Ελληνική Κοινότητα - Κάτι δεν πάει "καθόλου καλά" (Vol.2)

SHARE:


(Επειδή κάποιοι δεν πρόλαβαν τα τα εκτυπώσουν, και επειδή πίστεψαν ότι τα "έσβησα από φόβο", τα ξαναβάζω)

Σε συνέχεια από το προηγούμενο άρθρο μας περί "κατάληψης" και "διάλυσης" μιας ΜΚΟ από μια ομάδα εργαζομένων στα γραφεία της, σήμερα θα πάμε λίγο πιό πέρα.
Ένα βήμα τη φορά, γιατί, οι αποκαλύψεις γίνονται πλέον χείμαρρος και, κάποιους θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Αυτοί νομίζουν πως τελειώσαμε μαζί τους και κάνουν τους ψόφιους κοριούς μήπως και ξεχαστεί το θέμα, κι εμείς ακόμα ούτε καν αρχίσαμε.

Ας δούμε λοιπόν πρώτα κάτι, για να ξεκινήσουμε σωστά:

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ εξαπέλυσε τελευταία, ως γνωστόν, μηνύσεις κατά της Μητρόπολης και μέσα σ' αυτές, υπάρχει και μία που κάνει λόγο για διορισμό ατόμων «γνωστών για σεξουαλική κακοποίηση (παρενόχληση? ρωτάμε...)».
Σοβαρά, ε; Να δείς που κάποιοι μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Διότι, κάνουν τους Κινέζους για το γεγονός, πως, και μέσα στην Κοινότητα κυκλοφορεί "άνετος" ένας τύπος, ο οποίος παρενόχλησε άπειρες φορές και χρόνια τώρα, γυναίκες εργαζόμενες (κυκλοφορούν φήμες και για παράπονα από μαθητές και δασκάλες, καθώς φέρεται και με μεγάλη αγένεια και στους άντρες) αλλά όλοι αυτοί εκεί μέσα, πέρα βρέχει. Μη το λεβέντη μας, τον καραμπουζουκλή μας..

Για τον συγκεκριμένο, ξαναέγραψα ένα χρόνο πρίν κάποιες «αλήθειες», οι οποίες -όπως φάνηκε- δεν άρεσαν καθόλου σε κάποια άτομα "πολύ κοντινά" του και όσα έγραψα, τα χρησιμοποίησαν ως αφορμή να με βγάλουν με το έτσι θέλω (και από εκδίκηση), από την θεατρική ομάδα της Ίριδας, με την δικαιολογία πως "έγραψα εναντίον της Κοινότητας", δηλαδή, με άλλα λόγια, ο κύριος αυτός είναι "η Κοινότητα", γιατί «εγώ, γι αυτόν μονάχα έγραψα».

Περί τίνος ο λόγος; Θα σας κάνω δώρο κάποια "Hints".
Θα τον είδατε να περιφέρεται συχνά-πυκνά στην εκκλησία του Αη Γιάννη, έτσι δεν είναι;
Στον Άγιο Δημήτριο πήγαινε παράτυπα, παρ' ότι είχε απαγορευτικό και του είχαν αφαιρέσει τα κλειδιά. Γιατί άραγε; Αλλά, μην κουράζεστε. Το γιατί, είναι απλό.

«Πρώτα πρώτα, θυμόμαστε μια περίπτωση, τότε που παραπονέθηκε μια εργαζόμενη στην Κοινότητα -επί πολλά χρόνια-, για συστηματική παρενόχληση από το άτομο αυτό, και σε βαθμό που, πλέον δεν άντεξε άλλο και το κατήγγειλε. Μόλις το κατήγγειλε, την "φάγανε". Η κυρία όμως έκανε μήνυση και πρίν λίγα χρόνια, στο τέλος δικαιώθηκε δικαστικά.

Το ζήτημα είναι πως ξαναέγινε καταγγελία, αυτή τη φορά από μαθήτρια. Τότε του πήραν τα κλειδιά και τον έστειλαν στον Αη Γιάννη, (διώχνοντας κάποια άλλη κυρία που εργαζόταν εκεί) και απαγορεύοντάς του να πηγαίνει στον Άγιο Δημήτριο. Πήγαινε όμως, λόγω του ότι έχει "δόντι", μέχρι που έγιναν ξανά παράπονα εκ νέου και τον ξαναέστειλαν πάλι στον Αη Γιάννη, λες και ο Αη Γιάννης είναι κάτι σαν τη Γυάρο ένα πράγμα.»

Μέγα λάθος το να κάνει κάποιος παράπονα για οποιοδήποτε άτομο της κλίκας!


Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο πάντα, κάθε φορά που γίνεται καταγγελία εναντίον αυτού του ατόμου. "Το απόλυτο τίποτα". Συγκάλυψη του συμβάντος και "άσ' τους να λένε, ποιός τους υπολογίζει!!"

Κάποιες καταγγελίες ή παράπονα δεν έφτασαν ποτέ στα "ψηλά" κλιμάκια, δηλαδή στους "Executives", γιατί "κάποια άτομα της κλίκας, σε αγαστή συνεργασία και με την συγκάλυψη κάποιων από "ψηλά", φρόντιζαν πάντα να μένουν κρυφά.

Οι "κολλητοί/ές και προστάτες" του, τον έστελναν "απόσπαση" για ένα μικρό διάστημα, όπως προαναφέραμε, κάθε φορά στον Αη Γιάννη, αρχίζοντας ταυτόχρονα την πάγια τακτική τους, έναν καθημερινό ψυχολογικό πόλεμο στο άτομο που έκανε τα παράπονα, για να το αναγκάσουν να αγανακτήσει και να φύγει.
Το καλούσαν και σε meetings, όπου εκεί δεχόταν εκ νέου τεράστια ψυχολογική βία από κάποια άτομα που του επιτίθονταν απανωτά και "οργανωμένα" και με διάφορες αβάσιμες κι αστήρικτες κατηγορίες, που τα άτομα στο τέλος, ψυχολογικά ράκη πλέον, συνήθως τα βροντούσαν αηδιασμένοι και έφευγαν. «Από θύμα, κατηγορούμενος» που λένε. Μη σου τύχει!

Δεν έφυγαν όμως όλοι, οπότε φρόντιζαν να τους διώξουν οι της "κλίκας", αυθαίρετα και καταχρηστικά, διαδίδοντας από την άλλη παντού, ότι "έφυγαν από μόνοι τους".

Λέμε ότι ήταν "μέγα λάθος" τους που κατήγγειλαν την παρενόχληση, γιατί η «κάνωοτιγουσταρω», έψαχνε συνεχώς να βρεί αφορμή, ώστε να διώξουν κάποιο άτομο, για να βολέψει κάποια κολλητή ή κολλητό της από Ελλάδα. Κάτι τέτοιο έλεγε ήδη και το περασμένο καλοκαίρι.

Κάνουν προσλήψεις όπως γουστάρουν, προσλαμβάνοντας όποιους γουστάρουν και απολύουν με συνοπτικές διαδικασίες όποιον δεν γουστάρουν. Παράδειγμα, όταν έφυγε τώρα τελευταία μια ακόμα υπάλληλος, την είχαν ήδη έτοιμη την αντικαταστάτρια, (δηλαδή, μια στενή φίλη «της αρχηγού της κλίκας») και μάλιστα χωρίς ΚΑΜΙΑ προκήρυξη για την θέση που άδειασε. Είπαμε, κόβουμε και ράβουμε, τι διάολο κλίκα είμαστε; Η απορία μας είναι, οι διοίκηση, τι κάνει; Ποιός Προεδρεύει; Σίγουρα έχει βούληση και πυγμή; ή ακολουθεί οδηγίες και μεροληπτεί πρός χάριν "φιλίας" με κάποια άτομα;

Και πάλι βλέπουμε λοιπόν, ότι επέτρεψαν ξανά στον "μίστερ παρενοχλητή", να επιστρέψει από την "προσωρινή εξορία" του, για να συνεχίσει άλλη μια φορά ανενόχλητος -όπως πάντα- τα καμώματά του που δυσφημούν τον Θεσμό, μιας και κανείς δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να τον διώξει -όπως δείχνουν τα πράγματα-, γιατί έχει δύο πολύ μεγάλα "δόντια".

Και ενώ οι απολύσεις εργαζομένων, είναι "εσωτερικό θέμα" βάση κανονισμού, άρα θεωρούνται "απόρρητο" θέμα, ο κύριος αυτός ήταν πάντα πληροφορημένος και με κάθε λεπτομέρεια, για το ποιός/ά απολύεται, και το διέδιδε δεξιά κι αριστερά μέσα στην τρελή χαρά πάντα, σε όλους, αρκεί να μην το έλεγαν στους ενδιαφερόμενους. «Ξέρω σε ποιόν το είπα, κανόνισε να μάθω τίποτε, θα ξέρω ότι εσύ το είπες».
Κι αυτός, το είχε πεί ήδη σε όλους.
Γνώριζε δηλαδή το άτομο (και θα γνωρίζει όσο του επιτρέπουν να κυκλοφορεί εκεί μέσα και αυτός και οι δυο πληροφοριοδότριές του) για κάθε έναν και κάθε μια που επρόκειτο ή πρόκειται να απολυθεί. Πώς όμως; Από «ποιές» τα μάθαινε; Τι κάνει "νιάου στα κεραμίδια;"...

Αγαπητοί μας, αναγνώστες και αναγνώστριες, αυτά για σήμερα. Η εκπομπή «Αλήθειες με τον Ράμμο», συνεχίζεται.

σ.σ.1. -Γνωρίζετε από "ιδίαν πείρα" κάτι που να αφορά τη "δράση" και αήθη συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου; Έχετε να συμπληρώσετε κάτι που παραλείψαμε;

Κάντε το «εντελώς ανώνυμα», ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 
ΤΗΝ «ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ»:σ.σ.2. -Σε λίγο θα ακολουθήσουν πολύ μεγαλύτερες αποκαλύψεις και θα βγουν στην επιφάνεια πλέον και τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων που αποτελούν αυτήν την "Κλίκα", πρώτον για να τους μάθει όλος ο κόσμος και το ρόλο που έπαιζαν τόσα χρόνια αμειβόμενοι παχυλά από τις εισφορές του κόσμου τον οποίο ενέπαιζαν ανερυθρίαστα, και δεύτερον, για να τελειώνει κάποτε αυτό το φιάσκο, διότι πλέον, περί φιάσκου πρόκειται. 

σ.σ.3. -Να δείτε που θα αρχίσω στο τέλος να δίνω δίκιο και στον Κουρτέση...!!!
Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,595,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2957,Nature-Travel,639,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1655,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13793,Ηealth - Μedicine,1464,Μαγειρική-συνταγές,989,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Ελληνική Κοινότητα - Κάτι δεν πάει "καθόλου καλά" (Vol.2)
Ελληνική Κοινότητα - Κάτι δεν πάει "καθόλου καλά" (Vol.2)
https://4.bp.blogspot.com/-dvFFDLbclKE/XLl8NIIyaqI/AAAAAAAAiXs/GMXr6OW6cp8EilytdC7OJHq61V6qp3LvQCLcBGAs/s640/212.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-dvFFDLbclKE/XLl8NIIyaqI/AAAAAAAAiXs/GMXr6OW6cp8EilytdC7OJHq61V6qp3LvQCLcBGAs/s72-c/212.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/04/vol2.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/04/vol2.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy