Αναδημοσίευση από το «ΚΑΛΑΜΙ» Ν.Υ. - «Ασυμβίβαστο και διαπλοκή, έχουν ονόματα: Μητσοτάκης - Διαματάρης»

SHARE:


Μήπως ο υφυπ. Εξωτερικών εξακολουθεί να εξαπατεί Ελλάδα και Ομογένεια, παραβαίνοντας τον νόμο και το Σύνταγμα, με την ''ανοχή'' (γνώση ή άγνοια) του διαπλεκόμενου πρωθυπουργού;;;

«Σε όλο το κυβερνητικό σχήμα -υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς και ειδικούς γραμματείς- θα απαγορευθεί οποιαδήποτε παράλληλη επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα» (πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης, 9 Ιουλίου 2019)
.................
Αν, υποθετικά, ένας πολίτης στις ΗΠΑ θέλει να κάνει καταγγελία ή αγωγή εις βάρος μιάς επιχείρησης, πρώτα αναζητά στα αρχεία της Πολιτείας (State), το όνομα του υπεύθυνου της εταιρίας, σύμφωνα με τον νόμο και του ''εκτελεστικού διευθυντή'' (CEO, δηλ. Chief Executive Officer). Αν πρόκειται γιά εφημερίδα, γενικά ΜΜΕ, ούτε καν κοιτάζει ποιός είναι εκδότης ή διευθυντής. Επειδή, στις ΗΠΑ, ο ιδιοκτήτης μπορεί να βάλει ως εκδότη ή διευθυντή σε μιά εφημερίδα όποιον θέλει ή τον εαυτό του.

Στην περίπτωση της ημερήσιας εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυξ'' Αστόριας Νέας Υόρκης, ιδιοκτησίας του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου γιά Απόδημους και Εκκλησιαστικά Θέματα, Αντώνη Η. Διαματάρη, αν προκύψει νομικό ζήτημα, ο κλητήρας θα πρέπει να επιδόσει τα έγγραφα καταγγελίας ή αγωγής στην... Αθήνα, στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου ευρίσκεται ο υφυπουργός ή στο ακριβό διαμέρισμά του στην οδό Στησιχώρου στην Αθήνα, όπου κατοικεί.

Και αυτό, επειδή, αν και ''δήλωσε'' αμέσως μετά την υφυπουργοποίησή του (9 Ιουλίου 2019) ότι εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας αναλαμβάνει ο υιός του (από 11 Ιουλίου 2019), ο ίδιος παραμένει ιδιοκτήτης με ποσοστό 100%, αλλά και CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο ΗΠΑ.

Δεν γνωρίζουμε ποιά είναι η ιδιότητα του κ. Διαματάρη και στην θυγατρική εταιρία του στην Αθήνα ''Εθνικός Κήρυξ της Νέας Υόρκης Ελλάς, μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. με αρ. ΓΕΜΗ 576001000'' και αν είναι και σε εκείνη ''εκτελεστικός διευθυντής''. Αυτό ας το δούν μη ''ημέτερα''-ελεγχόμενα ΜΜΕ Αθήνας.

Στην βάση δεδομένων της Πολιτείας (State) Νέας Υόρκης, όπου είναι δηλωμένη η εταιρία ''Νational Herald, Inc.'' (''Εθνικός Κήρυξ'') και ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ, η τελευταία αναφορά (11 Οκτωβρίου 2019) είναι η ακόλουθη:


Από ότι πληροφορηθήκαμε από νομικούς στην Αθήνα, υπουργοί ή υφυπουργοί μπορεί να είναι ιδιοκτήτες εταιρίας (σε αντίθεση με βουλευτές), αλλά δεν μπορούν να παραμένουν ''εκτελεστικοί διευθυντές'' της. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Είναι έτσι πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη ή όχι; Και αν είναι έτσι και ο υφυπουργός σου παραβίασε τον νόμο, το Σύνταγμα, το ασυμβίβαστο, από άγνοια ή εξεπίτηδες, τι θα πράξεις;;;

Και κάτι ακόμα... Ο υφυπουργός, λογικά, στην παρούσα χρονική περίοδο, τυπικά από 9 Ιουλίου 2019, είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, Αθηνών και όχι Old Brookville, Long Island, New York, όπως είναι δηλωμένος στην Πολιτεία Νέας Υόρκης, ως CEO της εφημερίδας. 'Οφειλε άμεσα να ενημερώσει την Πολιτεία Νέας Υόρκης τo Department of State (Νew York) που είναι αποκλειστικά αρμόδιο γιά τις εταιρίες, γιά την αλλαγή κατοικίας. Η ''παράλειψη'' αυτή, κατά λάθος ή εξεπίτηδες, μπορεί να έχει και νομικές συνέπειες στις ΗΠΑ, γιά τον υφυπουργό, αν γίνει καταγγελία ή έλεγχος.

Oι ψευτιές με την ''κυκλοφορία'' της εφημερίδας
Τονίζουμε και το γεγονός ότι ο υφυπουργός, με την υπογραφή του, εξαπατεί και τις Αρχές ΗΠΑ, όταν δηλώνει γραπτά στην χρονιάτικη έκθεση που κατατίθεται σε ομοσπονδιακή Υπηρεσία κάθε Οκτώβριο, ότι τυπώνει 41.206(!!!) φύλλα της εφημερίδας του καθημερινά, ενώ η αλήθεια είναι ότι τυπώνει το πολύ 4.000 (τέσσερεις χιλιάδες)!!! Δηλώνει, επίσης και κοντά 7.070 ''ηλεκτρονικές πληρωμένες συνδρομές''(!!!). Οι αριθμοί είναι απόλυτα ψευδείς. Το πιστοποιεί και το... τυπογραφείο, γιά όσους αμφιβάλουν. Αυτό λέγεται ''απάτη'', που επισύρει και ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ και στόχο έχει να εξαπατήσει, επίσης, υποψήφιους διαφημιστές στην εφημερίδα, παρουσιάζοντας υπερβολικά ψεύτικους αριθμούς κυκλοφορίας, σε φύλλα ή ηλεκτρονικές συνδρομές.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Σημειώνουμε ότι, ο υφυπουργός αγόρασε την εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυξ'' (1979) με την μεσολάβηση του πατέρα του πρωθυπουργού και πρ. πρωθυπουργού κ. Κων/νου Μητσοτάκη, με ''ρευστό χρήμα'' που ήρθε από Αθήνα στην Νέα Υόρκη. Αργότερα, ο αείμνηστος πρ. πρωθυπουργός έγινε και συνέταιρος στην εφημερίδα.
Στα χρόνια που ακολούθησαν, εκατομμύρια δόθηκαν στην -μικρής κυκλοφορίας- ''μητσοτακική'' εφημερίδα από κρατικούς φορείς Ελλάδας, με την μεσολάβηση της οικογένειας Μητσοτάκη (και του σημερινού πρωθυπουργού), χώρια ''μυστικά κονδύλια'' χάρη στην κα. Ντόρα. '
Ετσι, ο υφυπουργός, κατάφερε να αποκτήσει ακριβό σπίτι στην Νέα Υόρκη και ακριβό διαμέρισμα στην Αθήνα. 'Οχι, φυσικά, από τις λιγοστές πωλήσεις της εφημερίδας ή τις καταχωρήσεις-διαφημίσεις, που απλά καλύπτουν τα έξοδα λειτουργίας της.
Σε ότι αφορά την γραφικότητα και ημιμάθεια του υφυπουργού της αυτοπροβολής, σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού, που την πιστοποιεί καθημερινά, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο, ενώ την ''ζημιά'' στην Ομογένεια, την εισπράττει ο πρωθυπουργός που τον επέλεξε.
πηγή: kalami.us - 16 Oκτ. '19

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,595,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2957,Nature-Travel,639,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1655,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13793,Ηealth - Μedicine,1464,Μαγειρική-συνταγές,989,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Αναδημοσίευση από το «ΚΑΛΑΜΙ» Ν.Υ. - «Ασυμβίβαστο και διαπλοκή, έχουν ονόματα: Μητσοτάκης - Διαματάρης»
Αναδημοσίευση από το «ΚΑΛΑΜΙ» Ν.Υ. - «Ασυμβίβαστο και διαπλοκή, έχουν ονόματα: Μητσοτάκης - Διαματάρης»
https://1.bp.blogspot.com/-dtyad1GGm_E/XabX-Y2l0tI/AAAAAAAAj2o/ssC0YTsPP3sjvaftBsgM4-82xSTqCh3UwCLcBGAsYHQ/s640/1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-dtyad1GGm_E/XabX-Y2l0tI/AAAAAAAAj2o/ssC0YTsPP3sjvaftBsgM4-82xSTqCh3UwCLcBGAsYHQ/s72-c/1.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/10/blog-post_635.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/10/blog-post_635.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy