Τζάμπα οι αγκαλιές, τα φιλιά, οι ευλογίες και η τόση υπεράσπιση;

SHARE:


Σημείο των καιρών να δικαιολογούμε την απάτη χωρίς αιδώ και με πρόσχημα το …εθνικό συμφέρον! Και τί δεν ακούσαμε μετά την …ομολογία του Αντώνη Διαματάρη, υφυπουργού Εξωτερικών και τέως (τέως;) εκδότη του Εθνικού Κήρυκα, ότι δεν έχει ΜΒΑ από το Κολούμπια όπως για δεκαετίες διατεινόταν και προσφάτως, 10 Ιουλίου, επανέλαβε η εφημερίδα του αναφέροντάς το φαρδιά πλατιά στο βιογραφικό του.


Πήραν σβάρνα τα “σόσιαλ μίντια” οι υποτακτικοί του και οι αφελείς υποστηρικτές του, όπως και οι δύο Αρχιεπίσκοποι (ΗΠΑ και Καναδά (βλ. φωτο) και των οποίων οι... ευλογίες δεν τον βοήθησαν καθόλου), λέγοντας γλαφυρότητες και λίγο-πολύ, ότι δεν χάλασε κι ο κόσμος, γιατί ο άνθρωπος έχει μοναδικές ικανότητες και είναι μεταξύ των “αρίστων και εξυπνοτέρων” κι ότι, η κυβέρνηση έχει μπροστά της τιτάνιο έργο και δεν αποτελεί αυτό το “ψεματάκι” σοβαρό λόγο να κλονιστεί συθέμελα.

Θυμίζει αυτή η “λογική” τον αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου, όταν, αναφερόμενος στην μπάζα ενός υπουργού του, είχε πει το αμίμητο: «είχε δικαίωμα να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 50 εκατομμύρια!»

Και ο Αντώνης ένα ψεματάκι είπε, για καμιά σαρανταριά χρόνια, τόσα που και ο ίδιος το πίστεψε, δεν σκότωσε άνθρωπο! Αποδίδουν μάλιστα «ζήλεια και μίσος» σε όσους τον κατηγορούν λες κι’αυτό έχει σημασία.

Και τα δύο είναι ανθρώπινα συναισθήματα και ο ίδιος ο Αντώνης τόσα χρόνια από την εφημερίδα του τα εξέφρασε κατά κόρον! Μόνο τον λυσσαλέο πόλεμο που έκανε, εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου να θυμηθούμε, τα τελευταία πέντε χρόνια, αρκεί για να πάρει καθ' είς μια ιδέα.

Η ουσία ωστόσο δεν είναι το πιθανόν μίσος και ζήλεια αυτών που τον ξεβράκωσαν, αλλά ο λόγος του ξεβρακώματος, και ο λόγος είναι ένας και σαφής, ο τιμητής όλων μέσω του Εθνικού Κήρυκος, μέλος της κυβερνήσεως “των αρίστων και των εξυπνοτέρων”, είπε ψέματα όσον αφορά στον σημαντικότερο τίτλο σπουδών του βιογραφικού του.
Αυτό σε απλά ελληνικά λέγεται απάτη! Τίποτε άλλο!

Μια καθαρίστρια πλαστογράφησε τίτλο σπουδών στην Αθήνα, για να ταΐσει τα παιδιά της, και τράβηξε των παθών της τον τάραχο. Και εδώ μιλάμε για υφυπουργό και κολλητό του πρωθυπουργού! Εσύ Αντώνη, ως άνθρωπος του Τύπου ήξερες και ξέρεις ότι είσαι στο στόχαστρο πάντοτε, λογικό να σε ξεσκονίσουν τώρα που έγινες κυβερνητικός.
Πρόβλημα θα ήταν, αν έκαναν το αντίθετο!

Και στη βιαστική και καθ' όλα απρόσεκτη απάντησή του, ο Αντώνης Διαματάρης, φρόντισε να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες αμφιβολίες και ερωτηματικά, αντί να ξεκαθαρίσει τα ήδη υπάρχοντα.

Είπε δηλαδή, ότι, τελικά παρακολούθησε μόνο μαθήματα στο Κολούμπια, αλλά λόγω οικονομικών δυσχερειών –για να τον λυπηθούμε κιόλας, λες και εμείς οι άλλοι ήρθαμε εδώ με εκατομμύρια– δεν μπόρεσε να πάρει πτυχίο.

Και επειδή έχω την καλή διάθεση να σε πιστέψω ρε Αντώνη, ακόμα κι’αν μας εξαπάτησες για χρόνια, πόσα μαθήματα πήρες, πόσα σεμέστερ φοίτησες, ή δεν φοίτησες καθόλου, απλά έκανες “enroll”; Αυτή την εξήγηση μας την οφείλεις, σε εμάς τους ομογενείς, αλλά και στον πρωθυπουργό και φίλο σου –για αυτό πήρες τη θέση, κι όχι για τις ικανότητές σου– που σε επέλεξε, και τώρα μένει εκτεθειμένος καθώς φαίνεται ότι ο θησαυρός ήτο άνθραξ! Το τί θα κάνει μαζί σου είναι δικό του θέμα και αυτός θα πληρώσει τις συνέπειες έτσι κι αλλιώς. Οφείλεις όμως να βγεις καθαρά και να πεις ποιά ακριβώς είναι η σχέση του με το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Η εγγραφή από μόνη της δεν συνιστά φοίτηση! Είναι σαν να πάω σε ένα ζαχαροπλαστείο, να μου χαμογελάσει η σερβιτόρα και να γυρίζω να λέω ότι βγαίνω μαζί της! Αυτά είναι φτηνά και μικροπρεπή, άλλα περιμένουμε από σένα, ακόμα και τώρα που αποδείχτηκες λειψός (όχι ότι δεν το ξέραμε).

Άσε πάλι εκείνη την επίκληση για την προσφορά σου στην ομογένεια! Ποιά προσφορά Αντώνη; μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο σαφής; Είσαι επαγγελματίας, έχεις εμπορικά συμφέροντα με την ομογένεια, έχεις πληρωθεί εκατομμύρια δολάρια τόσα χρόνια για αυτό που κάνεις, ακόμη βγάζεις χρήμα μέσω της εφημερίδας και με γειά σου με χαρά σου, αυτό δεν είναι ντροπή.

Μην μπερδεύεις όμως την προσφορά με τη δουλειά σου για την οποία πληρώνεσαι αδρά! Προσφορά κάνουν οι δωρητές που δεν έχουν καμία υποχρέωση να προσφέρουν ή θα μπορούσαν να δώσουν οπουδήποτε αλλού και προτιμούν την ομογένεια. Προσφορά κάνουν αυτοί που εργάζονται αφιλοκερδώς σε κοινότητες, συλλόγους, οργανισμούς, δίνουν χρόνο και χρήμα από το υστέρημά τους και τα ακούνε από πάνω και πρώτα και κύρια από την εφημερίδα σου την ίδια! Προσφορά κάνουν οι δάσκαλοι στα ελληνικά σχολεία με μισθούς πείνας και συνθήκες Σοβιετικής Ενώσεως για να πληρώνονται “κατοστάρες” οι Κουλαρμάνηδες και οι Δημητρίου αυτού του κόσμου.
Προσφορά κάνουν οι εργάτες στις διάφορες κοινότητες, οργανώνοντας εκδηλώσεις στις οποίες πληρώνουν κι’από πάνω, για να παίρνουν “κατοστάρες” οι ιερείς και μάλιστα οι άγαμοι, και για να παίρνεις κι εσύ διαφημίσεις στον Εθνικό Κήρυκα!
Προσφορά κάνουν οι λίγοι εναπομείναντες δημοσιογράφοι που πρέπει να έχουν δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα, καθώς τους πληρώνεις 10-15 σεντ τη λέξη.

Μην παίζης με τον πόνο μας, Αντώνη, επικαλούμενος την “προσφορά” σου. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και μεταξύ κατεργαρέων, λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Αλλά αν θέλεις να συζητήσουμε και για αυτό, εσύ πότε, πού και πόσα πρόσφερες; Ένα ΜΟΝΟ παράδειγμα, συγκεκριμένο να αναφέρεις, για να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι!

Την αόριστη "προσφορά" σου, Αντώνη μου, την επικαλέστηκες για να βγεις από πάνω. Όπως έγραψα και προχτές όμως, η επίκληση του δήθεν πρότερου εντίμου βίου μόνο την ενοχή σου επιβεβαιώνει. Και είσαι ένοχος, Αντώνη, το παραδέχτηκες μόνος σου. Αν έβγαινες να πεις ένα συγγνώμη, τότε πραγματικά θα μπορούσαμε να σε αντιμετωπίσουμε αλλιώς. Ουδείς …άσφαλτος και θέλει “γκατς” να παραδέχεσαι ότι έσφαλες και να ζητάς την κατανόησή μας. Η υπεροψία σου όμως και το καλάμι, όχι αυτό που σε ξεβράκωσε, αλλά αυτό που έχεις καβαλήσει, δεν σ’αφήνουν ούτε μια φορά να φανείς άνθρωπος. Κρίμα.

Πιστεύεις ακράδαντα ότι σε μισούμε και σε ζηλεύουμε, αλλά, εγώ προσωπικά, μόνο οίκτο αισθάνομαι για σένα. Και λυπάμαι πάρα πολύ, όσο κι’αν δεν το πιστεύεις, διότι δουλέψαμε μαζί, έφαγα ψωμί στον Κήρυκα, αλλά έδωσα την ψυχή μου και εσύ ο ίδιος το είχες αναγνωρίσει.

Είναι αργά ίσως να αλλάξεις σελίδα, αλλά ειλικρινά στο εύχομαι. Για το δικό σου το καλό πρώτα, και εσύ ο ίδιος θα λυτρωθείς από την απάτη στην οποία ζεις.

Καλή λευτεριά, με κάθε ειλικρίνεια και εκτίμηση, κι’ας μην το πιστεύεις...

COMMENTS

Name

Admin Says,712,Break News,9719,History,597,Humor-Σάτυρα-Κεντρίσματα,1069,Interesting,2958,Nature-Travel,640,Sience - Technology,610,Video,27,Αστυνομιία-Έγκλημα,1658,Γιώργος Φάκος,342,Ειδήσεις,13814,Ηealth - Μedicine,1469,Μαγειρική-συνταγές,994,Νίκος Ράμμος,242,Ομογένεια,904,
ltr
item
TGBNEWS: Τζάμπα οι αγκαλιές, τα φιλιά, οι ευλογίες και η τόση υπεράσπιση;
Τζάμπα οι αγκαλιές, τα φιλιά, οι ευλογίες και η τόση υπεράσπιση;
https://1.bp.blogspot.com/-sFjjlbAvbDY/XfKiL9EQ0WI/AAAAAAAAkLc/a8az2xxKssk45jYU1lkRkTgBcsz3vYgjwCLcBGAsYHQ/s640/%25CE%25A3%25CE%25A9%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3%2B004.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-sFjjlbAvbDY/XfKiL9EQ0WI/AAAAAAAAkLc/a8az2xxKssk45jYU1lkRkTgBcsz3vYgjwCLcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A3%25CE%25A9%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3%2B004.jpg
TGBNEWS
https://www.tgbnews.com/2019/12/blog-post_0.html
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/
https://www.tgbnews.com/2019/12/blog-post_0.html
true
2038196663235419812
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy