Σεπ. '18) στην Νέα Υόρκη. Φαίνεται ότι γι' αυτόν, Ελληνισμός στην Αμερική δεν υπάρχει.

Λίγη ώρα μετά την συνάντησή της με τον κ. Κοτζιά, η ηγεσία της AJC συναντήθηκε και με τον αντιπρόεδρο της ''Νέας Δημοκρατίας'' Αδ. Γεωργιάδη. Την ίδια ημέρα, οι της ΑJC, συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη.


Αλλά, επειδή με αυτοπροβολές-φωτογραφίες γιά εντυπωσιασμό κομματικών αφελών στην Ελλάδα, δουλειά δεν γίνεται, ας δούμε ορισμένα γεγονότα που πιστοποιούν την εγκληματική αδιαφορία ''Μαξίμου'' και υπουργείων σε ότι αφορά τον δεκαπλασιασμό εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ, που θα έδιναν ζωή, επειδή ''φρέσκο χρήμα'' θα κατέληγε σε (φορολογικά εξαντλημένους) εκατοντάδες παραγωγούς και χιλιάδες εργαζόμενους στην Ελλάδα.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μάϊο 2016, δύο 'Ελληνες στις ΗΠΑ (που δεν έχουν ''κομματικές σχέσεις'' ή προτιμήσεις, στην Ελλάδα), ασχολήθηκαν με ένα σοβαρό ζήτημα (εθελοντικά, ΧΩΡΙΣ προσωπικό-οικονομικό όφελος). Την έλλειψη ελληνικών προϊόντων στα ''ράφια'' αμερικάνικων ''υπεραγορών τροφίμων'' (Super Markets). Και αυτό, επειδή ΟΥΤΕ ΕΝΑ ελληνικό προϊόν εισαγώμενο από την Ελλάδα (π.χ. το φημισμένο και αναγνωρίσιμο στις ΗΠΑ, ελληνικό ελαιόλαδο) υπάρχει στα καταστήματα αυτά. Αντίθετα, υπάρχουν προϊόντα, εισαγώμενα, από Ιταλία, Χιλή, Ισπανία, Τουρκία, Μαρόκο κ.ά.

Ελληνικά προϊόντα, εισαγώμενα από Ελλάδα, υπάρχουν μόνο σε ελληνικά καταστήματα στις ελληνικές παροικίες, βασικά γιά τους Ελληνοαμερικανούς καταναλωτές.

Οι Ομογενείς αυτοί, κατέγραψαν, μετά από έρευνα, τα Super Markets στην Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά). Υπεραγορές και αγορές τροφίμων υπάρχουν κοντά 34.000. Τα Super Markets πλησιάζουν τις 8.000.
Ενδεικτικό ότι στα Super Markets ''Publix'', που ευρίσκονται στις νοτιοανατολικές Πολιτείες ΗΠΑ και θωρούνται τα καλύτερα, βρίσκει κανείς ελαιόλαδο από Ιταλία, Χιλή, Ισπανία κλπ, αλλά όχι ελληνικό. Βρίσκει γλυκά κουταλιού από Τουρκία, αλλά όχι από την Ελλάδα.
Γενικά ΔΕΝ βρίσκει έστω ένα ελληνικό προϊόν. Το ίδιο συμβαίνει και στα Super Market άλλων εταιριών, ανά τις ΗΠΑ.

Οι δύο Ελληνοαμερικανοί, ήρθαν σε επαφή με διευθυντικά στελέχη των 5 μεγάλων εταιριών Super Markets. Ρώτησαν, γιατί δεν υπάρχουν ελληνικά προϊόντα στα καταστήματά τους και αν θα ήθελαν να πωλούν και αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, εισαγώμενα από Ελλάδα.

Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση αυτονόητη: Εμπορικοί αντιπρόσωποι άλλων χωρών, μας μίλησαν και μας έπεισαν να έχουμε προϊόντα τους. Από Ελλάδα, ποτέ.

Στην δεύτερη ερώτηση, η απάντηση ήταν ναι, μας ενδιαφέρουν ελληνικά προϊόντα, οι Αμερικανοί πελάτες θα τα εκτιμήσουν και θα τα προτιμήσουν, αλλά όχι σε εξωπραγματικές τιμές. Ναι μπορούμε π.χ. να προωθήσουμε-διαφημίσουμε ελληνικό ελαιόλαδο, ελληνικά τυριά κλπ., εισάγοντας απευθείας τα προϊόντα από Ελλάδα, σε μεγάλες ποσότητες.

Μιλώντας πρώτα με 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ και όχι με τους ουσιαστικά ανύπαρκτους ''τουρίστες'', τους ''εμπορικούς ακόλουθους'', που ούτε στα τηλέφωνα απαντούν, αποφάσισαν να απευθυνθούν στον τότε επικεφαλή Γραμματείας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργο Τσίπρα, που υποτίθεται ήταν ''αρμόδιος'' και έκανε πολλά ''τουριστικά ταξίδια'' στο εξωτερικό, υποτίθεται γιά την προώθηση των εξαγωγών, με τα γνωστά μηδενικά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα; 

Δύο μηνύματα (email) αν και παραλήφθηκαν (αποδεδειγμένα), ουδέποτε απαντήθηκαν. Στα μηνύματα, με λεπτομέρειες, τον ενημέρωναν γιά τις δυνατότητες, τον αριθμό των Super -και λοιπών- Markets κλπ.  Ο κ. Γ. Τσίπρας, ούτε είχε την στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσει ''λάβαμε το μήνυμα σας''. Επέδειξε εντυπωσιακή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Ανάλογα μηνύματα (καλοκαίρι 2016 και αρχές 2017) στα υπουργεία Γεωργίας και Ανάπτυξης, αν και παραλήφθηκαν αποδεδειγμένα, είχαν την ίδια τύχη. ΔΕΝ απαντήθηκαν.

Οι δύο Ομογενείς, εκτιμώντας ότι έχουν να κάνουν με ''κομπλεξικούς'', κρατικοδίαιτους αγενείς, που ούτε την στοιχειώδη ευγένεια διαθέτουν, γιά να απαντήσουν έστω με ένα άνοστο-τυπικό ''λάβαμε το μήνυμά σας, θα σας ενημερώσουμε'' (συνηθισμένο φαινόμενο με υπουργεία στην Ελλάδα), έστειλαν μήνυμα -σε δύο διαφορετικούς αποδέκτες- γιά τον πρωθυπουργό, στο πρωθυπουργικό γραφείο (''Μαξίμου''), Ιούλιο 2016 (το μήνυμα αποδεδειγμένα παραλήφθηκε), εξηγώντας το ζήτημα και προτείνοντας, στην επόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, να γίνει μία συνάντησή του με τους προέδρους 5 εταιριών Super Markets, που αντιπροσωπεύουν το 90% των ''υπεραγορών'' στις ΗΠΑ, οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι και έτοιμοι γιά εισαγωγές -απευθείας από Ελλάδα- μεγάλων ποσοτήτων ελληνικών προϊόντων.

Απάντηση;

Καμία. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Οι κρατικοδίαιτοι άχρηστοι ή δεν κατάλαβαν το ζήτημα ή δεν ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό. Δύο ακόμα μηνύματα αρχές 2017 και δύο μηνύματα στα μέσα 2018, στο ''Μαξίμου'', έμειναν και αυτά αναπάντητα.

Τελευταία επικοινωνία (και τελευταία προσπάθεια) με ''Μαξίμου'', ήταν αρχές καλοκαιριού αυτού του χρόνου, 2018. Το μήνυμα στο ''Μαξίμου'' ανάφερε:«....Γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός θα ευρίσκεται στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο γιά την Συνέλευση του ΟΗΕ. Θα ήθελε να συναντηθεί με τους επικεφαλείς 5 μεγάλων εταιριών super markets, με στόχο των δεκαπλασιασμό των εισαγωγών ελληνικών προϊόντων στην Αμερική, που τώρα δεν υπάρχει έστω ένα προϊόν, στις υπεραγορές τροφίμων στις ΗΠΑ, αλλά μόνο σε λιγοστά ελληνικά καταστήματα στις ελληνικές παροικίες;...». Απάντηση δεν υπήρξε. Πλήρης αδιαφορία και τώρα, όπως 2016 και 2017. Ούτε, έστω, ''παραπέμφθηκε'' το θέμα σε ''αρμόδια υπουργεία''.

Πιθανά, να έκαναν ένα λάθος οι δύο Ομογενείς. Δεν ανάφεραν -έμμεσα- στα μηνύματα την ''φράση-κλειδί'', δηλ. ''θα έχετε και μίζα'', ώστε να ''ευαισθητοποιηθούν-κινηθούν'' οι ''αρμόδιοι'' στην Αθήνα.

(Σημ.: Μετά την αποστολή των emails ακολουθούσαν τηλεφωνικές κλήσεις, που ενημέρωναν γιά την αποστολή τους και ζητούσαν να δώσουν προσοχή... Μηνύματα και παραλήπτες, είναι στην διάθεση του πρωθυπουργού και θα δημοσιοποιηθούν μελλοντικά).

Παράλληλα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, υποτίθεται ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Τ. Κουίκ, αν και είχε ενημερωθεί προσωπικά σε δύο ταξίδια του στις ΗΠΑ (αρχές 2016, ως υφυπ. Επικρατείας και ειδικά στις αρχές 2017, ως υφυπ. Εξωτερικών) γιά το ζήτημα, ΔΕΝ φρόντισε να το θέσει υπόψην των αρμόδιων υπουργείων στην Αθήνα (ουδέποτε έθεσε υπόψην αρμόδιων υπουργείων και άλλα σοβαρά ζητήματα). Απλά περιορίστηκε σε γενικόλογες ''δηλώσεις'' πρόσφατα (Σεπ. '18) στην ΔΕΘ, αντί να το προωθήσει επίμονα γιά οικονομικό όφελος των άγρια φορολογούμενων, Ελλήνων παραγωγών-εξαγωγέων και εργαζόμενων. Φαίνεται, θα ήταν πολύ απασχολημένος με την προετοιμασία των ''τουριστικών ταξιδιών'' του ανά την υφήλιο (55 ταξίδια σε 23 μήνες θητείας, στο Εξωτερικών), αφού αυτά είναι η μόνη και βασική ενασχόλησή του.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ A'

Oι Ομογενείς, που δεν θα είχαν προσωπικό όφελος, οικονομικό ή άλλο, από την υπόθεση, αφού εξάντλησαν όλα τα περιθώρια λογικής επαφής με την ''κυβερνητική αχρηστία'' Ελλάδας, απογοητευμένοι και συνειδητοποιώντας ότι έχουν να κάνουν με αδιάφορους-ανίκανους, κομπλεξικούς στην Αθήνα, θα επιχειρήσουν την τελευταία τους προσπάθεια: Θα κλείσουν συνάντηση των προέδρων των εταιριών super markets με τον πρόεδρο της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυρ. Μητσοτάκη, στα τέλη του χρόνου, ευελπιστώντας η επόμενη κυβέρνηση να μην είναι τόσο άχρηστη και ανίκανη. Με την ελπίδα ότι αυτός, θα αντιληφθεί την σπουδαιότητα του ζητήματος και θα πράξει.
(Θα υπάρξει και συνέχεια)

kalami.us
Name

Admin Says,742,Break News,10320,History,588,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1049,Interesting,2739,Movies,13,Nature-Travel,584,Reportage-Exclusive,68,Sience - Technology,565,Social Media,137,Sports,1069,Video,29,Άρθρα,597,Αστυνομιία-Έγκλημα,1449,Βιβλία-Εκδόσεις,77,Γιώργος Φάκος,295,Διηγήματα,49,Ειδήσεις,13086,Ηealth - Μedicine,1332,Καταγγελίες,210,Λογοτεχνία,15,Λογοτεχνία.,7,Μαγειρική-συνταγές,866,Μουσική,223,Νίκος Ράμμος,249,Ομογένεια,913,Συγγραφείς,152,
ltr
item
TGBNEWS: ''Οι κυβερνήσεις φεύγουνε, η Ομογένεια μένει''
''Οι κυβερνήσεις φεύγουνε, η Ομογένεια μένει''
https://1.bp.blogspot.com/-qfgC4pRMa7Y/W7CboDkZHlI/AAAAAAAAhPU/wvOcYyr0N98qrWDJ7umdouJU9Czva3bpgCLcBGAs/s640/tsipras_un-18.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-qfgC4pRMa7Y/W7CboDkZHlI/AAAAAAAAhPU/wvOcYyr0N98qrWDJ7umdouJU9Czva3bpgCLcBGAs/s72-c/tsipras_un-18.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2018/09/blog-post_445.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2018/09/blog-post_445.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy