Είχα ώρα και είπα να παίξω...

SHARE:


Κάποτε, ένας πελάτης φέρθηκε με μεγάλη αγένεια στον υπάλληλο ενός ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος, αφού προσπάθησε να φερθεί με όλη του τη διπλωματία και με ευγένεια, στο τέλος δεν άντεξε και τον σιχτίρισε.

Ο πελάτης διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση και ο υπάλληλος απελύθη με συνοπτικές διαδικασίες. Πήγε λοιπόν στον διευθυντή να παραπονεθεί για την "άδικη" απόλυση. 
Και ο διευθυντής του αποκρίθηκε:

«Ναι! Ο πελάτης ήταν αναιδέστατος. Ναι! σε έφερε στα όριά σου! Ναι! Προσπάθησες πολύ και με ευγένεια. Ναι! είχες δίκιο. Μα... δεν είχες δίκιο. Γιατί, αυτός ο πελάτης (και όλοι οι ανάποδοι σαν κι αυτόν), ο αναιδέστατος, πληρώνει τον μισθό μου, τον μισθό σου κι όλα τα έξοδα του ξενοδοχείου. Αν είναι κάποιος να φύγει, σίγουρα δεν θα φύγει αυτός, γιατί ο πελάτης στο τέλος, έχει πάντα δίκιο.».

Αυτό κρατήστε το σαν δωρεάν μάθημα στον τομέα: "εξυπηρέτηση πελατών". 

Και εγώ, όπως και κάθε ένας που δηλώνει Έλληνας σε αυτή την παροικία, κι αν δεν είμαι σήμερα πελάτης, θα πρέπει να θεωρούμαι πάντοτε ως "δυνητικός πελάτης του αύριο" και έτσι θα έπρεπε να μου φέρεστε, τουλάχιστον εσείς εκεί μέσα. Με τέτοια συμπεριφορά, όπως οι ατέλειωτες βρώμικες επιθέσεις σας, με σιχαμερά σχόλια και ανήθικα υπονοούμενα στο blog ενός Γαβγάβ, όχι εγώ μονάχα, δεν θα θελήσω να γίνω ποτέ "πελάτης" σας, όχι και πολλοί άλλοι νεοφερμένοι δεν πρόκειται να σας πλησιάσουν, αλλά και αυτοί που ήδη είναι μέλη, θα το σκεφτούν πάρα πολύ αν θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο άμεσο μέλλον έχοντας μαζί σας πάρε δώσε. Θα το δείτε να συμβαίνει, όταν στις εκδηλώσεις σας θα βλέπετε όλο και περισσότερες άδειες καρέκλες. Απλά περιμένετε.
Αυτό θέλατε να καταφέρετε; Α! τότε είστε σε πολύ "καλό δρόμο", συνεχίστε έτσι!

Με κατηγορείτε για πολλά. Γιατί όμως;
Επειδή έγραψα για κάποια γεγονότα, που θέλατε να μείνουν άγνωστα στον υπόλοιπο κόσμο, λοιδορώντας με και ξεκινώντας πόλεμο με τόνους λάσπης εναντίον μου, βάζοντας μάλιστα και "πλάτη" τον μεγαλύτερο λασπολόγο, τον μόνο επιζώντα κανίβαλο και τον τελευταίο του είδους των πτωματοφάγων στο Τορόντο, κάποιον Γαβγάβ. Να χαρώ μαγκιά...
Τον επιλέξατε, γιατί μπορεί να χτυπάει μόνο «κάτω απ' τη ζώνη». Και χτυπάει "χαμηλά", γιατί δεν φτάνει πιό ψηλά.
Γενικώς, έχει μια ζωή πάρε δώσε με αχαμνά, γιατί έχει το ίδιο σωματικό, πνευματικό και ηθικό «ύψος» μ' αυτά.

Εύγε σας, δώσατε πλέον κι εσείς δείγματα του "ύψους σας", αλλά δεν ξαφνιάστηκε κανείς, διότι δεν περίμενε και κανένας κάτι "ανώτερο" από σας. Μόλις σας δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστείτε "ανώνυμα", τρέξατε να βγάλετε όλα όσα επιμελώς κρύβατε μέσα σας τόσα χρόνια, προσποιούμενοι τους ευγενικούς και τους φίλους, ενώ κατά βάθος καταπιέζατε τα αρρωστημένα από φθόνο ένστικτά σας!

Για ποιόν ακριβώς λόγο λοιπόν με αποκαλείτε λασπολόγο κι όλα τα συναφή που με "στολίσατε"; Ποιά απ' όσα έγραψα είναι αναλήθειες και δεν ισχύουν; Μπορείτε να μου τα επισημάνετε αναλυτικά ή να τα αναλύσω μόνος μου; Πιστέψτε με, ξέρω τόσα πολλά για σας, που δεν θα σας αρέσει η δική μου ανάλυση.

Και δεν κατάλαβα τελικά, τι ακριβώς θέλατε να πετύχετε;
Να ακυρώσετε την υποχρέωση κάθε δημοσιογράφου (ή κάθε σοβαρού Blogger-εμένα δεν με λένε Γαβγάβ) που αρθρογραφεί, και το δικαίωμα του κόσμου να έχει ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση;

Πιστέψατε θα με "τρομάξετε" με απειλές, ύβρεις και προσβολές, χρησιμοποιώντας σαν Κατίνες προσωπικά μου, που ενδιαφέρουν μονάχα εσάς και τον κανίβαλο πτωματοφάγο, βγάζοντας μίσος και ζήλεια; Το θεωρώ έπαινο!

Προσπαθήσατε να με εμποδίσετε από τι; από το να καταγγείλω κάποιες λαμογιές σας, όταν πλέον παράγινε το κακό; Από το να γράφω όσα θεωρώ αλήθειες; Ή από το να κάνω ερωτήσεις που δεν συμφέρουν στο σινάφι σας;

Απαγορεύσατε ως και την είσοδο στους χώρους της Κ. σε δύο εφημερίδες, χώρους όμως, που ανήκουν δικαιωματικά σε όλους τους Έλληνες, «φίλα προσκείμενους και μή.» Γιατί;
Επειδή δεν σας γράφουν εγκώμια; ή επειδή σας ασκούν κριτική; Και έτσι να 'ναι, με ποιό δικαίωμα; Ποιοί είστε; Δεν μπορεί να γράψει κάποιος μια αντίθετη γνώμη ή να ασκήσει κριτική σε έναν οργανισμό όταν βλέπει ότι πάει κατά διαόλου; "Δικό σας μποστάνι" είναι; Δικτάτορες γίνατε;
«Ή μας εγκωμιάζετε ή πάρτε δρόμο;».. 

Γράφουμε για τις πομπές τις δικές σας, και έχετε το απύθμενο θράσος να λέτε ότι γράψαμε "εναντίον του θεσμού" ή του κτηρίου που τον στεγάζει; Από πότε την είδατε εσείς θεσμοί ή "θεσμικά όργανα"; Ξαναρωτάω: Ποιοί πιστέψατε πως είστε;

Και πάτε τώρα να "φιμώσετε" εσείς... εμένα; ή μήπως την αλήθεια;

Εγώ για να φιμωθώ, δεν φιμώνομαι, αλλά, και την αλήθεια δεν πρόκειται να τη φιμώσετε ποτέ. Κάποια στιγμή θα βγεί στο φως θέλετε δε θέλετε (ξέρουμε ότι δεν θέλετε). Αν δε βγεί από μένα, θα βγεί από κάποιον άλλον. Αλλά, θα βγεί!

Μπορεί να σας είπαν ότι όλα μένουν για πάντα κρυφά. Σας δούλεψαν ψιλό γαζί! Το συνηθίζετε εσείς οι ...πτυχιούχοι να είστε επιρρεπείς στο να τρώτε χοντρό δούλεμα. Κρίμα τα τόσα πτυχία και τους άπειρους και βαρύγδουπους επαίνους!

Ή μήπως συνηθίσατε στις κολακείες μονάχα όλα αυτά τα χρόνια; Κακώς, πολύ κακώς, γιατί, εκτός του ότι οι κολακείες είναι καταστροφικές, για όσο εσείς θα... "θεωρείστε" δημόσια πρόσωπα (ζητώ συγνώμη από τα δημόσια πρόσωπα), θα κρίνεστε και δημόσια και καλά θα κάνετε να το καταπιείτε.

Μήπως θα ήταν πιό σωστό λοιπόν, πρώτα να καταρρίπτατε ευθύς εξ αρχής μία πρός μια, όλες τις καταγγελίες που σας απευθύνθηκαν, αντί να κυλιέστε οι ίδιοι σαν δίποδα γουρούνια μέσα στη λάσπη ενός... πολύποδα;
(μιλάω για δίποδα, όχι για τα συμπαθέστατα τετράποδα)

Γιατί μέχρι στιγμής, όχι μόνο δεν έχετε καταρρίψει έστω και ένα από όσα καταγγέλλω, αντίθετα «τα ομολογείτε, και μάλιστα χωρίς ξύλο», που λέγαν οι παλιοί.

(1η άσχετη παρένθεση: Αν εγώ είχα ή έχω 3-4-5..15 οικογένειες, το σίγουρο είναι, ότι, δεν χάλασα κανενός άλλου το σπίτι, ούτε με "ξεμάλλιασαν".
Επίσης, βγαίνω ακόμα τακτικά για βόλτα, φαγητό και καφέ και με τις 3-4-5..15 πρώην μου (που κατά τα λεγόμενά σας, μου έδωσαν "παπούτσι"), σε αντίθεση με τη "μαντάμ" που το έθιξε, και που «ήρθε Καναδά επειδή έπρεπε να ακολουθήσει την "οικογένειά" της», αλλά... τι περίεργο ώ! τι περίεργο... ποτέ δεν την είδε κανείς μας, να βγαίνει έξω με τον σύζυγό της (έναν πέρα για πέρα αγαπητό και συμπαθέστατο Κύριο -για μένα τουλάχιστον, και που του ζητώ ειλικρινά συγνώμη που αναγκάζομαι πλέον, να τον ανακατεύω σε χαμηλού επιπέδου ζητήματα), παρά μόνο με ξένους. Και αυτό "ψάξτε το λιγάκι περισσότερο"... έχει μεγαλύτερη σημασία από ότι δείχνει φαινομενικά
).

Κι επειδή δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν πια (άσχετα που δεν το παραδέχεστε και ωχ αμάν ποιός χέστηκε), τουλάχιστον αφήστε τους λεονταρισμούς στον Λέοντα, που με σχολιάζετε σαν κότες, κρυμμένοι πίσω από ανώνυμα ξεκατινιάσματα. Είσασταν που είσασταν, τώρα, όχι μόνο εξευτελιστήκατε άλλο τόσο, αλλά θα με συναντήσετε καμιά μέρα πουθενά και θα πρέπει να αλλάζετε πεζοδρόμιο... (αν και πιστεύω πως δεν έχετε τσίπα και ντροπή, εδώ δεν ντραπήκατε για τόσα άλλα..)

Ως τα χτές, εσείς παριστάνατε τους "δήθεν", όχι εγώ. Εγώ ήμουν πάντα ο "αλήτης", ο "αθυρόστομος", κ.ά.. ΟΚ, δεκτό! Αυτό είναι το στιλ μου στο φινάλε, τι να κάνουμε, και δεν θα αλλάξω για κανέναν, πόσο μάλλον για χάρη σας.

Δεν παράστησα όμως και ποτέ μου, τον δήθεν ή τον μελιστάλαχτο, τον ευγενή και τον... "ανώτερο", όπως εσείς.

Πέσατε τόσο χαμηλά στα μάτια όλων που έτυχε να διαβάσουν τα σαχλοκείμενα και τα εμετικά σας σχόλια, που απορώ ειλικρινά, εκείνοι που σας ανέχονται ακόμα εκεί μέσα, πώς και δεν σας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές; Γι αυτό το... "ήθος" που δείχνετε σας προσέλαβαν;
(σας κρατάνε ελλείψει στοιχείων να υποθέσω -λόγω του ότι σχολιάζετε "ανώνυμα"; ή κρύβονται κάποια άλλα συμφέροντα;)

Κρίμα στα πτυχία σας πάντως, αφού μπόρεσα και σας οδήγησα εγώ, ο "τιποτένιος και ασήμαντος Blogger", ακριβώς εκεί που ήθελα και σας έβγαλα τις μάσκες, (πιό απλά, "σας ξεβράκωσα"), ώσπου... «ο βασιλιάς έμεινε γυμνός!»

(2η άσχετη παρένθεση - Ο τρόπος που γράφετε, σας προδίδει. Ξέρουμε καλά (και οι "θείτσες" κατάλαβαν) ποιά γράφει, και τι.. Είδα μπήκε και μια ακόμα στο χορό να βγάλει λίγο κι αυτή το άχτι της εναντίον μου, και μόλις σχολίασε γράφοντας την παπαριά της, έγινε καπνός. Να προσέχει πέστε της, γιατί φεύγοντας ξέχασε ένα σκουπόξυλο και το μάζεψα, όταν τη δω, θα της το επιστρέψω...)

Θέλετε να το συνεχίσετε; Κανένα πρόβλημα..

Όσοι όμως διαβάζουν και ενδιαφέρονται για τα κοινά, περιμένουν και να δουν τι θα απαντήσετε, αλλά, αντί για σοβαρές απαντήσεις επιπέδου, βλέπουν υπεκφυγές, διαβάζουν ύβρεις, αηδίες και ξεκατινιάσματα, κι ας κόπτεστε για τα πτυχία και τα τόσα άλλα... θλιβερά σας φληναφήματα.

Λοιπόν; Θα απαντήσετε κάποτε τα ερωτήματα που σας έθεσα και που συμφωνεί μαζί μου η μισή παροικία; 

Εκτός και αν, η έλξη του DNA σας για λάσπες είναι τόσο δυνατή, που δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από το χοιροστάσιο του αποτυχημένου γεροξεφτίλα. «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,596,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2958,Nature-Travel,640,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1658,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13809,Ηealth - Μedicine,1467,Μαγειρική-συνταγές,992,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Είχα ώρα και είπα να παίξω...
Είχα ώρα και είπα να παίξω...
https://1.bp.blogspot.com/-TGvaEOEslfk/XN8YynkgsHI/AAAAAAAAio0/e_QU4w3Yfb8dj7H5gRQIEIaRE5sk9o6vgCLcBGAs/s640/images.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-TGvaEOEslfk/XN8YynkgsHI/AAAAAAAAio0/e_QU4w3Yfb8dj7H5gRQIEIaRE5sk9o6vgCLcBGAs/s72-c/images.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/05/blog-post_17.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/05/blog-post_17.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy