Μήπως τα χόρτα είναι "ληγμένα;", γιατί μας τρομάζεις...

SHARE:

Σε ένα αποκορύφωμα ασυναρτησίας και με ένα κατεβατό τριπλάσιο απ' τα δικά μου, επιδόθηκε για άλλη μια φορά η γνωστή "μανδάμ" της παροικίας (μια που κρώζει), σε μια απέλπιδα προσπάθεια και καλά, να με ..."αποστομώσει".

Και ξεκινάει με αυτό..:
«Στο προηγούμενο του μπλογκ  τις ανωνυμίες που κάποιος του έγραψε και τις μετέφερε τις δικαιολόγησε, (έγραψε κάποιος ανώνυμα στον γνωστό άγνωστο και απαντάει δικαιολογημένη η ανωνυμία!!!! (ανώνυμο γράμμα).....βέβαια αυτό το κάνει, όταν πρόκειται κάποιος να του χαϊδέψει τα αυτιά, εν αντιθέσει με τις άλλες που δεν αντέχει και ωρύεται  όταν τις κάνουν κάποιοι που του ασκούν κριτική για το ήθος, τις αναλήθειες  και το ποιόν του.»

Αν καταλάβατε εσείς τι ήθελε να πει, πέστε και σ' εμένα.
Και γράφει πιο κάτω..:

«Και όταν του στείλαμε την αλήθεια και δεν είχε επιχειρήματα...»

Πρώτα πρώτα, το «του στείλαμε», υποδηλώνει πολλά άτομα, κοιτώντας σε, ούτε για μισό δεν κάνεις.
Όσο για «την αλήθεια» που λες, έχε υπ' όψιν πως, υπάρχει η αλήθεια σου, η αλήθεια τους και η πραγματική αλήθεια.

Ποιοί λοιπόν μου στείλατε; Τι; και Πού μου το στείλατε;
Εμένα μανδάμ, δεν μου έστειλε κανένας απολύτως τίποτα. Ότι είδα, το είδα στο μπλόγκ (ο Θεός να το κάνει) του Γουγά. Αν το στείλατε στον Γουγά, από εκείνον να ζητήσετε τις απαντήσεις και τα ρέστα. Εγώ ασχολούμαι με όσα στέλνουν «σ' εμένα» και σίγουρα όχι με τον μαλάκα τον Γουγά. Και δόξα το Θεό, μια χαρά email έχω και πανεύκολα το βρίσκει όποιος το θέλει. Αλλού λοιπόν τα γυριστά, σε μένα όχι.

Πάμε παρακάτω..:

«Σέβεσαι τον εαυτό σου, σημαίνει ότι σέβεσαι και τους εαυτούς των άλλων...»

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή. Την επόμενη φορά θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να σεβαστώ τον εαυτό σου, αλλά, εσένα είναι που δυσκολεύομαι να σεβαστώ.

Ρωτάς "με ποιό δικαίωμα"... Ναι; τι; 

«...αυτός γιατί ασχολείται με τη δουλειά μας; ....Αυτός θα κρίνει την ποιοτική και ποσοτική μας εργασιακή απόδοση; αυτός αν φερόμαστε καλά; Γιατί το παίζει εισαγγελικός λειτουργός....;»

Άκου να μαθαίνεις ιπτάμενη Ολλανδέζα. Κάθε Κοινότητα σε κάθε παροικία του εξωτερικού, αντιπροσωπεύει "κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα", άσχετα με το αν είναι μέλη της, αν συμπαθούν ή αντιπαθούν τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της, όπως κάνει παράδειγμα και κάθε Προξενείο, που αντιπροσωπεύει "κάθε Έλληνα και Ελληνίδα", ασχέτως αν αυτοί συμπαθούν ή αντιπαθούν τους υπαλλήλους και τον πρόξενο.

Σαν Έλληνας λοιπόν αυτής της παροικίας, έχω κάθε δικαίωμα να κάνω ερωτήσεις που με ενδιαφέρουν και να καταγγέλλω αν δω κάτι άδικο, ή να θέλω να διορθώσουν κάτι που είναι λάθος. Αν όλοι μένουν αδιάφοροι (όπως κατά κανόνα συμβαίνει), τότε δεν βλέπω και κανέναν απολύτως λόγο του να υπάρχει η ΜΚΟ σας, γιατί, περί μιας ΜΚΟ πρόκειται στο φινάλε, όπως διάβασα.
Προσγειώσου τώρα μη μας πουντιάσεις, εκεί ψηλά φυσάει.

Επίσης, είδα ότι έμαθες και εξεζητημένες λέξεις.. "χαμαιπετής", θυμάμαι που την είχες χρησιμοποιήσει λίγο καιρό πρίν για κάποιον "Κίμωνα" όταν έλεγες ένα κάρο πίσω από την πλάτη του (ένας "θείτσος" από το χωριό, δεν τον ξέρεις). Τώρα την λες και σε μένα; Βλέπω που εσύ είσαι αυτή που δεν "κρίνει καθόλου τους άλλους", αλλά, το κάνουμε εγώ κι όλοι οι άλλοι.. Ρεάσταδιαλα..

Το ανέκδοτο του αιώνα..:

«Απ’ ότι έχουμε ακούσει με τόσα διαζύγια που έχεις...»

Έλα ξανά; Πόσα διαζύγια είπες ότι έχω; Έλα ρε, πες έναν αριθμό... πες ρε, σου υπόσχομαι θα γελάω μέχρι το 2069. Έχω ακούσει και διαβάσει άπειρες μαλακίες, αλλά, σαν κι αυτή, πρώτη φορά.

Το ότι μας "άνοιξες το σπίτι σου" το χτύπησες τόσες φορές, που έχω σιχαθεί και καταραστεί την ώρα και τη στιγμή που δέχτηκα την πρόσκλησή σου και πάτησα το κατώφλι σου.
Σε καλώ λοιπόν κι εγώ στο δικό μου να βγάλω την υποχρέωση, κι αν δεν δεχτείς, ξίδι. Ξοφλάμε μια και καλή, οπότε, τέλος με τις φιλοξενίες του κώλου.

Το πότε σχολιάζεις εσύ, στο ξαναείπα τόσες φορές, «κάνει Μπάμ!» αλλά εσύ νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με κανένα μούγκανο και ότι δουλεύεις τους πάντες. Γιατί όμως;
Τι έγινε; Σου έβαλαν πάγο στη δουλειά που αυτοεξευτελίζεσαι σαν παρτσακλή και για τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποιείς; Πάς τώρα να τα ρίξεις "σε άλλους;". Για πόσο μαλάκες περνάς τους άλλους;
Λες εκείνοι στη "δουλειά" σου να μην κατάλαβαν πότε γράφεις εσύ και πότε όχι; Πρώτα πρώτα, είσαι η μόνη που φλυαρεί τόσο και η μόνη που αναλύει ακόμη και μια μονοσύλλαβη λέξη, κάνοντάς την κατωσέντονο εφτά σελίδων.
Οπότε, παίξε παρά πέρα.

Μάθε να λές αλήθειες, εκτός κι αν έχεις το "ακαταλόγιστο" οπότε συγχωρείσαι...

«Μας κατηγορεί πως την «είδαμε» θεσμικά όργανα... εμείς ποτέ δεν είπαμε  πως έχουμε τέτοιους τίτλους,..»

Όταν ΕΓΩ γράφω ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ, και αυτά τα άτομα μου επιτίθενται ότι ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, τι σημαίνει αυτό; Ότι, πολύ απλά, τα τρία αυτά άτομα, θεωρούν πως "ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ", ..την είδαν "Κοινότητα"... Έτσι δεν είναι; ναι ή όχι;
Μήπως, αντί να παριστάνεις τη δασκάλα κάνοντας ανεπανόρθωτη ζημιά στα μικρά παιδάκια, να πήγαινες εσύ η ίδια ξανά σχολείο απ' την αρχή, γιατί τα πολλά πτυχία και οι ατελείωτοι έπαινοι, σου έκαναν ανεπανόρθωτη ζημιά; Άντε μπράβο.

Και το αποκορύφωμα όλων...:

«Λέει για την ανωνυμία πως εμείς κρυβόμαστε και μας προκαλεί να παραδοθούμε...εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την επωνυμία, γιατί εμείς τιμάμε το όνομα μας....αυτός όμως  είναι ο ίδιος που κρύβεται πίσω από ανωνυμίες.»

Και μετά έπεσες από το κρεβάτι και ξύπνησες με τη μούρη στο πάτωμα.. Σε "προκάλεσα να παραδοθείς".. Μάλιστα. Να σου πω, ήταν που ήταν χαμένη έτσι κι αλλιώς η μάχη, τι να υπόφερες χωρίς λόγο, σου είπα "ψηλά τα χέρια και παραδώσου"..

Να αποφεύγεις τις πολεμικές ταινίες με υπότιτλους, γιατί είπαμε, πολλά τα πτυχία και... άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις.

Αλλά, πάνω απ' όλα, θαύμασα τον ηρωισμό σου, «που δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την επωνυμία, γιατί τιμάς το όνομά σου»...
Μόνο που... στο τέλος του ατελείωτου παραμιλητού σου, δεν είδα πουθενά και το ..."τιμημένο σου όνομα", δεν σε είδα να υπογράφεις μ' αυτό. Είπες κάτι.. μανδάμ Φαφλατοπούλου; Το μόνο που είδα στο τέλος, εγώ κι οι χιλιάδες κόσμου που διαβάζουν τον πολύποδα, είναι αυτό...Το μόνο που είδαμε! Όσο για τον φίλο μας τον Χαλίλ Γκιμπράν, επειδή τον δάβασα όταν ακόμα ήμουν 14 χρονών και όχι στα γεράματα όπως εσύ... όψιμη, μη με βάλεις να σου κάνω επίδειξη "καλύτερων επιλογών", μην παίζεις με τις λέξεις σε μένα, το δοκίμασαν πολλοί πρίν από σένα και.. Ρώτα και το Γουγά, θα σου πει, ξέρει αυτός!

Και επειδή σε βαριέμαι «συν τοις άλλοις» απίστευτα, δεν θα ασχοληθώ ξανά με τις "τζούφιες" δεκασέλιδες παπαριές σου, πολύ δε περισσότερο με τον γελοίο τον Γουγά.

Ρε συ... Τον κάνεις τόσο χαρούμενο κάθε φορά που λαβαίνει "αρθρα" σου.. δεν το λυπάσαι μωρέ το γεροντάκι; Στέλνε του 4-5 καθημερινά, κι αυτό, όταν θα θυμάται, θα τα ανεβάζει χτυπώντας τα ροζιασμένα -από το χειρογλύκανο μια ζωή- χεράκια του, μέσ' την τρελή χαρά.. Σα να το βλέπω τώρα και μού 'ρθε να κλάψω!

Ζω μεγάλες στιγμές ρε πούστη μου..!!

Ασχοληθείτε αναμεταξύ σας, μπορεί να σας διαβάσει και κανείς συμπολεμιστής του απ' το σύνδεσμο του Πασοκ το '70, μπορεί και να έχει πιστεύω ίσαμε 7 έως και 8 αναγνώστες το χρόνο απ' το γηροκομείο. Για παραπάνω δεν το κόβω... άσε που δεν σας χρειάζονται κι όλας, αλλά και σάμπως, τι θα διάβαζαν της προκοπής;

COMMENTS

Name

Admin Says,711,Break News,9721,History,592,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1063,Interesting,2914,Nature-Travel,634,Sience - Technology,599,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1610,Γιώργος Φάκος,328,Ειδήσεις,13622,Ηealth - Μedicine,1444,Μαγειρική-συνταγές,967,Νίκος Ράμμος,241,Ομογένεια,902,
ltr
item
TGBNEWS: Μήπως τα χόρτα είναι "ληγμένα;", γιατί μας τρομάζεις...
Μήπως τα χόρτα είναι "ληγμένα;", γιατί μας τρομάζεις...
https://4.bp.blogspot.com/-kHvEEx_DOec/XOMVl4oUbgI/AAAAAAAAiqw/iKMDuUW2JygU7Jjyh5rwPYsJAEEYRYRmQCLcBGAs/s640/2019-05-20_16-59-47.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-kHvEEx_DOec/XOMVl4oUbgI/AAAAAAAAiqw/iKMDuUW2JygU7Jjyh5rwPYsJAEEYRYRmQCLcBGAs/s72-c/2019-05-20_16-59-47.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/05/blog-post_45.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/05/blog-post_45.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy