Xώρες που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν

SHARE:


Στον κόσμο υπάρχουν πάνω από 200 χώρες, που έχουμε ακούσει τα ονόματά τους τουλάχιστον μια φορά. Αλλά υπάρχουν κράτη τόσο μικρά, που η ύπαρξή τους είναι άγνωστη στους περισσότερους, καθώς καταλαμβάνουν μια πολλή μικρή έκταση και περιλαμβάνουν ελάχιστα σπίτια.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΟΣΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗ: 0,055 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 7 ΚΑΤΟΙΚΟΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΟΣΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΪΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ KEVIN BAUGH, ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.

ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ 49.881 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΟΣΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ». ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΟΣΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ: ΟΠΛΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, ΓΑΤΟΨΑΡΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΞΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ POP STAR KELLY CLARKSON.

ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2017 Η ΧΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 40 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


SEALAND ΕΚΤΑΣΗ: 0,004 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 27 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ SEALAND ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΛΜ.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ. ΤΟ 1967, Ο PADDY ROY BATES (ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ KNOCK JOHN), «ΚΑΤΕΛΑΒΕ» ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ SEALAND, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟ 1990 ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SEALAND ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ «ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ SEALAND».


ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΕΚΤΑΣΗ: 0,012 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 113.500 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ Ή ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΩΜΗ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ «TUITIO FIDEI ET OBSEQUIUM PAUPERUM» (ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, «ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ». ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΟ» ΥΜΝΟ, ΤΟ AVE CRUX ALBA («ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΚΕ ΣΤΑΥΡΕ»). ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1050 ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΜΑΛΦΙΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ. Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 0,012 Τ. ΧΛΜ


ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΣΕΜΠΟΡΓΚΑ ΕΚΤΑΣΗ: 4,91 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 312 ΚΑΤΟΙΚΟΙ TO ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΣΕΜΠΟΡΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ.

ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕΜΠΟΡΓΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΡΟΥΡΟΥΣ.


ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΒΙΣ ΕΚΤΑΣΗ: 261 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 52.329 ΚΑΤΟΙΚΟΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΒΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ.

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΝΕΒΙΣ (ΠΑΛΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: NUESTRA SEÑORA DE LAS NIEVES) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΛΜ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΣΑΡΛΣΤΑΟΥΝ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ 1493.


ΝΙΟΥΕ ΕΚΤΑΣΗ: 264,46 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 1.190 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΝΙΟΥΕ, Ή ΝΙΟΥ, Ή ΝΙΟΥΕΪ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ 2100 ΧΛΜ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΝΓΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΗ ΣΑΜΟΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΧΕΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1901. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΕΣ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ 260 ΤΕΤΡ. ΧΛΜ. ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ (ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ 224Η) 1.444 (ΕΚΤ. 2008)[1]. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ (10.000) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΑΧΟ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΦΙ.


ΠΑΛΑΟΥ ΕΚΤΑΣΗ: 459 Τ.ΧΛΜ. ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: 21.347 ΚΑΤΟΙΚΟΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΟΛΙΝΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΤΟ ΠΑΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1899.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΚΕΟΚ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΙ ΡΕΜΕΝΓΚΕΣΑΟΥ.

RatPack.gr

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,595,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2957,Nature-Travel,639,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1656,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13797,Ηealth - Μedicine,1464,Μαγειρική-συνταγές,989,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Xώρες που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν
Xώρες που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν
https://1.bp.blogspot.com/-8JaXLvLJJ3s/XdUT1-ktgUI/AAAAAAAAkAE/6kz5bWUNaKkSQx8pSOudqgZy5Z4XH6-2QCLcBGAsYHQ/s640/2019-11-20_5-21-43.png
https://1.bp.blogspot.com/-8JaXLvLJJ3s/XdUT1-ktgUI/AAAAAAAAkAE/6kz5bWUNaKkSQx8pSOudqgZy5Z4XH6-2QCLcBGAsYHQ/s72-c/2019-11-20_5-21-43.png
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/11/x.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/11/x.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy