Δολοφόνησε την καλύτερή της φίλη επειδή άγνωστος της έταξε 9 εκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτύου αν μαγνητοσκοπούσε τη δολοφονία

SHARE:


Η Σύνθια Χόφμαν πίστευε ότι η Ντέναλι Μπρέχμερ ήταν η καλύτερη φίλη της. 

Οι δύο έφηβες γνωρίστηκαν ενώ πήγαιναν στο ίδιο γυμνάσιο στο Anchorage, και στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σύνθια δημοσίευσε φωτογραφίες τους από έναν σχολικό χορό γράφοντας «Η bff ​​μου», δηλαδή «η καλύτερη μου φίλη», σύμφωνα με τη Daily News της Anchorage. Αλλά αποδείχθηκε πως η 19χρονη Σύνθια είχε κάνει τραγικά λάθος.

Στις 4 Ιουνίου, δύο ημέρες αφού η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνιση της, η αστυνομία βρήκε το σώμα της Σύνθια στην όχθη του ποταμού Eklutna, κοντά σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας στα περίχωρα του Anchorage. Τα πόδια της ήταν δεμένα μαζί και είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Οι αρχές δήλωσαν την Παρασκευή ότι η 18χρονη Μπρέχμερ ενορχήστρωσε τη δολοφονία και προσέλαβε τέσσερις φίλους για να την βοηθήσουν, πιστεύοντας ότι ένας άνδρας τον οποίο γνώρισε στο Διαδίκτυο θα της έδινε 9 εκατομμύρια δολάρια ή και περισσότερα αν μαγνητοσκοπούσε τη δολοφονία.

Ενώ οι αρχές δεν είπαν γιατί η Σύνθια επιλέχτηκε από την ομάδα των πέντε ως θύμα η οικογένειά της είπε στην Daily News ότι είχε μια αναπτυξιακή αναπηρία που πιθανόν να την έκανε ευάλωτη. «Η αναπηρία της την έκανε να θέλει να έχει φίλους», είπε ο πατέρας της, Τίμοθι Χόφμαν. «Αυτό ήταν το μόνο που ήθελε, απλώς να είναι φίλη της.» Ενώ έψαχνε για την κόρη του, ο Χόφμαν είχε ανταλλάξει γραπτά μηνύματα με την καλύτερη φίλη της Σύνθια, την οποία γνώριζε ως «Άντζελα».

Η έφηβη ήταν μαζί με την κόρη της πριν εξαφανιστεί και του είπε ότι είχε αφήσει τη Σύνθια στο τοπικό πάρκο κατόπιν αιτήσεώς της. Σε μηνύματα που παρέδωσε ο Χόφμαν στο KTUU, η Άντζελα δήλωσε απογοητευμένη από την εξαφάνιση της Σύνθια, γράφοντας: «Ελπίζω ότι θα έρθει σπίτι με ασφάλεια είναι η καλύτερη φίλη μου». Στην πραγματικότητα, όπως σύντομα έμαθε ο Χόφμαν το πραγματικό όνομα της Άντζελα ήταν Ντενάλι Μπρέχμερ. Και ήξερε πολύ περισσότερα από ό, τι έλεγε.
 
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Daily News,η Μπρέχμερ είχε σχηματίσει μια διαδικτυακή σχέση με έναν άνθρωπο που ονομάζονταν «Τάιλερ» και ισχυρίζονταν ότι ήταν από το Κάνσας. Την είχε πείσει ότι ήταν εκατομμυριούχος και πρόσφερε να την πληρώσει 9 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα για να «βιάσει και να δολοφονήσει κάποιον στην Αλάσκα» και στην συνέχεια να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες. Η Μπρέχμερ συμφώνησε, όπως λένε τα δικαστικά έγγραφα. Φέρεται ότι προσέλαβε τέσσερις από τους φίλους της για να την βοηθήσουν, προσφέροντάς τους ένα μερίδιο των χρημάτων αν συνέβαλαν στην ενορχήστρωση και τη διεξαγωγή της δολοφονίας.

Το έγκλημα

Στις 2 Ιουνίου, η Μπρέχμερ και ο 16χρονος Κάιντεν Μάκιντος δανείστηκαν το αυτοκίνητο ενός φίλου για να πάρουν τη Σύνθια και την οδήγησαν στα βόρεια προάστια του Anchorage, ισχυριζόμενοι ότι θα πάνε για πεζοπορία,σύμφωνα με τις αρχές. Έφεραν την 19χρονη στο μονοπάτι Thunderbird Falls, ένα δημοφιλές μονοπάτι για πεζοπορία που καταλήγει σε ένα καταπληκτικό καταρράκτη. Αλλά αντί να κατευθυνθούν προς εκεί, ακολούθησαν ένα άλλο μονοπάτι που πήγαινε παράλληλα με τον ποταμό Eklutna, περπατώντας μέχρι να βρουν μια απομονωμένη τοποθεσία.

Οι έφηβοι έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και το στόμα της Σύνθια με ταινία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Μόλις την έδεσαν ο Μακιντος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πήρε το πιστόλι 9 χιλιοστών της Μπρέχμερ και την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Άφησαν το πτώμα της στο ποτάμι. «Λυπάμαι για όλους, την οικογένειά μου, τους φίλους μου», δήλωσε η Μπρέχμερ σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στη Snapchat μετά.

«Υποθέτω ότι θα ακούσετε από μένα όταν ακούσετε από μένα, αλλά δεν θα επιστρέψω για πολύ καιρό. Λυπάμαι, δεν ήθελα να το κάνω. » Μόνο αργότερα η Μπρέχμερ έμαθε ότι είχε ξεγελαστεί, λένε οι εισαγγελείς. Έστειλε φωτογραφίες και βίντεο στον Τάιλερ», χωρίς να γνωρίζει ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Ντάριν Σχίλμιλερ – ένας 21χρονος που ζούσε στην Ιντιάνα αντί για το Κάνσας, δεν έμοιαζε με τη φωτογραφία που είχε στείλει online και δεν ήταν εκατομμυριούχος. Όταν ερωτήθηκε για πρώτη φορά από την αστυνομία στις 6 Ιουνίου, δύο μέρες αφού βρέθηκε το σώμα της Σύνθια, η Μπρέχμερ ισχυρίστηκε ότι είχαν πάει στους καταρράκτες Thunderbird Falls για να τραβήξουν φωτογραφίες. Είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Μάκιντος σχεδίαζε να πυροβολήσει την 19χρονη.


Τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Χόφμαν

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε τα πάντα. Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το iPhone της Μπρέχμερ και διαπίστωσε ότι σε μια συνομιλία μέσω μηνυμάτων με τον Σχίλμιλερ τον οποίο είχε περάσει ως «Babe» στη λίστα επαφών της, είχε αναλύσει τα σχέδιά της για να επιτεθεί σεξουαλικά στην έφηβη κοπέλα και να το κινηματογραφήσει γι ‘αυτόν. Μόλις έμαθε ότι είχε εξαπατηθεί, η Μπρέχμερ παραδέχθηκε ότι ο Σχίλμιλερ την είχε στρατολογήσει για να διαπράξει μια δολοφονία, είπαν οι εισαγγελείς. Είπε επίσης ότι είχε σκηνοθετήσει την σεξουαλική επίθεση δύο ανήλικων, ενός 8 ή 9 ετών και ενός ακόμη που ήταν 15 ετών.

Οι πράκτορες του FBI δεν μπόρεσαν να βρουν βίντεο του νεότερου παιδιού, αν και διαπίστωσαν ότι είχε στείλει την παιδική πορνογραφία στον Σχίλμιλερ που έδειχνε το θύμα 15 ετών, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου. Οι ερευνητές δεν βρήκαν επίσης στοιχεία ότι η Σύνθια Χόφμαν βιάστηκε, όπως ισχυρίστηκε ο Σχίλμιλερ. Ο Σχίλμιλερ, η Μπρέχμερ και ο Μακιντος κατηγορήθηκαν την Παρασκευή για δολοφονία και συνωμοσίας, σύμφωνα με το Νομικό Τμήμα της Αλάσκας. Κατηγορείται επίσης ο 19χρονος Κάλεμπ Λέιλαντ, ο οποίος φέρεται να δάνεισε στην Μπρέχμερ και τον Μάκιντος το αυτοκίνητό του με αντάλλαγμα 500.000 δολάρια, και δύο ακόμα νεαροί, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με την Daily News, ο Σχίλμιλερ αντιμετωπίζει επίσης ομοσπονδιακές κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και αναμένει έκδοση στην Αλάσκα.

Η έρευνα συνεχίζεται και δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Μπρέχμερ θα αντιμετωπίσει χωριστά κατηγορίες για παιδική πορνογραφία και κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, ανέφερε η εφημερίδα. «Έχω ένα πράγμα στο μυαλό μου και αυτό είναι να στείλω και τους έξι στην κόλαση», δήλωσε ο Τίμοθι Χόφμαν στο KTUU την Πέμπτη, καθώς εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν για το μνημόσυνο της Σύνθια. «Και δεν θα ηρεμήσω μέχρι να γίνει.»

Reader

www.mixanitouxronou.gr

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,595,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2957,Nature-Travel,639,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1656,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13797,Ηealth - Μedicine,1464,Μαγειρική-συνταγές,989,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Δολοφόνησε την καλύτερή της φίλη επειδή άγνωστος της έταξε 9 εκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτύου αν μαγνητοσκοπούσε τη δολοφονία
Δολοφόνησε την καλύτερή της φίλη επειδή άγνωστος της έταξε 9 εκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτύου αν μαγνητοσκοπούσε τη δολοφονία
https://3.bp.blogspot.com/-O1nxBt6SYEk/XQodWeYKYGI/AAAAAAADlEc/so6O_X7f_DQ1sr6z6TsCPcwUPBQf6i9SACLcBGAs/s640/aad0v0e-741x486.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-O1nxBt6SYEk/XQodWeYKYGI/AAAAAAADlEc/so6O_X7f_DQ1sr6z6TsCPcwUPBQf6i9SACLcBGAs/s72-c/aad0v0e-741x486.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/06/9.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/06/9.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy