Παρακαλώ, την ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σας!

SHARE:


Προσοχή!

Παρακαλώ, την ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σας!

Λαμψίδης
Γαβριήλ
Η κυβέρνηση της Ιταλίας μπορεί και το κάνει αυτό σε μια κοινότητα λαών, όπου οι νόμοι και οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να ισχύουν εξίσου για όλους, ΔΙΟΤΙ στην Ιταλία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα από τις 27 της Ε.Ε. δεν έγινε πρωθυπουργός ένας με μάσκα Έλληνας (Ααρών Αβουρί).

Ο Ααρών Αβουρί υπέγραψε, ερήμην των Ελλήνων, τους Κοινοτικούς Κανονισμούς "Δουβλίνο Ι" και "Δουβλίνο ΙΙ", και κατέστησε υποχρεωτική για την Ελλάδα, την παραμονή στην επικράτειά της κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται - όπως εισέρχεται - στη χώρα μας.

Παράλληλα, συμφώνησε, πάντα ερήμην των Ελλήνων, η πατρίδα, ρημαγμένη από τον ίδιο, τους πριν απ’ αυτόν και τους μετά απ’ αυτόν, να φροντίζει τους λαθρομετανάστες όπως εκείνη (η Ε.Ε.) καθορίζει, επιβάλλοντας πρόστιμα σε διαφορετική περίπτωση.

Επίσης, με την υπογραφή του ο με μάσκα Έλληνας, ανέλαβε, ερήμην των Ελλήνων, την υποχρέωση για λογαριασμό της Ελλάδος πάντοτε, όλα τα κράτη - μέλη της Ε.Ε. να δικαιούνται να στείλουν τους λαθρομετανάστες, που κατορθώνουν να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε σε μιαν άλλη χώρα - μέλος της Ε.Ε, αυτή η χώρα να τους στέλνει όχι στην πατρίδα τους αλλά στην δική μας πατρίδα!

Αυτός ο παλιάνθρωπος, το γουρούνι, που ευθύνεται, εκτός των άλλων, για πάνω από 25 χιλιάδες θανάτους αγνών και ευαίσθητων Ελλήνων, οι οποίοι εκμηδενισμένοι οικονομικά και κοινωνικά έθεσαν τέρμα στη ζωή τους, κυκλοφορεί ελεύθερα, καλοπερνάει ως πρώην πρωθυπουργός, έχει αστυνομική φύλαξη, γραφείο στην Βουλή, οδηγό και λοιπές περιποιήσεις με δικά μας χρήματα (υπερφορολόγηση) και καμιά κουφάλα του πολιτικού κατοχικού καθεστώτος δεν λέει κουβέντα!

Δεν λένε κουβέντα ούτε τώρα, που κυκλοφορεί αυτή η είδηση ότι όλες οι κυβερνήσεις στην Ε.Ε. και ιδίως αυτές που έχουν οικονομικό στρίμωγμα, μπορούν και αποφασίζουν, ανακοινώνοντας ότι: "Κόβουμε τα λεφτά για τους μετανάστες. Να πάνε σπίτι τους".

Ελληνίδες, Έλληνες, μην σκέφτεστε άλλο πρόχειρα. Στο χέρι μας είναι να δώσουμε λύση στη συμφορά που μας έριξαν οι πολιτικοί απατεώνες.

Είναι όλοι τους ένοχοι εσχάτης προδοσίας κατά της Πατρίδας μας.

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος. Κυρίως όμως πρέπει να μάθουμε να ψηφίζουμε όχι εκείνους αλλά τον εαυτό μας.

Το «Άρθρο 120» του Συντάγματος
Πώς γίνεται αυτό; Θα αφιερώσω ένα προσεκτικά γραμμένο και απολύτως κατανοητό για όλους κείμενο, το οποίο κυρίως θα απευθύνεται στους φαρισαίους, που υποκρίνονται τους σωτήρες.

Μετά τη δημοσίευση αυτού του κειμένου όχι μόνο δεν θα έχουν καμιά δικαιολογία αλλά θα τους στείλουμε στον αγύριστο.

Το άρθρο 120 έπρεπε να εφαρμοστεί πάση θυσία στην τρίτη παλαϊκή εθνοσυνέλευση των Αθηνών (Συλλαλητήριο για την Μακεδονία - 20 Ιανουαρίου 2019), αλλά εξαργυρώθηκε ο σκοπός.

Η άλλη επιλογή, όταν αποφασιστεί, υπάρχει τρόπος να προφυλαχτεί από πράκτορες, καταδότες και προδότες.
_____
Λαμψίδης Γαβριήλ
Περαία 6 Ιουνίου 2019

Διαβάστε το κείμενο:

Νεα Κυβερνηση Ιταλιας: «Κόβουμε τα λεφτά για μετανάστες – Να πάνε σπίτι τους»

Αντίστροφη μέτρηση για την Γερμανική Ευρώπη......
Κάποιοι ανησυχούν....
Κάποιοι το απολαμβάνουν.....
Εμείς μ αυτους τους Οσφυοκάμπτες που έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε καμία ελπίδα !

Το γερμανικό πραξικόπημα στην Ιταλία απέτυχε.
Ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ορκίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα, ο οποίος υπό την απειλή της εσχάτης προδοσίας έκανε πίσω.
Αλλωστε αν γίνονταν νέες εκλογές, συνολικά, Λέγκα και «Πεντάστεροι» θα αποκτούσαν την απόλυτη κυριαρχία αγγίζοντας μαζί με τους συμμάχους τους το 80% αθροιστικά.

Δύο πράγματα ξεχωρίζουν, η δημιουργία Υπουργείου για την Οικογένεια και η δέσμευση για μαζικές απελάσεις μεταναστών.

Αν η γλώσσα του σώματος πάντως λέει κάτι, ο Ματαρέλλα, στην ουσία ο πραγματικός “φασίστας” Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα, απεικονίζεται σκυθρωπός κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Ο Κόντε τίθεται επικεφαλής μιας κυβέρνησης που έχει δεσμευτεί για φοροαπαλλαγές, ενίσχυση των δαπανών για το κράτος πρόνοιας και αναμόρφωση των κανόνων της Ε.Ε. σχετικά με τα δημοσιονομικά και τη μετανάστευση.

Ο 53χρονος Κόντε, που είναι καθηγητής νομικής θα πρέπει τώρα να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα ο Κόντε είχε παρουσιάσει τη λίστα των υπουργών του, ενώ όπως είχε προαναγγελθεί, οι αρχηγοί των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο θα είναι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης, και υπουργοί, αντίστοιχα, Εσωτερικών και Εργασίας.

Παράλληλα, στην νέα κυβέρνηση θα υπάρχει υπουργείο για την Κάτω Ιταλία, και για την οικογένεια, και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Νέος υπουργός Οικονομικών είναι ο καθηγητής Τζοβάνι Τρία, ενώ ο συνάδελφός του Πάολο Σαβόνα, αναλαμβάνει το υπουργείο Ευρωπαϊκών θεμάτων.

«Θα εργασθούμε εντατικά για την επίτευξη των πολιτικών στόχων που περιέχονται στο κυβερνητικό συμβόλαιο και για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Ιταλών», τόνισε ο Τζουζέπε Κόντε.

Την κυβέρνηση συνθέτουν η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια. Τελικά, το ακροδεξιό κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας.

apagoreuetai-group.blogspot.com

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,595,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2955,Nature-Travel,638,Sience - Technology,609,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1650,Γιώργος Φάκος,340,Ειδήσεις,13781,Ηealth - Μedicine,1458,Μαγειρική-συνταγές,988,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Παρακαλώ, την ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σας!
Παρακαλώ, την ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σας!
https://1.bp.blogspot.com/-ZHd7G0hqvAk/XPqBXIbdRDI/AAAAAAAAi2o/LzJU8rCR2fIcRwePfa1rQxGYlTnVkaFfQCLcBGAs/s640/EvrXqXz5TWNSQccjVCPK.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-ZHd7G0hqvAk/XPqBXIbdRDI/AAAAAAAAi2o/LzJU8rCR2fIcRwePfa1rQxGYlTnVkaFfQCLcBGAs/s72-c/EvrXqXz5TWNSQccjVCPK.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/06/blog-post_7.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/06/blog-post_7.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy